Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Παντα ετοιμοπολεμη εισαι εσυ ε;;;
Αυτα που λες δεν ισχυουν παντως.
κατάλαβα το έχεις προχωρήσει το θέμα
Παντα ετοιμοπολεμη εισαι εσυ ε;;;
Αυτα που λες δεν ισχυουν παντως.
Έκτακτα.
Εις τοιαύτην περίπτωσιν θα ήθελα ενα σουφλέ τρούφας.
Αλλο σουξε. Εγω μιλησα για τα πμ που λες..
Αλλο σουξε. Εγω μιλησα για τα πμ που λες..
Εσυ τα αστειακια σου θες να τα παιρνουμε στη πλακα.μπηχτη εσυ πεταξες τα πμ σε πειραξανε....??? χαχαχαχ ρε μυστικο τρελα πουλας??? με τα αυτονοητα τωρα θα παιζουμε... ελεος...
Ο Παράφρων Μελανόλευκος διαδίδει εμμέσως πλην σαφώς ότι "τα βρήκατε" μέσω π.μ.
μισο ... να παω wc .. η μηπως να φωναξω τον αλεξ που ειναι μανουλα σε αυτα και ξερει και τα γουστα σου στις τρουφες.... πλακα κανω μην τσαντιστεις παλι
Λυθηκε επειδη δεν μ στελνει πμ.Ο Παράφρων Μελανόλευκος διαδίδει εμμέσως πλην σαφώς ότι "τα βρήκατε" μέσω π.μ.
Εσυ τα αστειακια σου θες να τα παιρνουμε στη πλακα.
Το δικο μου ομως το πηρες ως μπηχτη...
Ναι κανω οργια τη μια ωρα που μπαινω...οποωσδηποτε
Αντελήφθην. Χρυσοχέρα. Αυγά βραστά και Άγιος ο Θεός...
Ε δε θες και πολυ,ενα βημα πριν το τσακωμο εισαι παλι ;)οταν λες για ερωτες μεγαλους ειναι ειρωνια... γλυκια μου οχι πως θα κατσω να σκασω... απλα οταν λες.. θα μαθεις και να ακους... ετσι παει... και μη στραβωνεις δε σε εβρισα...
Ε δε θες και πολυ,ενα βημα πριν το τσακωμο εισαι παλι ;)
Ναι κουκλα μου (:εσυ ξερεις....... ;)
εσυ ξερεις....... ;)
α που σαι ρε το τσιμπησα το ζοβιραξ τελικα και μου ειπε να βαλω και οινοπνευμα πριν το βαλω πανω στα χειλη. το εχεις ξανακουσει αυτο για το οινοπνευμα ? παντως σε 2-3 μερες θα φυγει μου ειπε.
αα και επισης ειπε να μην το αφηνω ετσι γιατι το ειχα 2 μερες και ελεγα θα φυγει μονο του και αφου δεν περασε και με το τσιγαρο χθες το ζοβιραξ ητανε η μονη λυση
4 ευρω ρε μου εκοψε τον κωλο
Λυθηκε επειδη δεν μ στελνει πμ.
Αυτο εννοει.
τη παλευεις??? με το τσιγαρο θα σου φυγει??