zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
κατι με ρωτησες και κανεις την κοτα παλι μπουχεσα. θα περιμενω πολυ?
Τι θες ρε τρομπα ;
κατι με ρωτησες και κανεις την κοτα παλι μπουχεσα. θα περιμενω πολυ?
Έτσι είναι οι κυλοτούδες, καυλιάρες
Τι θες ρε τρομπα ;
Σε αλλους χωρους, η αποδοση ειναι καλυτερη.
βγαλε τον σκασμο και απαντα.
se τι χωρους? θελω να πλησιασω 1 στα 3 γαμησι χυλοπιτες
Θα ημουν ανεκτος να την πεφτω αβερτα ;
του λεω περιμενω πμ και μου στελνει πμ "πες".
τι να σου πω. οτι εισαι ηλιθιος σαν τα μπετα? ακου πες
τυπε δεν πιστεύω να ήσουν Πόρτιεροπαρκαδορος στο καραμέλα μια φορά που μου την έπεσαν επειδή παρκαρα την μηχανή πανω στο πεζοδρόμιο που χρησιμοποιούσαν για πάρκινγκ για να πάω δίπλα στο στριπ...και με απείλησαν οτι αν δε βρω την μηχανή εκεί αυτοι δεν θα ξέρουν τίποτα....μην ακους τις ραδιο αρβυλες του σαιτ.
και επειδη δεν ειμαστε ολοι φιδεμπορες οπως κατα κορον γινεται εδω μεσα, αμα παρει το ματι σου το μελος Yorgos ρωτησε τον καποτε προ μνημονιων και κρισης που μου ζητησε να του κλεισω τραπεζι για τα γενεθλια του σε μαγαζι που δεν εβρισκε, εαν εκατσε πρωτο τραπεζι πριβε, τον κερναγανε μπουκαλια σαμπανιες και εαν τον προσεχανε πανω απο το κεφαλι του ολο το βραδυ ρωτωντας εαν ειναι ευχαριστημενος. τσιμπουκια με το που μπηκε μεχρι την εξοδο. και το αμαξι πρωτη θεση στο παρκινγκ χωρις να ειναι σουπερκαρ.
se τι χωρους? θελω να πλησιασω 1 στα 3 γαμησι χυλοπιτες
μην ακους τις ραδιο αρβυλες του σαιτ.
και επειδη δεν ειμαστε ολοι φιδεμπορες οπως κατα κορον γινεται εδω μεσα, αμα παρει το ματι σου το μελος Yorgos ρωτησε τον καποτε προ μνημονιων και κρισης που μου ζητησε να του κλεισω τραπεζι για τα γενεθλια του σε μαγαζι που δεν εβρισκε, εαν εκατσε πρωτο τραπεζι πριβε, τον κερναγανε μπουκαλια σαμπανιες και εαν τον προσεχανε πανω απο το κεφαλι του ολο το βραδυ ρωτωντας εαν ειναι ευχαριστημενος. τσιμπουκια με το που μπηκε μεχρι την εξοδο. και το αμαξι πρωτη θεση στο παρκινγκ χωρις να ειναι σουπερκαρ.
Οι γύφτισες μάγκες τι λένε σε σύγκριση με τις ελληνίδες?Εγώ πιστεύω πώς είναι σαφώς ανώτερες.με μια γυφτισα ισως να ήταν προτιμότερο να τα φτιάξουμε.έχει κανείς εμπειρίες απο γυφτισες?είναι ωραία μωρά αρκετες
αν είναι σαν την ομορφη Χριστίνα Κολωνού 53 Μεταξουργείο την παίρνω χαλαρα.Την ζητάς δηλαδή με το όνομα νταρντανομουνα από ότι καταλαβα.θα ψάξω όλη την πλατεία για να την βρω αρκεί να αξίζει όπως λες. ;)τύπε βουρ για πλατεία Λαυρίου, κυκλοφορεί μια γύφτισσα νταρντανομούνα, για πέρνα μια βόλτα
φακ δεμ ραιτ ιν δε πουσυ τυπεΟι γύφτισες μάγκες τι λένε σε σύγκριση με τις ελληνίδες?Εγώ πιστεύω πώς είναι σαφώς ανώτερες.με μια γυφτισα ισως να ήταν προτιμότερο να τα φτιάξουμε.έχει κανείς εμπειρίες απο γυφτισες?είναι ωραία μωρά αρκετες
γιο μαν .ειναι καυλιαρες εχω ακούσειφακ δεμ ραιτ ιν δε πουσυ τυπε
Δυσκολη ερωτηση.
Ντυσιμο και αξεσουαρ ... εκκεντρικα ... αλλα εγω θεωρω οτι ειναι στο 10.
Υψος προβληματικο , γιατι ειμαι ψηλοτερος απο οσο γουσταρει η μεση ελλεηνιδα.
Οποτε εκει χανω πολυ.Εννοειται δεν ακολουθω μοδες με τατουαζ , μουσια , μαλλουρα ... οποτε κι εκει χανω (αλλα δεν το συζητω αυτα δεν αλλαζουν).
Γενικα επειδη η ολη εμφανιση μου ειναι εκκεντρικη , δεν ειναι ευρειας αποδοχης
και δεν περνα αδιαφορη. Υπαρχουν καποιες που με αντιπαθουν με την πρωτη και με μισουν (περισσοτερες μαλλον και πιο κοντα σε αυτο που λεμε μεση ελληνιδα) και αλλες που γουσταρουν τρελλα (σαφως λιγοτερες αλλα ενδιαφερουσες για μενα).
Οποτε μαλλον σε πολλες ειμαι ...0
και σε οσες γουσταρουν ειμαι απο 8 και πανω !!!!!