dismorfian
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Κάνω ότι δεν το διάβασα αυτό...
είναι εντελώς λάθος η νοοτροπία που έχεις για αυτό το σπορ και συγνώμη κιόλας.
Πόσες είναι οι ελεύθερες καθιστές οι οποίες ανά πάσα στιγμή μπορούν να φύγουν; ;)
όσο εσύ θα είσαι ακίνητος και ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΣ...
Εξάλλου, μόνος σου το γράφεις στην λέξη που σου κοκκίνησα!
"ΚΑΘΕΣΑΙ"...
άρα...
μια πουτανα σε μασατζιδικο μου ειχε πει να παω μπαρακι που τα κοριτσια εχουν αλλη διαθεση
μου ειχε προτεινει το μαγαζι σοσιαλιστα στο γκαζι
κοιτα να δεις εννοω να εισαι σε θεση, με κοπελες ασυνοδευτες διπλα να κανεις παιχνιδι
οχι οτι δεν πρεπει να κινεισαι και στο χωρο
λεω τι μπορει να βοηθησει με βαση και την τυχη
κανονικα ομως πρεπει να παιζει το ματι σου
Τελοσπάντων επειδή πείνασα και πρέπει να βγω και βόλτα διότι κουράστηκα
τα λέμε άλλη στιγμή.
Μην ξεχνάς επίσης ότι αν την πέσεις ακόμα και σε ακίνητη ασυνόδευτη, λογικά θα φας "άκυρο".
Και ότι υπάρχει εντός μαγαζιών, θεωρείται "ακίνητο" τεμάχιο.
Βρίσκεται "μαντρωμένο".
Τις νοιάζει πολύ να μην φανεί ότι "έπεσαν".
ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!
υποννοεις οτι στο μετρο μπορεις να βγαλεις γκομενα πιο ευκολα απο οτι σε μπαρ???
Ποσες γκομενες εβγαλες απο το μετρο?? Περιμενω να ακουσω!!! Και οποιος αλλος εχει βγαλει γκομενα απο το μετρο να το πει! Ειμαι πολυ περιεργος. προσωπικα το θεωτω ακομα πιο δυσκολο απο οτι σε μπαρ. Αλλωστε η αλλη βιαζεται ....να παει εκει που παει.....
μας μπερδεψες με το "ακινητο"
Για κανε το πιο λιανα τυπε
Εχω γαμησει απο μετρο. Και απο λεωφορειο. Και απο τρενο. Και απο αεροπλανο.
Το βραδυ εχω σχεδον σταματησει να κυνηγαω γκομενες, κυριως παιζω πρωι που ειναι πιο χαλαρες και διαδικτυακα. Το βραδυ οι γκομενες βγαινουν με σκοπο να τους την πεσουν οι ανδρες, στολιζονται και κορδωνονται σαν τα παγωνια, ειναι πιο σφιγμενες, εχουν τις ασπιδες ψηλα και διαλεγουν αυτες. Το πρωι αντιθετα τις αιφνιδιαζεις και εχεις εσυ το πανω χερι.
Εννοει οτι οι γκομενες στεκονται σε ενα σημειο και ολοι οι τριγυρω τους τις παρατηρουν. Οποτε με το που κανει καποιος κινηση αυτο φαινεται.
πρεπει να γαμησεις και απο ελικοπτερο και απο διαστημοπλοιο ωστε να σαι γαλαξιακος μπηχτης και εραστης... αυτα για σημερα ευχαριστα η δυσαρεστα αυτα ηταν τα νεα μας επομενη ενημερωση σας στο δελτιο ειδησεων στις 8... καλο σας βραδυ...
Ρε βρωμίλε Dismorfian ποιον πας να δουλέψεις ????
Φάε τα λεφτάκια που σε ταίζουν μαζί με δροσερούς τσάτους δεξιά και αριστερά
και μη μιλάς καθόλου !!! θα ξεχάσω το γουνάκι που αγόρασες στον κύριο ...... ???
Εννοει οτι οι γκομενες στεκονται σε ενα σημειο και ολοι οι τριγυρω τους τις παρατηρουν. Οποτε με το που κανει καποιος κινηση αυτο φαινεται.
καποιος παλι ειχε γραψει να τις πηγαινουν στις φυλακες να γαμανε οι φυλακισμένοι γιατι ψυχη εχουν και αυτοι
Ενταξει ενα δακρι μολις κυλσε....γαλαξιακος μπηχτης λεει ΑΧχαΑΧαχΑΧΑΧ
οταν καποιος παει γυρευοντας θα τα ακουσει.... γελατε ρεεε χαχαχα
καλημερα κοπελια
εγραψες χθες