wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Τωρα το καταλαβες???τι στον μπουτσο ρε τυποι;
αλληλοφακελωνεστε εδω χαμου;
Ορισμένοι μπορούν να σου βρουν ποσταρισμά σου προ ετών...
Τωρα το καταλαβες???τι στον μπουτσο ρε τυποι;
αλληλοφακελωνεστε εδω χαμου;
ειδες πως υπαναχωρησαν και οι δυο μολις προκαλεσα ε
μεχρι και για καφεδες εχω ακουσει οτι βγαινουν μελη του μπου τυπεκαι οχι μονο ασε
πολλα γινονται
μεχρι και για καφεδες εχω ακουσει οτι βγαινουν μελη του μπου τυπε
Τωρα το καταλαβες???
Ορισμένοι μπορούν να σου βρουν ποσταρισμά σου προ ετών...
τυπε εσυ πρεπει να εχεις πολλα ραμματα για τη γουνα ολωνωνεειδες πως υπαναχωρησαν και οι δυο μολις προκαλεσα ε
Πότε θα πιούμε καφε??μεχρι και για καφεδες εχω ακουσει οτι βγαινουν μελη του μπου τυπε
ναι αλλα αμα μπει μεσα αργοτερα ο διδασκαλος και τα διαβασει αυτα, το πουλι θα την πληρωσει παλι...Πότε θα πιούμε καφε??
Πρέπει να το απομυθοποιήσεις
Εγω ξερω πολύ καλά τι γράφω, δεν κάνω τον μάγκα κατασκευάζοντας ψευτικα στοιχεια κ μετα εκλιπαρώ μια γκόμενα να μη με γαμήσει.γιαυτο να προσεχεις οταν πατας με τα λουκανικα σου τα πληκτρα. μετα εχει κλαμα
η αληθεια ειναι οτι εδω μεσα εχουν βρει χαρα πολλες δυσμορφικες και πανχοντρες.και αυτο δεν ειναι τιποτα
εγω ξερω για παρτουζες που οταν εσπασε το παρεακι βγηκαν στην βιζιτα τσουρκες
τυπε εσυ πρεπει να εχεις πολλα ραμματα για τη γουνα ολωνωνε
παιζει να εχεις φακελο "μπουρδελα.κομ" στην επιφανεια εργασιας με υποφακελους "ροζυ", "μαριαννα", "ζαβαρα", "παπαζολης" με συγκλονιστικα δοκουμεντα μεσα :S
Το μωρο μου δεν εχει τετοια θεματα, μου εχει απόλυτη εμπιστοσυνη.ναι αλλα αμα μπει μεσα αργοτερα ο διδασκαλος και τα διαβασει αυτα, το πουλι θα την πληρωσει παλι...
η αληθεια ειναι οτι εδω μεσα εχουν βρει χαρα πολλες δυσμορφικες και πανχοντρες.
γιαυτο να προσεχεις οταν πατας με τα λουκανικα σου τα πληκτρα. μετα εχει κλαμα
το εχεις παει σε αλλο επιπεδο τυπε :Sεχω ειδικο αλγοριθμο αναζητησης τυπε τα φερνει ολα σε δευτερολεπτα. τα αρχεια ειναι για ερασιτεχνες.
ματσαρει και φρασεις για ανιχνευση κλωνων.
Εσυ δεν ησουν που την εκανες απο το ραντεβου με την τυπισσα τρεχοντας??η αληθεια ειναι οτι εδω μεσα εχουν βρει χαρα πολλες δυσμορφικες και πανχοντρες.
καλο φακελωμα εχεις κανει και του λογου σου...Εσυ δεν ησουν που την εκανες απο το ραντεβου με την τυπισσα τρεχοντας??
Οτι εχει κρατησει ο σκληρός μάτια μου .... ;)καλο φακελωμα εχεις κανει και του λογου σου...