σεξοαστραποβροντο
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
δυστυχως για σενα αυτη ειναι η κι εσυ εισαι ο...
το ξερα οτι αν και πουλι εισαι εξυπνος... κοβει το ματι σου... ευγε..
Κοπελα ειναι.
τοτε ακυροΦάουλ τύπε, εχει να λογκαρει απο τις 1:34.
Το οτι φαινεται ονλαιν δεν λεει τιποτα, ολοι φαινομαστε ονλαιν για 59 λεπτα μετα το τελευταιο μας λογκαρισμα.
εσενα παντως σε πουλαω και σε αγοραζωτο ξερα οτι αν και πουλι εισαι εξυπνος... κοβει το ματι σου... ευγε..
εσενα παντως σε πουλαω και σε αγοραζω
σε αυτο εχεις δικιομονο ετσι... αλλα το θεμα σαυτη τη ζωη δεν ειναι να πουλας η να αγοραζεις..αλλα να κερδιζεις φλωρακο....και αυτο μονο ο ναρουτο το καταφερε...γιαυτο τρωτε τη σκονη του....και λυσατε....
Ρε μανία με το ζαβό πουστράκι να θέλει να
παρουσιάζεται σαν γυναίκα !
Ρε πουστράκι, αφού πια δεν φοβούνται οι γκέϋ να δηλώσουν
τη σεξουαλική τους ταυτότητα, γιατί θες να παριστάνεις τη γυναίκα ;
Αντε,τράβα στα γκέϋ θρεντ, εκεί που ανήκεις !
Τύπισσα, κανενας δεν τολμαει να πει οτι ο Alex71 συνεννοειται σε πμ για να πει ψεματα.ρε αλεξ αστους γαμωτο... θα λενε οτι και με εσενα εχω συνενοηθει σε πμ... χεστους τους τυροβλαχους
σε αυτο εχεις δικιο
ο ναρουτο ριχνει τους πιο αγριους πουτσους με πιεμ
Από πότε σε ενδιαφέρει πόσες κριτικες εχει κανει καποιος?ειπε ο μιστερ ''δεν εχω κανει καμια κριτικη'' για τον τυπο που εχει παει και με καμποσες και εχει γραψει και 5 γαμησια
γιατι για να αποδειξω οτι γαμησα πρεπει μετα να ερθω εδω να το γραψω;ειπε ο μιστερ ''δεν εχω κανει καμια κριτικη'' για τον τυπο που εχει παει και με καμποσες και εχει γραψει και 5 γαμησια
νορμάλ ως προς τι?για πες καμιά. ..Προκοπης εννοεις γαμο;
Για γαμο δεν νομιζω αλλα κατα καιρους εχουν μπει και καποιες νορμαλ.
Από πότε σε ενδιαφέρει πόσες κριτικες εχει κανει καποιος?
γιατι για να αποδειξω οτι γαμησα πρεπει μετα να ερθω εδω να το γραψω;
σαν το μαλακοβιολη το ναρουτο που ποσταρε τη φωτο του με λεζαντα "μαμα μαμα κοιτα γαμησα"
η σαν κι εσενα που θες να υπονοησεις ταχα μου ταχα μου οτι στη φωτο που ποσταρε ο μουροχαυλος εισαι εσυ;
δε χρειαζομαι αποδειξεις εγω μωρη χτικιαρα για το που, ποτε και ποια γαμησα
αυτοι που ειναι ανασφαλεις αγαμητοι χρειαζονται αποδειξεις για το οτι επιτελους γαμησανε
σταματα να γελιοποιησαι σε ενα σαητ, οταν μιλησαμε απο πμ μου ειπες να ''''τους δουλεψουμε''' οτι ταχα μου βγηκαμε για καφε και γνωριστηκαμε......... βαζω στοιχημα οτι το ιδιο κανεις και με τους υπολοιπους.
δεν ειμαι 30 ρε 40 ειμαι... οσο και εσυ εισαι γυναικα και 19 χρονων.... βγαινω με οποιον γουσταρω ...ακομπλεξαριστα... και δε σε βαλαμε τροχονομο στο μ@@$νι μας... μικρη.... τωρα αν βριζω ειναι γιατι κατι χαζοβιολες σαν και εσενα που δεν ξερουν τι εχουν μεσα στο βρακακι τους λενε βλακειες και προσβαλουν.... θα σου προτεινα λοιπον αντι να καθεσαι να σχολιαζεις τι κανω και πως το κανω ... να βγεις εξω απο το σπιτι να ζησεις τη ζωη σου να ωριμασεις σεξουαλικα γιατι χεις πολλα απωθημενα .... α και μια απορια μικρο σεμνο κοριτσι...το ναρουτο γιατι τον εκανες αιτημα φιλιας???? ε?? γτ τοση ωρα εμενα κραζεις για πμ και φιλιες απο εδω μεσαα..και εφοσον θεωρεις το στεκι καπως εσυ γιατι μπηκες εδω??για dolce vita???
Ρε γουμαν πιο πολυ γαμανε αυτοι που δεν εχουν κριτικες απο αυτους που εχουν δεκαδες.ειπε ο μιστερ ''δεν εχω κανει καμια κριτικη'' για τον τυπο που εχει παει και με καμποσες και εχει γραψει και 5 γαμησια
Ρε γουμαν πιο πολυ γαμανε αυτοι που δεν εχουν κριτικες απο αυτους που εχουν δεκαδες.