Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.996
Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Γλυκια μ ζαβαρα οι προικοθυρες ειναι πλ χειροτεροι απ τις γυναικες π κοιταν τ λεφτα στν αντρα

το ξερω ... εχω δει πολλα τετοια γυρω μου.. να κοιταει ο αλλος ποσα σπιτια εχει η αλλη για να κανουν κονε...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.839
Πόντοι
41.129
palia στο στριπτιτζαδικο μπευμπυ γκολντ ειχα παρει περιε κ γελαγε η πουτανα που καθοταν στα ποδια μου

αχαχα περιε και εσυ τυπε στο στριπτιτζαδικο ? παρε τις μπομπες τους να κανεις κεφαλι.

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Νομίζω σας τρολάρει ο Παλούκης και ψαρώσατε! Αν όχι μιλάμε για κάτι το τρελό!

εγω το διασκεδασα παντως... εχει χιουμορ το παιδι ..τρολ ξε τρολ δε με νοιαζει αν ειναι αλλα χθες δακρυσα απο τα γελεια

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.839
Πόντοι
41.129
Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ναι κουκλα μ , καλια να τα κοιταν οι γυναικες παρα οι αντρες!

κοπελια ...ο ελληνας ο τσιφτης και ο τσολιας... θα σε κανει κυρια και αρχοντισα και βασιλισσα μονο αν εχεις μια καλη δουλεια και κανα 2 3 σπιτια στο ονομα σου.... πλεον τα αγορακια περιμενουν απο τα κοριτσακια την εξασφαλιση...απο το αδυναμο φυλο οπως μας λενε... δε μπορουνε να δουλευουν ολη μερα να ταισουν τα παιδια τους θελουν προικα και αυτοι πλεον αλλιως καθοταν με τη μανα τους στο σπιτι να την εχουν δουλαρα να τους τα ακουμπανε ολα στο χερι και τη συνταξαρα.... και μην αρχισετε το κραξιμο... γιατι ναι ο αντρας απο την εποχη των σπηλαιων κουβαλουσε φαγητο σπιτι ... και εσερνε και τη γυναικα απο τα μαλλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
ο αντρας παντα κατι θα εχει οι γυναικες είναι χωρις στον ηλιο μοιρα.

μη το λες... εχει πολλους λιμοκοντορους εξω... η γυναικα και ξεβρακωτη να ναι θα βρει τη λυση να σαι σιγουρος... γιαυτο μεγαλωνει καλους γιους... για να τη σεβονται και αυτη και τις γυναικες γυρω του...

Επισκέπτης
κοπελια ...ο ελληνας ο τσιφτης και ο τσολιας... θα σε κανει κυρια και αρχοντισα και βασιλισσα μονο αν εχεις μια καλη δουλεια και κανα 2 3 σπιτια στο ονομα σου.... πλεον τα αγορακια περιμενουν απο τα κοριτσακια την εξασφαλιση...απο το αδυναμο φυλο οπως μας λενε... δε μπορουνε να δουλευουν ολη μερα να ταισουν τα παιδια τους θελουν προικα και αυτοι πλεον αλλιως καθοταν με τη μανα τους στο σπιτι να την εχουν δουλαρα να τους τα ακουμπανε ολα στο χερι και τη συνταξαρα.... και μην αρχισετε το κραξιμο... γιατι ναι ο αντρας απο την εποχη των σπηλαιων κουβαλουσε φαγητο σπιτι ... και εσερνε και τη γυναικα απο τα μαλλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Βσκ ναι υπαρχουν τετοιοι γυφτοι,αλλα υπαρχουν ακομα και λιγοι αντρες!!
Οποτε αυτους να κοιτατε..οι υπολοιππι οπως βλεπεις θ μεινουν εδω ν κραζουν τις κακες Ελληνιδες

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Βσκ ναι υπαρχουν τετοιοι γυφτοι,αλλα υπαρχουν ακομα και λιγοι αντρες!!
Οποτε αυτους να κοιτατε..οι υπολοιππι οπως βλεπεις θ μεινουν εδω ν κραζουν τις κακες Ελληνιδες

εχει και ηλιθιες και βλακες... δεν εχει να κανει αν ειναι αντρας η γυναικα ας αφησουμε τα σεξιστικα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom