Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αφρικανες.γκαμποτζιανες.ταυλανδες.Ινδές.πιάστε ότι μπορείτε αδερφια.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Οι ελληνιδες ζητανε τα κερατα τους. ΓΙΑΤΙ ; Γιατι καποιοι τους δινουν τα παντα. Και οχι μονο για να τις γαμησουν. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Οποτε φταινε οι γκομενες ; ΑΠΑΝΤΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ: OXI !!!!!

Καλα κανουν. Και τα 10πλασια να ζηταγαν παλι θα εβρισκαν μαλακες. Πιο πολλα επρεπε να ζητανε. Θα τολμησει σε οποιοδηποτε αλλο τοπο στον κοσμο μια γυναικα π.χ. 35 χρονων να ζητησει απο ενα ανδρα 35-40-45 χρονων να την κερναει εξω και να την κυκλοφορει , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ; Με τιποτε. Στην ελλαδα γινονται καθε μερα αυτα. Και καμαρωνει ο μαλακας. Ειμαστε για τον πεουλα. Πρεπει να πεινασουμε πολυ , να κοπουν αυτες οι μαλακιες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Οι ελληνιδες ζητανε τα κερατα τους. ΓΙΑΤΙ ; Γιατι καποιοι τους δινουν τα παντα. Και οχι μονο για να τις γαμησουν. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Οποτε φταινε οι γκομενες ; ΑΠΑΝΤΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ: OXI !!!!!

Καλα κανουν. Και τα 10πλασια να ζηταγαν παλι θα εβρισκαν μαλακες. Πιο πολλα επρεπε να ζητανε. Θα τολμησει σε οποιοδηποτε αλλο τοπο στον κοσμο μια γυναικα π.χ. 35 χρονων να ζητησει απο ενα ανδρα 35-40-45 χρονων να την κερναει εξω και να την κυκλοφορει , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ; Με τιποτε. Στην ελλαδα γινονται καθε μερα αυτα. Και καμαρωνει ο μαλακας. Ειμαστε για τον πεουλα. Πρεπει να πεινασουμε πολυ , να κοπουν αυτες οι μαλακιες.
Τύπε δεν ξερω σε ποιους τυχαινουν αυτα, εγω σχεδον με οποια βγηκα την πηδηξα κιολας.
Μηπως περιμενουν να τους το ζητησει η ιδια????

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Τύπε δεν ξερω σε ποιους τυχαινουν αυτα, εγω σχεδον με οποια βγηκα την πηδηξα κιολας.
Μηπως περιμενουν να τους το ζητησει η ιδια????

Δεν τα εχεις ακουσει ποτε αυτα; Δεν τα εχεις δει ; Δεν εχεις δει ξανθιες να πηγαινουν μονες σε ξενυχταδικα, να τις κερνανε τα κερατα τους και να φευγουν μονες τους;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

άστα να πάνε.γι'αυτό λεω μόνη λύση ξένες.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
άστα να πάνε.γι'αυτό λεω μόνη λύση ξένες.

Το ξενες , δεν λεει κατι. Οι ανατολικιες π.χ. , τα ιδια σκατα με τις ελληνιδες ειναι. Απλα , επειδη εχουν μαζεψει πολυ φτωχεια , για γενιες , εχουν πιο μικρες ταριφες και συνηθως και καλυτερα γονιδια. Αλλα το πακετο ειναι το ιδιο. Παλι μιλαμε για νοοτροπια καριολας ελλεηνιδας , που ζηταει λιγοτερα για την εμφανιση της. Δεν αλλαζει κατι αλλο. Καποιος που εχει φραγκα , με τα 3πλασια απο οσα κοστιζει ενα ρωσο-ρουμανο-μολδαβο-ουκρανιδι
τρωει και ελληνιδα αντιστοιχης εμφανισης. Δεν αλλαζει κατι. Πουτανα ειναι και αυτη που ειναι μουναρα και γαμιεται για 1000 και αυτη που γαμιεται για 300.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δεν τα εχεις ακουσει ποτε αυτα; Δεν τα εχεις δει ; Δεν εχεις δει ξανθιες να πηγαινουν μονες σε ξενυχταδικα, να τις κερνανε τα κερατα τους και να φευγουν μονες τους;
Εγω εχω πει απο καιρο οτι οι αντρες εχουν γινει μεγαλοι μαλακες τα τελευταια χρονια.
Αυτο ειναι καλο για οσους παιζουν εστω και στοιχειωδως μπαλιτσα γιατι υπαρχει πολυ ψωμι εκει εξω.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Το ξενες , δεν λεει κατι. Οι ανατολικιες π.χ. , τα ιδια σκατα με τις ελληνιδες ειναι. Απλα , επειδη εχουν μαζεψει πολυ φτωχεια , για γενιες , εχουν πιο μικρες ταριφες και συνηθως και καλυτερα γονιδια. Αλλα το πακετο ειναι το ιδιο. Παλι μιλαμε για νοοτροπια καριολας ελλεηνιδας , που ζηταει λιγοτερα για την εμφανιση της. Δεν αλλαζει κατι αλλο. Καποιος που εχει φραγκα , με τα 3πλασια απο οσα κοστιζει ενα ρωσο-ρουμανο-μολδαβο-ουκρανιδι
τρωει και ελληνιδα αντιστοιχης εμφανισης. Δεν αλλαζει κατι. Πουτανα ειναι και αυτη που ειναι μουναρα και γαμιεται για 1000 και αυτη που γαμιεται για 300.
Ασιατισες  τότε.σε όποιον αρέσουν. Δεν βλέπω άλλη λύση.ειναι vfm δυστυχώς  δεν φτάνουν οι γυναίκες  Στη χώρα μας για ολους

