Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πολυ σωστα. Αντι να τον υποστηριζει (αν δεν ειναι κλωνος του) μονο και μονο για να παραστησει το πνευμα αντιλογιας, κάνοντάς του κακο, θα επρεπε να ενωσει τη φωνη του με τη δικη μας μπας και συνελθει το παλικαρι καποτε.

εσυ ποτε θα συνελθεις που θες να κανεις και τον γιατρο στους αλλους

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.370
Πόντοι
1.686
αμα εβρισκε γκομενα να τον δαχτυλιαζει και να του λεει μην αγχωνεσαι αντρακλας εισαι θα γινοταν μεγαλος πιρφορος.
οπως αλλοι πληρωνουν τις πουτανες για να φευγουν, ο πικερ πληρωνει πουτανες για να τον δαχτυλιαζουν χωρις να κρινουν τον ανδρισμο του. για να αποφυγει τα ψυχοφαρμακα επειδη θα του γαμησουν τη ψυχολογια οι γκομενες.

Αυτό λέγεται "ψυχοκατακλυσμική μέθοδος " στη ψυχοθεραπεία !   :2funny: :2funny:

Του λες την αλήθεια και τη " ζωφραφίζεις "  πολύ έντονα , και
ελπίζεις να προσαρμοστεί, όταν καταλάβει ότι
η αλήθεια δεν είναι τόσο οδυνηρή , όσο νόμιζε.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Παπάρα alex71, γκόμενα από εδώ μέσα που εσένα σου παρουσιαζόταν σαν πουτάνα και την πλήρωνες αδρά, εγώ τη γαμούσα τζάμπα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ανόητε Κώστα Λαδάκη μη συγκρίνεις ανόμοιες καταστάσεις. Δεν είναι το ίδιο να λες ψέματα στον καθένα. Άλλο να λες ψέματα σε κάποιον άγνωστο και άλλο να λες καθημερινά ψέματα στον άνθρωπο με τον οποίο κοιμάσαι μαζί. Αυτό δεν είναι σχέση, ξεφτίλα είναι.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
:
Ανόητε Κώστα Λαδάκη μη συγκρίνεις ανόμοιες καταστάσεις. Δεν είναι το ίδιο να λες ψέματα στον καθένα. Άλλο να λες ψέματα σε κάποιον άγνωστο και άλλο να λες καθημερινά ψέματα στον άνθρωπο με τον οποίο κοιμάσαι μαζί. Αυτό δεν είναι σχέση, ξεφτίλα είναι.
Αν ησουν ειλικρινης με την γκομενα σου, δεν θα εχεις σχεση, καθημερινο βασανισμο θα εχεις

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αν δεν είσαι ειλικρινής με τη γκόμενά σου δεν υπάρχει σχέση. Μια μαλακία είναι που κρέμεται από μια κλωστή. Αν σε δω εγώ σε μπουρδέλο και σε καρφώσω, την άλλη μέρα έχεις χωρίσει. Αυτό δεν είναι σχέση λοιπόν, ένα ψέμα είναι.

Εγώ, η μεγαλύτερη κανονική σχέση που έχω κάνει είναι 1 μήνα. Και αυτό γιατί σε όλες τις γκόμενες που είχα δεν άντεξα και πήγα σε μπουρδέλο από τη 2η-3η εβδομάδα και φυσικά ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑ. Δεν υπάρχει σχέση αν δεν λες τα πάντα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.123
Πόντοι
10.686
Ρε μπαγάσα Picker,όσο και να μη μας συμφέρει σαν άντρες το πιστεύω σου,συμφωνώ μαζί σου,αν και κοστίζει οδυνηρά ρε γαμώτο!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επιρρεπή αυτοί που λένε ψέματα για να κρατήσουν μια σχέση είναι οι πραγματικοί πυρφόροι. Δεν έχουν τα αρχίδια να ζήσουν μόνοι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μαλάκα ektor lopez - και όλοι οι άλλοι άντρακλες - πήγαινε στην ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα, σελίδα 5713, και διάβασε το σχόλιο του Formet για να καταλάβεις πώς γίνεται μια πουτάνα να σου βάζει δαχτυλάκι χωρίς εσύ να της το ζητήσεις.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.123
Πόντοι
10.686
Τι να κάνουμε,όταν παίρνουν την πρωτοβουλία και μου το κάνουν αυτοβούλως,το δέχομαι,διευκολύνει το χύσιμο που γίνεται πιο έντονο...  :<

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Μαλάκα ektor lopez - και όλοι οι άλλοι άντρακλες - πήγαινε στην ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα, σελίδα 5713, και διάβασε το σχόλιο του Formet για να καταλάβεις πώς γίνεται μια πουτάνα να σου βάζει δαχτυλάκι χωρίς εσύ να της το ζητήσεις.

και το στραπόν μόνες τους στο βάζουν ή το ζητάς?  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Αν δεν είσαι ειλικρινής με τη γκόμενά σου δεν υπάρχει σχέση. Μια μαλακία είναι που κρέμεται από μια κλωστή. Αν σε δω εγώ σε μπουρδέλο και σε καρφώσω, την άλλη μέρα έχεις χωρίσει. Αυτό δεν είναι σχέση λοιπόν, ένα ψέμα είναι.

