το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
εχω τραβηξει μαλακια με τη λαμψη του φωσκολου για την παρτη της στα παιδικατα μουγιαγιακα
εχω τραβηξει μαλακια με τη λαμψη του φωσκολου για την παρτη της στα παιδικατα μουγιαγιακα
εδιωξες την γκομενα την κρεατινη την αληθινη την πετσινη για τη βιντεοκληση ρε τυπε;
βλεπω ενα θεατρο στον αντ1 τωρα
ΤΙ ΜΟΥΝΑΡΑ μιλφομιλφαρα ειναι αυτη η χριστινα θεοδωροπουλου
http://[URL unfurl="true"]www.entertv.gr/sites/default/files/styles/article_main/public/articles/2013/04//xristina-theodoropoulou.jpg?itok=zDni6wtB[/img[/URL]]
[/quote]
:headbang3: :headbang3: :headbang3:
Κάποτε την έβλεπα σε μια μαλακία σειρά με ένα κρουαζιερόπλοιο και έβαζε κάτω όλες τις υπόλοιπες ηθοποιούς που είχαν τα μισά της χρόνια.
ούτε για πλάκα.
Κάποτε την έβλεπα σε μια μαλακία σειρά με ένα κρουαζιερόπλοιο και έβαζε κάτω όλες τις υπόλοιπες ηθοποιούς που είχαν τα μισά της χρόνια.
τυπε εισαι μειοψηφιαούτε για πλάκα.
Αληθεια ειναι.Εντάξει, εγώ (σχεδόν) το πιστεύω.
Δεν μου αρεσει καθολου τύπε.τυπε εισαι μειοψηφια
εδω χαμου ολοι ξεροχυνουμε με το χριστινακι
Αληθεια ειναι.
Επισης εχω φυγει απο σπιτι γκομενας, επειδη ηθελα να προλαβω να παω στο σπιτι μιας αλλης που με περιμενε.
Επισης εχω φυγει απο σπιτι γκομενας, επειδη νυσταζα και ηθελα να κοιμηθω μονος κι αυτη ηθελε να κοιμηθουμε αγκαλιά.
Επισης εχω αναπτυξει σε καποια τους κινδυνους να οδηγει βραδυ, γιατι ηθελα να φυγει απο το σπιτι πριν νυχτωσει επειδη ειχα σκυλοβαρεθει.
Ε αφου ειχα ραντεβού με το κοριτσι, να το δυσαρεστησω? Ηταν επενδυση για το μελλον.Ναι ρε Άλεξ, καλά όλα αυτά, αλλά για skype;
ούτε το 3% φίλε.μάλλον ανήκετε σε αυτο...ειδικά στην ηλικία που είναι η συγκεκριμένητυπε εισαι μειοψηφια
εδω χαμου ολοι ξεροχυνουμε με το χριστινακι
Αληθεια ειναι.
Επισης εχω φυγει απο σπιτι γκομενας, επειδη ηθελα να προλαβω να παω στο σπιτι μιας αλλης που με περιμενε.
Επισης εχω φυγει απο σπιτι γκομενας, επειδη νυσταζα και ηθελα να κοιμηθω μονος κι αυτη ηθελε να κοιμηθουμε αγκαλιά.
Επισης εχω αναπτυξει σε καποια τους κινδυνους να οδηγει βραδυ, γιατι ηθελα να φυγει απο το σπιτι πριν νυχτωσει επειδη ειχα σκυλοβαρεθει.
Αναξιοπιστος. Ταχουμε πει.Αληθεια ειναι.
ΩραίοςΑληθεια ειναι.
Εγω το πιο ακραιο που εχω κάνει, ηταν να συναντησω μια παντρεμενη σπιτι της, ενω ο αντρας της ηταν στο νοσοκομειο για να προσεχει το παιδι τους, που ειχε κανει εγχειριση.Είσαι λίγο light...
Όταν ήμουν φοιτητής η δικιά μου είχε φύγει Πάσχα στους δικούς της και μου άφησε το κλειδί από το σπίτι της και εγώ πήγαινα εκεί με άλλες γκόμενες.
Και μου έλεγαν,ωραία διακόσμηση,ποια μένει εδώ.
Και απαντούσα η ξαδέρφη μου,μου άφησε κλειδί να ποτίζω τις γλάστρες.
Οχι ωραιος :SΕγω το πιο ακραιο που εχω κάνει, ηταν να συναντησω μια παντρεμενη σπιτι της, ενω ο αντρας της ηταν στο νοσοκομειο για να προσεχει το παιδι τους, που ειχε κανει εγχειριση.
Επισης εχω παει βραδυ στο γενικο κρατικο νικαιας να συναντησω μια αποκλειστικη νοσοκομα, η οποια φυλαγε το βραδυ μια τυπισσα με εγκεφαλικο, σε δίκλινο (οπου το δευτερο κρεβατι ηταν αδειο και κοιμοταν η ιδια). Η πλακα ηταν οτι μπηκα στο νοσοκομειο χωρις να με ελεγξει κανενας για τιποτα, στις 2 τα χαραματα.
Και χαμουρευομασταν στο διπλανο κρεβατι, ενω η αρρωστη βογγαγε.
Για το τελευταιο οσο το θυμαμαι, δεν ειμαι περηφανος καθολου. Και αναρωτιεμαι πώς το εκανα.
Και η πλακα ηταν οτι δεν εβρισκα το δωματιο, περπατουσα στο διαδρομο και ξαφνικα ενα χερι με αρπαξε και με εβαλε μεσα στο δωματιο (με ειχε δει η νοσοκομα και με γράπωσε).Οχι ωραιος :S
Εγω το πιο ακραιο που εχω κάνει, ηταν να συναντησω μια παντρεμενη σπιτι της, ενω ο αντρας της ηταν στο νοσοκομειο για να προσεχει το παιδι τους, που ειχε κανει εγχειριση.
Επισης εχω παει βραδυ στο γενικο κρατικο νικαιας να συναντησω μια αποκλειστικη νοσοκομα, η οποια φυλαγε το βραδυ μια τυπισσα με εγκεφαλικο, σε δίκλινο (οπου το δευτερο κρεβατι ηταν αδειο και κοιμοταν η ιδια). Η πλακα ηταν οτι μπηκα στο νοσοκομειο χωρις να με ελεγξει κανενας για τιποτα, στις 2 τα χαραματα.
Και χαμουρευομασταν στο διπλανο κρεβατι, ενω η αρρωστη βογγαγε.
Για το τελευταιο οσο το θυμαμαι, δεν ειμαι περηφανος καθολου. Και αναρωτιεμαι πώς το εκανα.
Χτύπησες νέο επίπεδο, το φιδέμπορας δεν αρκεί.
Ελα ομως που ειναι αληθεια 100%. Ειλικρινα τοση φαντασια δεν εχω. Αν με βαλεις να φτιαξω μια ψευτικη ιστορια, θα δυσκολευθω. Η πραγματικοτητα ξεπερναει την πολυ περιορισμενη φαντασια μου.Χτύπησες νέο επίπεδο, το φιδέμπορας δεν αρκεί.