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Εγω εχω πει απο καιρο οτι οι αντρες εχουν γινει μεγαλοι μαλακες τα τελευταια χρονια.
Τα τελευταια ποσα χρονια ; Τα τελευταια 50χρονια ; Με την κριση τωρα, ισως ειναι λιγο καλυτερα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Τωρα το γαμησες. Να γαμαμε φιλιπινεζες ... και ταυλανδες .... ελεος ...
(ιαπωνεζες δεν ερχονται εδω)
γιατι οχι ρε φιλε.καπως πρεπει  να βολευτούμε.Εγώ σοβαρά πλέον το σκέφτομαι.όποιος γουστάρει  ασιατισες. ινδες.κτλπ

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
γιατι οχι ρε φιλε.καπως πρεπει  να βολευτούμε.Εγώ σοβαρά πλέον το σκέφτομαι.όποιος γουστάρει  ασιατισες. ινδες.κτλπ

Ρε φιλε ... ΕΧΕΙ ΙΝΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;;;;;;;
Οχι . Μονο φιλιπινεζες , πιθηκια και κατι αλλες δευτερες.
Μακαρι να ειχε Ινδες. Καλα μουνια και υποτακτικες.
sexy-girl-at-aaja-sajan-pardesiyaa-music-launch_720_southdreamz.jpg

Και οι κινεζες που βρισκονται εδω, ερχονται καβατζωμενες.
Ιαπωνεζα , βλεπεις μονο σε τσοντα-σελιδα-ιντερνετ.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ρε φιλε ... ΕΧΕΙ ΙΝΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;;;;;;;
Οχι . Μονο φιλιπινεζες , πιθηκια και κατι αλλες δευτερες.
Μακαρι να ειχε Ινδες. Καλα μουνια και υποτακτικες.
sexy-girl-at-aaja-sajan-pardesiyaa-music-launch_720_southdreamz.jpg

Και οι κινεζες που βρισκονται εδω, ερχονται καβατζωμενες.
Ιαπωνεζα , βλεπεις μονο σε τσοντα-σελιδα-ιντερνετ.
την βρίσκω  την άκρη εγώ μη φοβάσαι.οι φιλιπινεζες είναι ωραία μωρακια.μπορεί να συννενοηθείς  μαζί  τους

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Τέρμα φίλε.οι ελληνίδες  το πουλάνε σαν πόρνες πολυτελείας.τουλάχιστον  οι περισσότερες. Μπορεί και να είμαι  λαθος βέβαια.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.226
Πόντοι
506
Τέρμα φίλε.οι ελληνίδες  το πουλάνε σαν πόρνες πολυτελείας.τουλάχιστον  οι περισσότερες. Μπορεί και να είμαι  λαθος βέβαια.
μη τις βαζεςι ρε τυπε ολες στο ιδιο καλουπι

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εκτός από κάτι αριστερές τύπου αναρχοαπλυτες που τις γάμουν  και οι σκυλοι

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
μη τις βαζεςι ρε τυπε ολες στο ιδιο καλουπι
οχι όλες αλλα οι περισσότερες μεγάλε.Όπως είπα Ινδία.Μπαγκλαντές κτλπ.πάει δεν αντέχω  αλλο μου επρηξαν  τα αρχιδια ολες.δεν βγάζεις  άκρη.ειναι μη αναστρέψιμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom