σεξοαστραποβροντο
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
καλη συνεχεια ερωτα. :-*
να σε καλα βρε μωρο ..... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλη συνεχεια ερωτα. :-*
Γλυκια μ ζαβαρα οι προικοθυρες ειναι πλ χειροτεροι απ τις γυναικες π κοιταν τ λεφτα στν αντρα
palia στο στριπτιτζαδικο μπευμπυ γκολντ ειχα παρει περιε κ γελαγε η πουτανα που καθοταν στα ποδια μου
Νομίζω σας τρολάρει ο Παλούκης και ψαρώσατε! Αν όχι μιλάμε για κάτι το τρελό!
Δν τρολλαρει καλεΝομίζω σας τρολάρει ο Παλούκης και ψαρώσατε! Αν όχι μιλάμε για κάτι το τρελό!
το ξερω ... εχω δει πολλα τετοια γυρω μου.. να κοιταει ο αλλος ποσα σπιτια εχει η αλλη για να κανουν κονε...
Ναι κουκλα μ , καλια να τα κοιταν οι γυναικες παρα οι αντρες!το ξερω ... εχω δει πολλα τετοια γυρω μου.. να κοιταει ο αλλος ποσα σπιτια εχει η αλλη για να κανουν κονε...
Εσυ ειχες γραψει εδω στ θεμα πως εισαι γυναικαη πουτανα ηταν η γνωστη ξανθια σευλα
εμ τι ξεβρακωτη θα σε παρει ο άλλος ?
και γιατι να τον παρω εγω??????? κολονα του σπιτιου μου θα ειναι..
Ναι κουκλα μ , καλια να τα κοιταν οι γυναικες παρα οι αντρες!
palia στο στριπτιτζαδικο μπευμπυ γκολντ ειχα παρει περιε κ γελαγε η πουτανα που καθοταν στα ποδια μου
ο αντρας παντα κατι θα εχει οι γυναικες είναι χωρις στον ηλιο μοιρα.
Βσκ ναι υπαρχουν τετοιοι γυφτοι,αλλα υπαρχουν ακομα και λιγοι αντρες!!κοπελια ...ο ελληνας ο τσιφτης και ο τσολιας... θα σε κανει κυρια και αρχοντισα και βασιλισσα μονο αν εχεις μια καλη δουλεια και κανα 2 3 σπιτια στο ονομα σου.... πλεον τα αγορακια περιμενουν απο τα κοριτσακια την εξασφαλιση...απο το αδυναμο φυλο οπως μας λενε... δε μπορουνε να δουλευουν ολη μερα να ταισουν τα παιδια τους θελουν προικα και αυτοι πλεον αλλιως καθοταν με τη μανα τους στο σπιτι να την εχουν δουλαρα να τους τα ακουμπανε ολα στο χερι και τη συνταξαρα.... και μην αρχισετε το κραξιμο... γιατι ναι ο αντρας απο την εποχη των σπηλαιων κουβαλουσε φαγητο σπιτι ... και εσερνε και τη γυναικα απο τα μαλλια
Βσκ ναι υπαρχουν τετοιοι γυφτοι,αλλα υπαρχουν ακομα και λιγοι αντρες!!
Οποτε αυτους να κοιτατε..οι υπολοιππι οπως βλεπεις θ μεινουν εδω ν κραζουν τις κακες Ελληνιδες
Οχι ρ γμτ ηρθε αυτος παλι...!!!!