ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.236
- Πόντοι
- 506
σωραιοςδε μπεστ αυτη πιστευω
σωραιοςδε μπεστ αυτη πιστευω
Tι ειναι ρε τύπε, βαμβακερό?
με τα 8 εκατοστα δεν ανοιγει...... :-* :-* φιλακια τωρα
τετοιο καβλι σαν το δικο μου θα το λιγουρευσαι για πολλα χρονια η μηπως θελεις να μουμε skype παλι να εμπεδωσεις το μεγεθος
δεν με εχεις δει δε σε εχω δει απο κανενα skype... ουτε καν φβ .. αλλους ναι εσενα ποτε..μη λες ψευτιες... σοβαρεψου γιατι στο τελος θα τα πιστεψεις και εσυ αυτα που λες .. αντε για νανι τωρα...
fb δεν εχω σκαιπ εχω ομως και αν θελεις μιλαμε μεσω σκαιπ, να δεις οτι ολα που σου λεω ειναι αληθεια
καλα κανεις τυπε ειδες πως την πατησε ο αλλος με τα καροτα και τωρα εφυγε προσφυγας σε αλλη γημε καμερες δε μπλεκω,,... εχουν ακουστει πολλα κατα καιρους με τις καμερες ... εισαι εσυ και αλλοι 5 στο πλαι και βλεπουν η ακομα καλητερα γραφεις την αλλη δε παιρνει χαμπαρι και τη δινεις στεγνα μετα... ασε . ;) ;)
καλα κανεις τυπε ειδες πως την πατησε ο αλλος με τα καροτα και τωρα εφυγε προσφυγας σε αλλη γη
με καμερες δε μπλεκω,,... εχουν ακουστει πολλα κατα καιρους με τις καμερες ... εισαι εσυ και αλλοι 5 στο πλαι και βλεπουν η ακομα καλητερα γραφεις την αλλη δε παιρνει χαμπαρι και τη δινεις στεγνα μετα... ασε . ;) ;)
καληνυχτα ρεμαλιαα
για μαλακα με περασες θα τα πουμε αυριο σε πμ, εγω θα πρεπει να προσεχω απο εσενα μην σου δειξω το καβλι μου και μετα το δω σε κανενα ποστ στο μπου η στο φαληρο που μενεις να δω αφισες με την φατσα μου.
μετα την θεσσαλονικη η δευτερη κατοικια μου ειναι το φαληρο μπηκες; ;)
:-*καληνυχτα κουμπαρε
εισαι εξυπνος.... μαρεσε η απαντηση σου δε περιμενα τιποτα λιγοτερο... ;) ;) ;) καλο βραδυ
σου τα εχω πει και σε πμ δεν ειμαι τυχαιος τυπος, δεν θα επαναλαμβανομαστε συνεχεια
καλο βραδι ζαβαρα, εγω εχω δουλιτσα με call girl
αυριο παλι
Απλα ακομα γελαω
Ξερεις εσυ τι εννοω ;)