enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.750
- Πόντοι
- 3.656
δεν ξερω τον νταβαριτς
με ειχε ρουφηξει το νινι μιας ελλεινιδας τυπε :S :S :S :S :S :S :S
τυπε αυτη ειναι η σουφρα του λιλα.τα εχεις μπερδεψει :S :S :S :S
δεν ξερω τον νταβαριτς
δεν ξερω τον νταβαριτς
τρωμε σπορια καθιστοι σαν ρωσσοποντιοι και φτυνουμε στις ελλεηνιδες που περνανε
http://[URL unfurl="true"]www.sheblogs.eu/wp-content/uploads/2009/09/sunflower-seeds.jpg[/img[/URL]]
[img]https://i.ytimg.com/vi/vsRWXoKPkyE/hqdefault.jpg
τυπε τρωμε φασολια γιγαντες,και τις βγαζουμε ραντεβου με ρομαντικες πορδες
που λέει ο λογος φίλε τρολ.καπως ετσι μοιάζεις με αυτά που λες..ψέματα λέμε πάντα και σε όλες..Αφού και αυτές κάνουν το ιδιο...δεν μου αρέσει το ψεμαΠού το είδες το τρολάρισμα ρε μαλάκα Chris33; Καθόλου δεν τρολάρω αυτή τη στιγμή. Θες μήπως να σου παραθέσω την άποψη του Σοπενχάουερ για τις γυναικούλες που λένε ψέματα και τους άντρες που λένε πάντα την αλήθεια; Έλα στο νόμο του Picker.
τυπε εγω τις πηγαινα στον Στρυμονα γιαμπανιονα πλυθουν,αντε και καμια εξωτικη Τουζλα κ μεχρι Κασσανδρα
Ε, ναι... Κάπου εκεί είναι εγκλωβισμένος και ο Απόλυτος Χύστης.
..εδώ δεν πιάνει πλυση....υπερειλικρινη πικερ..αλήθεια λέμε μόνο σε αντρες που τους σεβόμαστε και εκτιμαμεΟι γυναίκες λένε ψέματα γιατί είναι αδύναμες ρε μαλάκα. Γι' αυτό είναι σε όλα το ασθενές φύλο. Γι' αυτό τις λέμε "γυναικούλες".
Τυπε ο Λιλας με την σουφρα του θα εξαφανισει ολα τα μελη του site οπως παει. :S :S :S
Τυπε ο Λιλας με την σουφρα του θα εξαφανισει ολα τα μελη του site οπως παει. :S :S :S
πάρα πολύ έτσι.βέβαια κάτι τους κρατάει σ'αυτή Την κατάσταση.τι είναι αυτό άντε να το βρεις στο καθένα.ίσως ότι κρατάει και την γυναίκαΕιδα παλι ένα παντρεμενο ζευγαρι σημερα στη γειτονια.Ο αντρας 55αρης,λιγο ευτραφης και η γυναικα σχεδόν στην ιδια ηλικια αλλα πολύ σπασμενη.Τους εχω δει πολλες φορες να διαπληκτίζονται ,συνηθως για τα ψωνια,τι θα αγορασουν,τι χρειαζονται για το σπιτι.Η γυναικα συνηθως του φωναζει κι αυτος χαμηλόφωνα,προσπαθει να την ηρεμησει συγκαταβατικα κανοντας της το χατηρι.Σημερα εγινε το εξης.Ξαφνικα η γυναικα,απο τη καθιερωμενη της γκρινια,το προχωρησε και μπροστα σε ολους του ειπε Βουλωσε το μη σου σκασω καμια.Εκεινος τη πλησιασε πολύ κοντα και μιλωντας παλι χαμηλόφωνα ,εδωσε τοπο και συνεχισαν το δρομο τους.Καταλαβαινω ότι το αδιεξοδο είναι ασχημο πραγμα.Μπορει να του μαγειρευει,να του πλενει,να του σιδερωνει και να ξερει καλα ότι αν ηταν μονος του θα ειχε πρόβλημα.Και παλι όμως,οποτε τον βλεπω,τον λυπάμαι.
ε τυπε κ κει υπαρχουν ελληνες της διασπορας που τους εχω στην καρδια μου
http://cdn2-[URL unfurl="true"]www.shocktillyoudrop.com/assets/uploads/2013/09/file_175887_1_i_spit_on_2.jpg[/img[/URL]]
[img]http://wickedhorror.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2014/04/I-spit-on-your-grave-2010-gun-740x493.png
Ειδα παλι ένα παντρεμενο ζευγαρι σημερα στη γειτονια.Ο αντρας 55αρης,λιγο ευτραφης και η γυναικα σχεδόν στην ιδια ηλικια αλλα πολύ σπασμενη.Τους εχω δει πολλες φορες να διαπληκτίζονται ,συνηθως για τα ψωνια,τι θα αγορασουν,τι χρειαζονται για το σπιτι.Η γυναικα συνηθως του φωναζει κι αυτος χαμηλόφωνα,προσπαθει να την ηρεμησει συγκαταβατικα κανοντας της το χατηρι.Σημερα εγινε το εξης.Ξαφνικα η γυναικα,απο τη καθιερωμενη της γκρινια,το προχωρησε και μπροστα σε ολους του ειπε Βουλωσε το μη σου σκασω καμια.Εκεινος τη πλησιασε πολύ κοντα και μιλωντας παλι χαμηλόφωνα ,εδωσε τοπο και συνεχισαν το δρομο τους.Καταλαβαινω ότι το αδιεξοδο είναι ασχημο πραγμα.Μπορει να του μαγειρευει,να του πλενει,να του σιδερωνει και να ξερει καλα ότι αν ηταν μονος του θα ειχε πρόβλημα.Και παλι όμως,οποτε τον βλεπω,τον λυπάμαι.
άλλο τρολ..χαχαχα.Chris33 ψέματα λένε οι γυναικούλες. Οι άντρες φοράνε παντελόνια και λένε πάντα την αλήθεια. Ψέματα λέει όποιος ντρέπεται ή όποιος φοβάται για κάτι. Εσύ θες να μοιάσεις στις γυναικούλες που λένε ψέματα επειδή δεν έχουν τα αρχίδια να πούνε την αλήθεια;
τυπε εγω ευχαριστως τις πηγαινω μια βολτα μεχρι τον βιολογικο καθαρισμο στην ψυτταλεια να μυρισουν ρομαντικη σκατιλα χωρις μασκα