Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 580 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.979

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.083
Πόντοι
25.467
ναι περασε περιτονιτιδα στο στρατο

Μην επιμένετε. Γυναίκα είναι. Πήρα και αποτύπωμα της μασέλας της. Καθαρά γυναικείου τύπου. Αναμένω βέβαια και εντός των επομένων ορών και τα αποτελέσματα της ανάλυσης από το σάλιο, το αίμα και τα ούρα που της πήρα. Αλλά έιμαι σίγουρος  ότι και αυτά θα δείξουν το ίδιο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.083
Πόντοι
25.467

Μα καλά...

Πάνω που είχα πιασει στις τέσσερις παρά τα ξημέρώματα 18μέλη και 20 επισκέπτες, ρίχνετε τέτοιο ποστ;

Αφήστε να γίνει και λίγο τζέρτζελο...

Τέλος πάντων... Άντε και του χρόνου.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Μα καλά...

Πάνω που είχα πιασει στις τέσσερις παρά τα ξημέρώματα 18μέλη και 20 επισκέπτες, ρίχνετε τέτοιο ποστ;

Αφήστε να γίνει και λίγο τζέρτζελο...

Τέλος πάντων... Άντε και του χρόνου.
τυπε επρεπε να βαλεις και λιγο πνιχτο γαμησι στα ορθια σε τουαλετες των γκουντυς να αναψει το πραμα
το πηγες πολυ φλατ για ειπριλς φουλσ ντευ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.083
Πόντοι
25.467
τυπε επρεπε να βαλεις και λιγο πνιχτο γαμησι στα ορθια σε τουαλετες των γκουντυς να αναψει το πραμα
το πηγες πολυ φλατ για ειπριλς φουλσ ντευ

Έλεγα να το κλιμακώσω σιγά-σιγά.

Larisseos4

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
3
Like
20
Πόντοι
1
Ένα φιλαράκι έχει σχέση με μια μικρή.. αυτή είναι 21 και σπουδάζει Αγγλία.. καθημερινά μιλάνε 2-3 λεπτά στο τηλέφωνο και 5-6 μηνύματα στο Facebook.. δεν είναι πιεστικός κανένας από τους δύο..

όμως τους τελευταίους 2 μήνες έγινε 2 φορές αυτό το περιστατικό.. μετά το καληνύχτα της Παρασκευής, ολόκληρο Σάββατο να μην του απαντάει στα μηνύματα (στο Facebook να είναι delivered όχι seen) και να εμφανίζεται το μεσημέρι της Κυριακής! Και η δικαιολογία της, βγήκα έξω τη Παρασκευή (του το είχε πει ότι θα έβγαινε) ήπια πολύ και ήμουν χάλια όλο το Σάββατο στο κρεβάτι..

εγώ εκείνο που του είπα, αν θέλει να σε απατήσει δεν θα άλλαζε τη συμπεριφορά της.. γιατί είναι κάπου που δεν μπορείς να την ελέγξεις άρα ποιος ο λόγος να σου κρύβεται το Σάββατο, από τη στιγμή μάλιστα που 5-6 μηνύματα θα ανταλλάζατε όπως πάντα...
εντάξει ένα μήνυμα "είμαι χάλια μιλάμε αργότερα" θα μπορούσε φυσικά να στείλει..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ένα φιλαράκι έχει σχέση με μια μικρή.. αυτή είναι 21 και σπουδάζει Αγγλία.. καθημερινά μιλάνε 2-3 λεπτά στο τηλέφωνο και 5-6 μηνύματα στο Facebook.. δεν είναι πιεστικός κανένας από τους δύο..

όμως τους τελευταίους 2 μήνες έγινε 2 φορές αυτό το περιστατικό.. μετά το καληνύχτα της Παρασκευής, ολόκληρο Σάββατο να μην του απαντάει στα μηνύματα (στο Facebook να είναι delivered όχι seen) και να εμφανίζεται το μεσημέρι της Κυριακής! Και η δικαιολογία της, βγήκα έξω τη Παρασκευή (του το είχε πει ότι θα έβγαινε) ήπια πολύ και ήμουν χάλια όλο το Σάββατο στο κρεβάτι..

εγώ εκείνο που του είπα, αν θέλει να σε απατήσει δεν θα άλλαζε τη συμπεριφορά της.. γιατί είναι κάπου που δεν μπορείς να την ελέγξεις άρα ποιος ο λόγος να σου κρύβεται το Σάββατο, από τη στιγμή μάλιστα που 5-6 μηνύματα θα ανταλλάζατε όπως πάντα...
εντάξει ένα μήνυμα "είμαι χάλια μιλάμε αργότερα" θα μπορούσε φυσικά να στείλει..
Ναι, λοιπον?

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945

μπορεί να πηγαίνει εκδρομες  στην φύση

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16

Αν ηταν στοιχημα, θα εδινε 1.05 το οτι τρωει λειρι. Και 1.12 οτι ειναι Ελληνας ο δραστης

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Αν ηταν στοιχημα, θα εδινε 1.05 το οτι τρωει λειρι. Και 1.12 οτι ειναι Ελληνας ο δραστης

δεν νομίζω οτι ο τύπος είναι τόσο αφελής και πιστεύει οτι 21 χρόνων, μόνης της στην Αγγλια, 3000χλμ μακρία είναι σπίτι σχολή και πάλι σπίτι

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
δεν νομίζω οτι ο τύπος είναι τόσο αφελής και πιστεύει οτι 21 χρόνων, μόνης της στην Αγγλια, 3000χλμ μακρία είναι σπίτι σχολή και πάλι σπίτι
Καλη διαθεση να'χει καποιος ή/kαι ολιγη απο καψουρα και μπορει να θεωρει την αλλη πιστη ακομα και αν τη δει επι τω εργω  :fuck1:
Για το καλο του και για το καλο της χωρας γενικοτερα ελπιζω να το θεωρει δεδομενο και να παιζει πια τη δικη του μπαλα στην ελληνικη σουφρα λιγκ

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι ελληνιδες  τον  τελευταίο  καιρό  φαίνεται  οτι  έχουν  βελτιωθεί. Δεν πουλάνε  Την ίδια  μούρη  με παλιότερα.βέβαια  ακόμα  και  Τώρα καλα κρατεί το τουπέ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Οι ελληνιδες  τον  τελευταίο  καιρό  φαίνεται  οτι  έχουν  βελτιωθεί. Δεν πουλάνε  Την ίδια  μούρη  με παλιότερα.βέβαια  ακόμα  και  Τώρα καλα κρατεί το τουπέ.
Λες να συνέβαλε το μπου κομ σε αυτο?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Λες να συνέβαλε το μπου κομ σε αυτο?
όλα παίζουν  το ρόλο τους.αλλά περισσότερο  αλλά λιγότερο.νομίζω ότι οι πουτανες ειναι ενα ισχυρό  οπλο αρκεί να χρησιμοποιηθεί  σωστά. Great power-great responsibility που λέει  και ο Spiderman

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom