Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε τυποι με τις μαλακιες σας εχω καταντησει αηδια με τα πηγαινε ελα
εχω φυγει κι εχω γυρισει πιο πολλες φορες κι απο οσες εχει ανοιγοκλεισει σα γυναικα η δημητρα λιανη
αλλα διαλεξα κι εγω να αποχωρησω τη χειροτερη μερα
γαμω την πουτανα μου γαμω
πρωτα διαγραφεται η μυστικια πριν προλαβω να την πεισω να στειλει ολογυμνη φωτο να πιρφορισουμε
δευτερον σημειωνεται περηφανης νικη των σκληροπυρινικων πορνομυστικων δυναμεων στο θρεντ των ελλεινιδων οι οποιες αποχωρουν βιασμενες και ντροπιασμενες
τριτον αποκαλυπτεται περαν πασης αμφιβολιας οτι ο ζαβαρας ειναι το τρανσακι μαριαννα (εγω διατηρω μια μικρη επιφυλαξη οτι μπορει να ειναι και το τρανσακι εβακι79)
τεταρτον αποκαλυπτονται παλια μηνυματα του νατουρο - σουτζουκι στο θρεντ βικυ τρανς θεα (10-12 πρωτες σελιδες) οπου φερεται να πιρφοριζει με γκομενες με υδραυλικα και να αποθεωνει τρανς κωλους ο ρεμπετης με γοβες που μας το επαιζε και ασηκωτος ο σπυρος ο μπιμπιλας
τι να πω πια...
ελπιζω να με αφησετε να ψοφησω με ησυχια απο δω και περα και να ειναι ελαφρα τα bytes που θα με σκεπαζουν  :priest:
Οχι ρε να μην αποχωρησεις.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εν τω μεταξυ ο σαρουμον ποκεμον πως τον λενε την απεσυρε την φωτο. :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.605
Πόντοι
25.467
πάντως αφού τη βρίσκουν τα παιδιά μαλακία τόσο κράξιμο  :)

Σαφώς. Περί όρέξεως, καβουρμαδόπιτα....

Το κράξιμο όμως δεν  έπεσε γι αυτό. Το κράξιμο έπεσε για τις παπάτζες περί θηλυκής μουνάρας.   ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
να θυμηθουμε τον ψευτη πουστη που παρεξηγηθηκε επειδη ειπα για τον θαυμασμο αρχικα.

Αλλο να κανεις κοπλιμεντο σε ενα καλο κορμι και αλλο να πας να γαμησεις.Και στειλε οτι θες και ρωτησε και την ιδια αν εχω γαμησει.
Και παλι σαλτα γαμησου ρε κακομοιρη με το μπαρντον κιολας.

Δεν θα ανοιξω παρτιδες μαζι σου προφανως εχεις τα κομπλεξ σου τυπε.
Με θες να γαμαω τρανς..με θες μαλεα..οτι και να με θες δεν μου καιγετε καρφι.
Κατσε να νομιζεις οτι πισω απο τα ονοματα κρυβοντε εξωγηινοι..πουστηδες..λεσβιες..και οτι αλλο βαλει ο νους σου.
Δεν θελω να χαλασω το παραμυθακι στο οποιο εχεις μπει και περνας καλα..αν το κανω θα διαταραχθει η ψυχικη σου κατασταση και δεν πρεπει.
Τραβα τωρα γαμησου μπας και ξυπνησεις και μετα ελα παλι με το μπαρντον και φιλικα  ;)

και ο αλλος χαζος της πουστοδιας που εκτιθεται για να κανει τον καλο χωρις να ξερει
οποιος γνωριζει το Ναρουτο ξερει οτι γαμαει μονο γυναικες...και μαλιστα αρχοντισες.....

Επαναλαμβανω σε περιπτωση που ειτε με εγραψες η δεν ειδες το μνμ... :grin:
Μαριαννα κουκλαρα μου που μπορω να σε βρω?Το εννοω δεν κανω πλακα.

Επισκέπτης
εχω φυγει κι εχω γυρισει πιο πολλες φορες κι απο οσες εχει ανοιγοκλεισει σα γυναικα η δημητρα λιανη
πρωτα διαγραφεται η μυστικια πριν προλαβω να την πεισω να στειλει ολογυμνη φωτο να πιρφορισουμε
δευτερον σημειωνεται περηφανης νικη των σκληροπυρινικων πορνομυστικων δυναμεων στο θρεντ των ελλεινιδων οι οποιες αποχωρουν βιασμενες και ντροπιασμενες
τριτον αποκαλυπτεται περαν πασης αμφιβολιας οτι ο ζαβαρας ειναι το τρανσακι μαριαννα (εγω διατηρω μια μικρη επιφυλαξη οτι μπορει να ειναι και το τρανσακι εβακι79)
τεταρτον αποκαλυπτονται παλια μηνυματα του νατουρο - σουτζουκι στο θρεντ βικυ τρανς θεα (10-12 πρωτες σελιδες) οπου φερεται να πιρφοριζει με γκομενες με υδραυλικα και να αποθεωνει τρανς κωλους ο ρεμπετης με γοβες που μας το επαιζε και ασηκωτος ο σπυρος ο μπιμπιλας
τι να πω πια...
ελπιζω να με αφησετε να ψοφησω με ησυχια απο δω και περα και να ειναι ελαφρα τα bytes που θα με σκεπαζουν  :priest:

πουλι,υπαρχει κανενας αλλος αλεκοτυπος? :think: :think: :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.605
Πόντοι
25.467
να θυμηθουμε τον ψευτη πουστη που παρεξηγηθηκε επειδη ειπα για τον θαυμασμο αρχικα.

Aσχετο και λιγο offtopic αλλα θα σκασω αν δεν το πω..Μαριαννα εχεις και γαμω το κορμι οπως επισης και το Ευακι. :rockon:

Μαριαννα εισαι τρελο μωρο!Αχχχχ...τι μας κανεις τωρα! :rockon:
:smitten: :smitten: :smitten:

Μαριαννα εσενα που θα σε βρω? :-*
Στειλε πριβε αν δεν θες να πεις εδω. :smitten:

:2funny: :2funny: :2funny:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ρε συ, Naruto-Sasuke...Ισχυουν αυτα εδω?

Μαριαννα εσενα που θα σε βρω? :-*
Στειλε πριβε αν δεν θες να πεις εδω. :smitten:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
τι να πω πια...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαλακα τι πινεις?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.605
Πόντοι
25.467
Ρε συ, Naruto-Sasuke...Ισχυουν αυτα εδω?

Δηλαδή, αν σας γράψει πως δεν ισχύουν, κι ότι κάποιος του χάκαρε τον λογαριασμό, ή ότι τον είχε υπενοικιάσει σε άλλους για κάποιο χρονικό διάστημα, θα τον πιστέψετε;  :)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.605
Πόντοι
25.467

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κρυφτηκε το πουσταριο σημερα να γελασουμε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.605
Πόντοι
25.467
Θα του "σφύριξε" φαίνεται τα ρεζιλίκια  ο τρίτος της πουστοκουστωδίας, που μπήκε το πρωί με φόρα και ανέκρουσε πρύμνα.  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom