Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Η ουσία είναι ότι οποιος θέλει να καταντήσει κερατωμένος και χωρισμένος με παιδί και να τις τα σκάει και μια ζωή και από πάνω τότε ας ασχοληθεί με σχέσεις-γάμους και ελλεηνίδες......

Και καλά να πάθει....

Μην τους λυπάστε καθόλου αυτούς....

Εγώ με τις γυναίκες είμαι σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί αυτές την δουλειά τους κάνουν τέλεια και ασχολούνται με την πάρτη τους και τα λεφτά τους.....

Και πολύ καλά κάνουν.....

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Η ουσία είναι ότι οποιος θέλει να καταντήσει κερατωμένος και χωρισμένος με παιδί και να τις τα σκάει και μια ζωή και από πάνω τότε ας ασχοληθεί με σχέσεις-γάμους και ελλεηνίδες......

Και καλά να πάθει....

Εγώ με τις γυναίκες είμαι σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί αυτές την δουλειά τους κάνουν τέλεια και ασχολούνται με την πάρτη τους και τα λεφτά τους.....

πιάστηκαν  απροετοίμαστοι. .Στο καθένα μπορεί να τύχει..

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6

Και καλά να πάθει....

θυματα ειναι φιλε ,και δε το εχουν καταλαβει ,δυστυχως ειναι παρα πολλοι

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά έχω μιλήσει με πολλες ελληνίδες και μου λένε ότι έχουν έλλειψη  φλερτ..μοιάζουν  απίστευτα δεκτικες στην προσέγγιση  τους από έναν άντρα και καθολου  ξινες.Μήπως τελικά και εμείς  οι αντρες  δεν προσπαθούμε  να τις διεκδικήσουμε  καθόλου.Μήπως έχουμε  γίνει τεμπέληδες και τα θέλουμε  Όλα στο πιάτο?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μήπως έχουμε  καταντήσει  και εμείς  λίγο κοτούλες..Μήπως υπάρχουν  γκομενες που αξίζουν  αλλά εμείς  δίνουμε  σημασία σε αυτές που μοιάζουν  να αξίζουν?

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά έχω μιλήσει με πολλες ελληνίδες και μου λένε ότι έχουν έλλειψη  φλερτ..μοιάζουν  απίστευτα δεκτικες στην προσέγγιση  τους από έναν άντρα και καθολου  ξινες.Μήπως τελικά και εμείς  οι αντρες  δεν προσπαθούμε  να τις διεκδικήσουμε  καθόλου.Μήπως έχουμε  γίνει τεμπέληδες και τα θέλουμε  Όλα στο πιάτο?

ναι σου πω, αν είναι χοντρούλα, αγάμητη κανένα 3χρονο, και ψάχνει τον γαμπρό να του κάνει 2 μπάσταρδα και να κάθεται σπίτι σου μιλάει,
αλλιώς κάνει επιλογή απλά πράγματα PS μακριά από τσιγγανορουμάνες και χαζοαλβανίδες

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ναι σου πω, αν είναι χοντρούλα, αγάμητη κανένα 3χρονο, και ψάχνει τον γαμπρό να του κάνει 2 μπάσταρδα και να κάθεται σπίτι σου μιλάει,
αλλιώς κάνει επιλογή απλά πράγματα PS μακριά από τσιγγανορουμάνες και χαζοαλβανίδες
τι έχουν  οι αλβανιδες...?

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
όσες αλβανιδες είχα γνωρίσει  Ήταν αρκετά πιο cool από ελληνίδες σαν άτομα..

συμφωνω! αλλα νταξει ειναι υποκειμενικο! εγω ενα παραδειγμα που εχω ειναι αριστο!!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
οι αλβανιδες όντως δεν είναι τόσο ξινες και ψωνια οσο οι ελληνιδες..έχω μιλήσει  με αρκετές και αυτό τις κανει  Πολύ πιο προσεγγισιμες..πρέπει  να κάνουν  μάθημα στις δικές μας

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Έλληνες γιατί δεν φλερτάρετε?Γιατί δεν κάνετε  καμάκι?Τα κορίτσια παραπονιούνται...οτι δεν τις πλησιάζουν  οι αντρες...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κανένα φλερτ και καμία αξία στις γκόμενες. Το φλερτ είναι για χώρες που δεν υπάρχουν πουτάνες με 10 ευρώ.   :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όποια γκόμενα θέλει να γαμηθεί στο εξής θα πρέπει να φτύνει αίμα, να πέφτει στα γόνατα και να μας παρακαλά.  :rockon:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
Όποια γκόμενα θέλει να γαμηθεί στο εξής θα πρέπει να φτύνει αίμα, να πέφτει στα γόνατα και να μας παρακαλά.   :rockon:
και θα πρεπει να ξερει να φτιαχνει και καλους λαχανοντολμαδες  :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Κανένα φλερτ και καμία αξία στις γκόμενες. Το φλερτ είναι για χώρες που δεν υπάρχουν πουτάνες με 10 ευρώ.   :rockon:
Γιατί έτσι φίλε.? Πολύ σκληρός...δεν είναι όλες μαλακισμενες εκεί  εξω..βέβαια μπορεί και να κάνω λαθος..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom