ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.348
- Πόντοι
- 506
γελαει ο μαλαξ
γελαει ο μαλαξ
χανεις...γιατι οταν εχεις μια φιλια με γυναικα... θα ακουσεις και μια συμβουλη και θα σε βοηθησει και σε θεματα γκομενικα...και η γυναικα επισης στη φιλια με εναν αντρα δε θα φοβηθει ουτε για ζηλειες ουτε για μαλλιοτραβηγμα...γτ ως γνωστον καποιες αν οχι οι περισοτερες απο εμας ειμαστε ανταγωνιστικες μεταξυ μας..και ζηλιαρες
http://[URL unfurl="true"]www.gossip-tv.gr/media/com_news/story/2015/07/24/389038/main/---.jpg[/img[/URL]]η ντεπυ γκολεμα 0 ρε ????
εγω την εχω φαντασιωση αυτην
Ε τυπισσα αμα ειναι ωραια η αλλη τι φιλια και κουραφέξαλα το πιθανοτερο ειναι να θές να κανεις φάση μαζι της!
ε κοψτο το γαμημενομου εκατσαν 100 ευρω στο ξυστο και ο μαλακας πηγα και τα εφαγα και τωρα δεν εχω ουτε για τσιγαρα !
http://[URL unfurl="true"]www.gossip-tv.gr/media/com_news/story/2015/07/24/389038/main/---.jpg[/img[/URL]]
πιο καλα κοπρολαγνος τυπε :S
[/quote]
εχει μια εσωτερικη γοητεια. οι αντρες βλεπουμε μονο την εξωτερικη εμφανιση και εσωτερικα μας ειναι αδιαφορο. εγω κοιταω το δευτερο πρωτα και μετα το πρωτο εκτος αν η αλλη εχει κωλαρα
τυπε ενα καμμενο φιλαρακι που ειχα στη σχολη μπαφιαρης ανυποδητος οταν ξεμεινε απο τσιγαρα στο καμπινγκ καπνισε ψαθα :Sμου εκατσαν 100 ευρω στο ξυστο και ο μαλακας πηγα και τα εφαγα και τωρα δεν εχω ουτε για τσιγαρα !
τυπε ο τυπος ζορεν εβγαλε για καφε τη ζαβαρα και δηλωνει ερωτευμενος :S
ειναι μια κοπελαρα μεχρι εκει πανω σαν τα κρυα τα νερα λεει :S
ε κοψτο το γαμημενο
σιγα μη πας και στο μπλακ φορεστκαλα ναι παιζει και αυτο... συμφωνω... εκει παλι περνας σε αλλο επιπεδο τη φιλια... και πας στο friends with benefits
αμα θες σε περιλαμβανω κ σενα δεν κανω διακρισεις καραγκιοζη
καλα ναι παιζει και αυτο... συμφωνω... εκει παλι περνας σε αλλο επιπεδο τη φιλια... και πας στο friends with benefits
τυπε ενα καμμενο φιλαρακι που ειχα στη σχολη μπαφιαρης ανυποδητος οταν ξεμεινε απο τσιγαρα στο καμπινγκ καπνισε ψαθα :S
τυπε ο τυπος ζορεν εβγαλε για καφε τη ζαβαρα και δηλωνει ερωτευμενος :S
ειναι μια κοπελαρα μεχρι εκει πανω σαν τα κρυα τα νερα λεει :S
ναι τα γνωστα πμ για συνεργασια σε ξερω με ξερεις ειμαστε ομορφοι
στον αντ1 στον αρναουτογλου εχει το χαρακτηριστικο παραδειγμα ελλεεινιδας
στον αντ1 στον αρναουτογλου εχει το χαρακτηριστικο παραδειγμα ελλεεινιδας