The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 38.083
- Πόντοι
- 25.467
τυπε ητανε μουνι καλαβρυτων σαν τη φετα η καζαμπλανκας; :-
Μια χαρά μουνί έχει. Ζεστό και στενό.
τυπε ητανε μουνι καλαβρυτων σαν τη φετα η καζαμπλανκας; :-
καλλιτεχνης ο γιατρος...Μια χαρά μουνί έχει. Ζεστό και στενό.
καλλιτεχνης ο γιατρος...
ναι περασε περιτονιτιδα στο στρατοΌχι ρε σεις. Γυναίκα είναι. Έχει και ένα σημάδι στην κοιλιά από καισαρική.
ναι περασε περιτονιτιδα στο στρατο
χα χα 1απριλια
τυπε επρεπε να βαλεις και λιγο πνιχτο γαμησι στα ορθια σε τουαλετες των γκουντυς να αναψει το πραμαΜα καλά...
Πάνω που είχα πιασει στις τέσσερις παρά τα ξημέρώματα 18μέλη και 20 επισκέπτες, ρίχνετε τέτοιο ποστ;
Αφήστε να γίνει και λίγο τζέρτζελο...
Τέλος πάντων... Άντε και του χρόνου.
τυπε επρεπε να βαλεις και λιγο πνιχτο γαμησι στα ορθια σε τουαλετες των γκουντυς να αναψει το πραμα
το πηγες πολυ φλατ για ειπριλς φουλσ ντευ
δεν πειραζειΈλεγα να το κλιμακώσω σιγά-σιγά.
Ναι, λοιπον?Ένα φιλαράκι έχει σχέση με μια μικρή.. αυτή είναι 21 και σπουδάζει Αγγλία.. καθημερινά μιλάνε 2-3 λεπτά στο τηλέφωνο και 5-6 μηνύματα στο Facebook.. δεν είναι πιεστικός κανένας από τους δύο..
όμως τους τελευταίους 2 μήνες έγινε 2 φορές αυτό το περιστατικό.. μετά το καληνύχτα της Παρασκευής, ολόκληρο Σάββατο να μην του απαντάει στα μηνύματα (στο Facebook να είναι delivered όχι seen) και να εμφανίζεται το μεσημέρι της Κυριακής! Και η δικαιολογία της, βγήκα έξω τη Παρασκευή (του το είχε πει ότι θα έβγαινε) ήπια πολύ και ήμουν χάλια όλο το Σάββατο στο κρεβάτι..
εγώ εκείνο που του είπα, αν θέλει να σε απατήσει δεν θα άλλαζε τη συμπεριφορά της.. γιατί είναι κάπου που δεν μπορείς να την ελέγξεις άρα ποιος ο λόγος να σου κρύβεται το Σάββατο, από τη στιγμή μάλιστα που 5-6 μηνύματα θα ανταλλάζατε όπως πάντα...
εντάξει ένα μήνυμα "είμαι χάλια μιλάμε αργότερα" θα μπορούσε φυσικά να στείλει..
Ένα φιλαράκι έχει σχέση με μια μικρή.. αυτή είναι 21 και σπουδάζει Αγγλία.. καθημερινά μιλάνε 2-3 λεπτά στο τηλέφωνο και 5-6 μηνύματα στο Facebook.. δεν είναι πιεστικός κανένας από τους δύο..
όμως τους τελευταίους 2 μήνες έγινε 2 φορές αυτό το περιστατικό.. μετά το καληνύχτα της Παρασκευής, ολόκληρο Σάββατο να μην του απαντάει στα μηνύματα (στο Facebook να είναι delivered όχι seen) και να εμφανίζεται το μεσημέρι της Κυριακής! Και η δικαιολογία της, βγήκα έξω τη Παρασκευή (του το είχε πει ότι θα έβγαινε) ήπια πολύ και ήμουν χάλια όλο το Σάββατο στο κρεβάτι..
εγώ εκείνο που του είπα, αν θέλει να σε απατήσει δεν θα άλλαζε τη συμπεριφορά της.. γιατί είναι κάπου που δεν μπορείς να την ελέγξεις άρα ποιος ο λόγος να σου κρύβεται το Σάββατο, από τη στιγμή μάλιστα που 5-6 μηνύματα θα ανταλλάζατε όπως πάντα...
εντάξει ένα μήνυμα "είμαι χάλια μιλάμε αργότερα" θα μπορούσε φυσικά να στείλει..
Αν ηταν στοιχημα, θα εδινε 1.05 το οτι τρωει λειρι. Και 1.12 οτι ειναι Ελληνας ο δραστηςΈνα φιλαράκι έχει σχέση με μια μικρή.. αυτή είναι 21 και σπουδάζει Αγγλία.. καθημερινά μιλάνε 2-3 λεπτά στο τηλέφωνο και 5-6 μηνύματα στο Facebook.. δεν είναι πιεστικός κανένας από τους δύο..
Αν ηταν στοιχημα, θα εδινε 1.05 το οτι τρωει λειρι. Και 1.12 οτι ειναι Ελληνας ο δραστης
Καλη διαθεση να'χει καποιος ή/kαι ολιγη απο καψουρα και μπορει να θεωρει την αλλη πιστη ακομα και αν τη δει επι τω εργωδεν νομίζω οτι ο τύπος είναι τόσο αφελής και πιστεύει οτι 21 χρόνων, μόνης της στην Αγγλια, 3000χλμ μακρία είναι σπίτι σχολή και πάλι σπίτι
Λες να συνέβαλε το μπου κομ σε αυτο?Οι ελληνιδες τον τελευταίο καιρό φαίνεται οτι έχουν βελτιωθεί. Δεν πουλάνε Την ίδια μούρη με παλιότερα.βέβαια ακόμα και Τώρα καλα κρατεί το τουπέ.
όλα παίζουν το ρόλο τους.αλλά περισσότερο αλλά λιγότερο.νομίζω ότι οι πουτανες ειναι ενα ισχυρό οπλο αρκεί να χρησιμοποιηθεί σωστά. Great power-great responsibility που λέει και ο SpidermanΛες να συνέβαλε το μπου κομ σε αυτο?