alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
αλεξ ετσι αποθανατιζει και η ροζυ τις ερωτικες σας στιγμες ?
Ο ιστορικος Alex71 δεν εχει κανενα λογο να φωτογραφιζει τετοιες στιγμες τύπε.
αλεξ ετσι αποθανατιζει και η ροζυ τις ερωτικες σας στιγμες ?
Ελα τωρα, αφου κι εσυ γελασες.εχεις χοντρο χιουμορ αλεξ
Ο ιστορικος Alex71 δεν εχει κανενα λογο να φωτογραφιζει τετοιες στιγμες τύπε.
εβγαλε και φωτο και την ποσταρε ο τρομπας
"μαμα μαμα κοιτα γαμησα"
Στον δικηγορο, δικηγοριστικα?δηλαδη ο ναρουτο ειναι μλκας που τις αποθανατιζει και μας τις δειχνει ?
τυπε πρεπει η ειδικη ομαδα του μπου να αποφανθει αν ειναι πραγματι δικια του :Sδηλαδη ο ναρουτο ειναι μλκας που τις αποθανατιζει και μας τις δειχνει ?
Ελα τωρα, αφου κι εσυ γελασες.
Την επομενη φορα παπαρομουρη θα φωναξω εσενα να τραβας φωτο..και οχι μονο παιχτη.εβγαλε και φωτο και την ποσταρε ο τρομπας
"μαμα μαμα κοιτα γαμησα"
Λοιπον μουνακια δεν εχω ολη την ωρα μπροστα μου θα παω και για ποτακι χωστε τωρα να με φτιαξετε να εχω ωραια βραδια να σκεφτομαι τις παπαρατζες σας οταν γυρισω να γελαω.
Ο αλλος ο ψυχακιας σερβιρει ποτα και δεν μπηκε?
Μεγαλη απωλεια ο Απολυτος τυπε. Θα ειχε βγαλει πορισμα αμεσωςτυπε πρεπει η ειδικη ομαδα του μπου να αποφανθει αν ειναι πραγματι δικια του :S
για ποιο ποτακι θα πας μωρη κλαραμπελ που μπηκες και με υφος γαμαω;θα παω και για ποτακι χωστε τωρα να με φτιαξετε να εχω ωραια βραδια να σκεφτομαι τις παπαρατζες σας οταν γυρισω να γελαω.
εχω κορμι καλο
ζαβαρα αν ειναι δικη σου παντως η φωτο το βυζι δεν λεει και πολλα.
περιμενα περισσοτερα πραγματα με βαση ζορεν περιγραφες
αναζητωντας τον χαμένο κλώνοΝα το πείτε και στην κ. Ζάβρα που νομίζει ότι γράφει σαν τον Προυστ.
ναι ρε μωρο.ζακετα να βαλεις.. α και μη ξεχνας και συ παντα προφυλακτικο.... μη τα λεω σε ολους..!!! και θελουμε φωτο αν παιξει κανα σκηνικο οπως και λεπτομερεις αναλυση... be cool
το να σκουπιδιαζεις μωρη τρωγλη καποιον που λειπει ειναι αξιο του αβαταρ σου..μια κοτα και μιση δλδγια ποιο ποτακι θα πας μωρη κλαραμπελ που μπηκες και με υφος γαμαω;
εχε χαρη που το πουλι δεν εχει ορεξη να σου κοπανησει τη μπουτσα του στο κουτελο σου
αλλιως θα ετρωγες σκουπιδισμα μεχρι τα ξημερωματα
ελα παρε το κορμι σου και τον μπουλοναι ρε μωρο.
το να σκουπιδιαζεις μωρη τρωγλη καποιον που λειπει ειναι αξιο του αβαταρ σου..μια κοτα και μιση δλδ
χυνοντας φωναζε το ονομα μου τυπε. :-*
εχω κορμι καλο λεει ο μελενιος
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
κορμι καλο
ΚΟΡΜΙ
καθεσαι και μπροστα στον καθρεφτη και σφιγγεσαι μωρη κοντσιτα;