Εγώ, η μεγαλύτερη κανονική σχέση που έχω κάνει είναι 1 μήνα. Και αυτό γιατί σε όλες τις γκόμενες που είχα δεν άντεξα και πήγα σε μπουρδέλο από τη 2η-3η εβδομάδα και φυσικά ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑ. Δεν υπάρχει σχέση αν δεν λες τα πάντα.
Θα ηθελες να σου πει η γκομενα σου για τον αλβανο συμμαθητη της που την ξεπαρθενιασε
Η μηπως να σου ελεγε για τον αραπη που γαμηθηκε για δοκιμη?
Το να ξερουμε και να λεμε τα παντα ειναι ξενερα τυπε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Παπάρα alex71, γκόμενα από εδώ μέσα που εσένα σου παρουσιαζόταν σαν πουτάνα και την πλήρωνες αδρά, εγώ τη γαμούσα τζάμπα.
Τι λες ρε παιδι μου. Συγκλονιστηκα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αναφερόμενος στο κόκινο παραπάνω, γιατί βλέπω ότι το επαναλαμβάνεις.

Σεβομαι την άποψή σου αλλά διαφωνώ και μάλιστα κάθετα.

Αυτοί που ισχυρίζονται ότι η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη βάση μιας σχέσης είτε με γκόμενα είτε με σύζυγο, απλά δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Δυστυχώς δεν βοηθάει η αλήθεια σε αυτό το παιχνίδι φίλε.

Και αυτό γιατί το θέμα σχέση η οικογένεια, σε όλη τη χριστιανική δύση έχει στηριχθεί στη μονογαμία η οποία αποτελεί το συντομότερο ανέκδοτο. Οταν λοιπον αναγκάζεσαι να ζείς σε ένα θεσμικό πλαίσιο που παει κόντρα στο βασικό σου σεξουαλικό ένστικτο ( όλων των πρωτευοντων θηλαστικών ) αυτό της πολυγαμικότητας, δεν μπορείς ντε φάκτο να βασίζεσαι στην ειλικρίνεια.

Εκτός αν επιλέγεις να ζεις ''περιθωριακά'', κάτι σαν και αυτό το οποιο εσύ προετείνεις, πράγμα το οποίο για όσους το κάνουν μαγκιά τους, τους βγάζω το καπέλο γιατί είναι ειλικρινείς !!

Να το δούμε λίγο πιο απλά ??
Αν το καλοσκεφτείς η όλη ''κατάσταση'' ανάμεσα σε ένα  άντρα και μια γυναίκα από τη πρώτη στιγμή μια ''παράσταση'' δεν είναι ??

Αν πας σε μια γυναίκα που πρωτογνωρίζεις και αρχικά σε έλκει και της πείς '' Μου αρέσεις πολύ, θέλω να σε γαμήσω !'' ποια φαντάζεσαι θα είναι η κατάληξη ?? Ομως αρχικά αυτό ακριβώς αισθάνεσαι !!! Η '' στεγνή αλήθεια'' σε αυτό το ''παιχνίδι '' δεν βοηθάει !!! Χρειάζεται να παίξεις το ρόλο σου στα πλαίσια ενός φλερταρίσματος και το ξέρεις.

Αν η γυναίκα γυρίσει και σου πει όταν εσύ ευγενικά τη πρωτο - προσεγγίσεις '' Τώρα σου γυάλισα, γκάβλωσες,  και θέλεις να με γαμήσεις ?? η μπορώ να σου εμπνεύσω και κάτι παραπάνω ??'' Ποιά θα ήταν η αντίδρασή σου ?? ( αν και για τα εκλεκτά μέλη του bou.com δεν είμαι και πολύ βέβαιος !!!    :2funny: :2funny:

Η ''στεγνή αλήθεια'' σε αυτό το ''παιχνίδι '' δεν βοηθάει !!! Χρειάζεται να παίξει και η γυναίκα το ρόλο της !!!

Η όλη λοιπόν ''ιστορία'' ανάμεσα σε ένα άντρα και μια γυναίκα δεν εξυπηρετείται σε καμία φάση της από την ''στεγνή αλήθεια''. Το στοιχείο της παράστασης και των ρόλων που απαιτούνται σε αυτή είναι απαραίτητο. Και αυτό αν και αρχικά δεν φαίνεται, αποδεικνύεται ντε φάκτο ότι απαιτείται σε όλη τη ζωή ενός ζευγαριού !!!

Για να το κάνουμε ακόμα πιο απλό !!! Υπάρχει περίπτωση κάποιος να πεί στη γυναίκα του την ''στεγνή αλήθεια'' σχετικά με το πόσο καλά παρκάρει ?? Η απάντηση είναι κατηγορηματικά όχι !!!  ''Ρητώς και δια ροπάλου,ΟΧΙ'' !!! Κάτι αντίστοιχο ''παίζει'' και στο κομμάτι σεξ - αλήθεια ως αποτέλεσμα του θεσμικού πλαισίου που ζούμε.

Καταλήγοντας !! Ούτε θέλω ούτε και μπορώ να δώσω συμβουλές για το τι πρέπει και για το τι δεν πρέπει να κάνει κάποιος με αυτό το θέμα. Είναι προσωπικό θέμα του καθενός. Εδώ κάποια στοιχειώδη ανάλυση κάνουμε και δίνουμε τροφή για σκέψη. Ο κάθε άνθρωπος είναι αρχιτέκτονας της δικής του ζωής !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom