noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
η ζαβαρακατρανεμια με απειλει με πμ η βρωμοποδαρη αλβανοκοντυλω....
Να την τιμωρήσεις τύπε
η ζαβαρακατρανεμια με απειλει με πμ η βρωμοποδαρη αλβανοκοντυλω....
Να την τιμωρήσεις τύπε
Το εσβησε τύπε.Να την τιμωρήσεις τύπε
με μαστιγωμα δημοσιο..χαχα δεν απειλησα...του ειπα απλα οτι αν εχει καποιο θεμα και προβλημα μαζι μ και μου κανει επιθεση να το λυσουμε σε πμ η απο κοντα.... δε υπαρχει λογος να χαλιομαστε και να εχουμε αυλικους και να μπαχαλευουμε τα θρεντ αμαρτια ειναι... ομορφα και πολιτισμενα...
με μαστιγωμα δημοσιο..χαχα δεν απειλησα...του ειπα απλα οτι αν εχει καποιο θεμα και προβλημα μαζι μ και μου κανει επιθεση να το λυσουμε σε πμ η απο κοντα.... δε υπαρχει λογος να χαλιομαστε και να εχουμε αυλικους και να μπαχαλευουμε τα θρεντ αμαρτια ειναι... ομορφα και πολιτισμενα...
Ελα μωρε, σαη ψυχαγωγίας είναι.
Αν κάποιος επιμένει πολύ κλείνεις ραντεβού θανάτου και τελειωνει εκει το πραμα
κριτικη θα γινεται παντως ομορφα και πολιτισμενα...
Εισαι συριζαια?οπως το ειπες.. ομορφα και πολιτισμενα....
τυπε για την αντιγοναρα λες;Διαβαζοντας μια σελιδα πισω, θλίβομαι να διαπιστωνω οτι καποιοι προκειμενου να με πικάρουν, αρχιζουν τα χτυπηματα κατω απο τη ζωνη, ανακατευοντας και ατομα που εχουν αποχωρησει απο καιρο και δεν τους φταινε σε τιποτα...
Δεν θελω να γινεται καμια συζητηση επ' αυτου....τυπε για την αντιγοναρα λες;
γυναικες δε χτυπαω, τωρα αμα είναι καμμια συριζαια δεν ξερω πως θα αντιδράσω...
120 κιλα είμαι, τι να μου κανει...
γυναικες δε χτυπαω, τωρα αμα είναι καμμια συριζαια δεν ξερω πως θα αντιδράσω...
120 κιλα είμαι, τι να μου κανει...
Αντι να θλιβεσαι που πιστευεις ακομη στην ΝΔ θλιβεσαι επειδη θιξανε μια εκδιδομενη :SΔιαβαζοντας μια σελιδα πισω, θλίβομαι να διαπιστωνω οτι καποιοι προκειμενου να με πικάρουν, αρχιζουν τα χτυπηματα κατω απο τη ζωνη, ανακατευοντας και ατομα που εχουν αποχωρησει απο καιρο και δεν τους φταινε σε τιποτα...
εχει γινει κατι που αγνοω;Δεν θελω να γινεται καμια συζητηση επ' αυτου....
Εισαι συριζαια?
Ειπα...Αντι να θλιβεσαι που πιστευεις ακομη στην ΝΔ θλιβεσαι επειδη θιξανε μια εκδιδομενη :S
Δεν ξερω τι ξερεις.εχει γινει κατι που αγνοω;
τυπε οι αριστερες στη μεγαλη τους πλειοψηφια ειναι μπαζα και υστερικεςΕγώ γουστάρω πολύ να γαμάω αριστερές και λούμπεν γκομενες
Σε απατησε ρεΔεν θελω να γινεται καμια συζητηση επ' αυτου....