wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Εχεις χάσει επεισόδια γλυκούλη ;)ποια είναι αυτή ρε?η παλιά Σίλβα?
Εχεις χάσει επεισόδια γλυκούλη ;)ποια είναι αυτή ρε?η παλιά Σίλβα?
Η σιλβα ηταν μοντελο μπροστα της,ειπε μια ψυχη.ποια είναι αυτή ρε?η παλιά Σίλβα?
τυπε δεν έχει τίποτα να πει,αρλούμπες λέει, θα βρει λέει ποστ μου που σε κάποια λέω καλώς το μωρό, σιγά τα οαααα μπορεί και να το έχω πει σε καμία βιζιτουΤύπε η Ερη αφησε υπονοουμενα οτι εισαι αγαπουλης και απειλει με αποκαλυψεις...
Αυτο πιστευεις??
τυπε δεν έχει τίποτα να πει,αρλούμπες λέει, θα βρει λέει ποστ μου που σε κάποια λέω καλώς το μωρό, σιγά τα οαααα μπορεί και να το έχω πει σε καμία βιζιτου
Προκειμενου να χτυπησουν τη Ροζυ καποιοι, ειναι ικανοι να βγαλουν μοντελο την Σίλβα. Ενταξει το γαμησαμε και ψοφησε.Η σιλβα ηταν μοντελο μπροστα της,ειπε μια ψυχη.
ε ναι δεν είμαι συνέχεια εδώ μεσαΕχεις χάσει επεισόδια γλυκούλη ;)
Ναι, μονο που η Σιλβα χρονολογειται καμια πενταετια πισω.ε ναι δεν είμαι συνέχεια εδώ μεσα
Προκειμενου να χτυπησουν τη Ροζυ καποιοι, ειναι ικανοι να βγαλουν μοντελο την Σίλβα. Ενταξει το γαμησαμε και ψοφησε.
Εγω. Με πιστευεις?Εχει βγει ποτε κανεις απο εδω μεσα με καμια ωραια γκομενα???? αληθεια θελω οχι παπατζες
Δεν την συναντησα ποτέ τύπε, Θεσσαλονικη ηταν, δεν την εχω δει απο κοντα.μπαζο ηταν αυτη η σιλβα τυπε?
την Αντιγόνη την πηδηξες τυπε?Εγω. Με πιστευεις?
Εχει βγει ποτε κανεις απο εδω μεσα με καμια ωραια γκομενα???? αληθεια θελω οχι παπατζες
Ημουν λογκαρισμενη απο πολυ νωρις.να σε παιρνει τηλ ο χασοδικης για να μπεις να αποδειξεις οτι δεν κλαις. θλιβεροι. ολη σας η καθημερινοτητα ειναι η εικονα στο σαιτ τελικα.
Αλλη ερωτηση.την Αντιγόνη την πηδηξες τυπε?
Ημουν λογκαρισμενη απο πολυ νωρις.
την Αντιγόνη την πηδηξες τυπε?
ναι είχατε Πλατωνικο ερωταΔεν την συναντησα ποτέ τύπε, Θεσσαλονικη ηταν, δεν την εχω δει απο κοντα.