το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
τυπε να μου καει το βιντεοΠού τα πουλας αυτα τύπε
αλλωστε ειναι γνωστο οτι το πουλι δεν κανει μπαμπεσιες σε φιλους :S
τυπε να μου καει το βιντεοΠού τα πουλας αυτα τύπε
Συγχωρεμενα λατρεια!!!
Δεν με πειραζει. Εξαλλου τα εχω πει κ η ιδια απο πολυ παλια.Ζητώ συγγνώμη για τον σχολιασμό του ύψους και του βάρους σας, αλλά ως τζεντλεμαν όφειλα να αποκαταστήσω κάποια θέματα που είχαν προκύψει.
ακρατεια;σας διαβαζω τοση ωρα και ειμαι υγρη... και το δηλωνω ετσι στεγνα... αντε καλο βραδυ γοργονες και μαγκες...
Μετα απο μια τετοια δηλωση το σαιτ εχει χασει το νοημα του!!!
Καποιος για την τιμη των οπλων ρε παιδια...
ακρατεια;
εγω ξερω μονο την ακρατα γιατι επειδη ειμαι αποδημητικο πουλι, κανω εκει στασηαπο ακρατεια ξερεις εσυ.......... σαν πουλακι
Βρε κουκλα μου υποτιθεται οτι οσοι ειναι εδω μεσα ψαχνουν σεξ. Μια γυναικα δηλωνει οτι εχει διαθεση και θα περασει απαρατηρητο??καποιος ...για τι? δε σε καταλαβα..
εγω ξερω μονο την ακρατα γιατι επειδη ειμαι αποδημητικο πουλι, κανω εκει σταση
http://[URL unfurl="true"]www.gtp.gr/showphoto.asp?FN=/MGfiles/location/image10229[2848].jpg&W=650&H=400[/img[/URL]]
[/quote]
η μονη σταση που ξερεις ?? η κανεις και αλλες?? εγω εμαθα και τη σταση πλατη με πλατη :2funny: :2funny: :2funny:
Βρε κουκλα μου υποτιθεται οτι οσοι ειναι εδω μεσα ψαχνουν σεξ. Μια γυναικα δηλωνει οτι εχει διαθεση και θα περασει απαρατηρητο??
Ξεφτιλα!!!
Βρε κουκλα μου υποτιθεται οτι οσοι ειναι εδω μεσα ψαχνουν σεξ. Μια γυναικα δηλωνει οτι εχει διαθεση και θα περασει απαρατηρητο??
Ξεφτιλα!!!
Δεν ειναι αυτο το ζητημα. Οφειλουν κατι να πουν εστω.πιστευω οτι ολες οι γυναικες εχουν διαθεση δεν αποτελω εξαιρεση..αλλα εκτονωνομε με γερο αρσενικο δεν εχω αναγκη απο εδω
Δεν ειναι αυτο το ζητημα. Οφειλουν κατι να πουν εστω.
εισαι και παιχνιδιαρα παναθεμα σεδεν το ειπα για να πουν..απλα χαβαλε κανουμε..
Ξεφτιλα!!!
Εγω που αλλο εψαχνα και αλλο βρηκα ειμαι ιδιαιτερη κατηγορια μαλλον