Επισκέπτης
Χαχαχαχα φαντάζομαι σκηνικό!Να κλεισεις τραπεζι για τα μελη του μπου!!![]()
![]()
Χαχαχαχα φαντάζομαι σκηνικό!Να κλεισεις τραπεζι για τα μελη του μπου!!![]()
![]()
Χαχαχαχα φαντάζομαι σκηνικό!
ειναι δυσκολες οι ανθρωπινες σχεσεις.... μυστικο... θελουν δουλεια ..και υπομονη...κατι που λειπει σημερα απο εμας.... ειναι και η κριση και η ανεχεια που δυσκολευει τα πραγματα ... το θεμα ειναι να μην αγχωνεσε..οσο και να σε πριζουν οι δικοι σ... και μενα τα ιδια μ λενε αλλα τους γειωνω... δεν σκαωΑπλά μπορεί και να τύχει...ποτέ δεν πρεπει να ειμαστε απολυτοι και σίγουροι για θέματα ζωής.
Σίγουρα και οι καιροί δεν βοηθάνε πολύ στο να προχωρήσεις σε σεβαρό σημείο με καποιον
Ο αλλος που δεν το φανταζεται καν!!!!!??Χαχαχαχα φαντάζομαι σκηνικό!
Οπα οχι όλοι. Αυτοι που μιλαμεολο το μπου καλεσμενο
Οπα οχι όλοι. Αυτοι που μιλαμε
Απλά μπορεί και να τύχει...ποτέ δεν πρεπει να ειμαστε απολυτοι και σίγουροι για θέματα ζωής.
Σίγουρα και οι καιροί δεν βοηθάνε πολύ στο να προχωρήσεις σε σεβαρό σημείο με καποιον
Χαχαχαχα ε να μωρε...θα γραψουμε φιλαρακια απ τα παλια.Ο αλλος που δεν το φανταζεται καν!!!!!??
![]()
![]()
![]()
και μπιζι να πεσει θα χεις συκωμενο ηθικο και ανηθικο μαναρι μ χαχαχαχαχαχΤο μονο μου αγχος θα ναι μην πεσει το βυζι!!!![]()
![]()
Εσυ ποσο εισαι?Απο Λεφτά δεν εχω προβλημα... το θεμα ειναι οτι δεν θελω να ξεβολευτω και να χαλάσω την ηρεμια μου οι γαμοι εχουν υποχρεώσεις εγω γουσταρω τωρα να γυριζω απο τη δουλεια να τρώω και να σπαω στον ύπνο κανα δυωρο να σηκωνομαι να παιζω κανα παιχνιδι και να χαλαρωνω γενικοτερα δεν ειμαι για γαμους και παιδια και τέτοια δεν έχω τέτοια ωριμοτητα αλλοι βλεπεις απο τα 20 ειναι έτοιμοι μπαμπάδες και οικογενειαρχες εγω δεν ανηκω σε αυτη τη κατηγορια σκεψου οτι πριν τα 35 δεν το σκεφτομαι καθολου εκει γυρω στα 40 ενταξει εχουμε ακομα καμια 10αρια χρονια![]()
Εμενα οι γονείς μου είναι αλλο πραμα..μου λενε μετά τα τριαντα..ειναι δυσκολες οι ανθρωπινες σχεσεις.... μυστικο... θελουν δουλεια ..και υπομονη...κατι που λειπει σημερα απο εμας.... ειναι και η κριση και η ανεχεια που δυσκολευει τα πραγματα ... το θεμα ειναι να μην αγχωνεσε..οσο και να σε πριζουν οι δικοι σ... και μενα τα ιδια μ λενε αλλα τους γειωνω... δεν σκαω
Προπάντων!!!και μπιζι να πεσει θα χεις συκωμενο ηθικο και ανηθικο μαναρι μ χαχαχαχαχαχ
Α εχεις πιάσει τα 30 δηλαδή; νομιζα οτι μικροτερος θα ήσουν.Απο Λεφτά δεν εχω προβλημα... το θεμα ειναι οτι δεν θελω να ξεβολευτω και να χαλάσω την ηρεμια μου οι γαμοι εχουν υποχρεώσεις εγω γουσταρω τωρα να γυριζω απο τη δουλεια να τρώω και να σπαω στον ύπνο κανα δυωρο να σηκωνομαι να παιζω κανα παιχνιδι και να χαλαρωνω γενικοτερα δεν ειμαι για γαμους και παιδια και τέτοια δεν έχω τέτοια ωριμοτητα αλλοι βλεπεις απο τα 20 ειναι έτοιμοι μπαμπάδες και οικογενειαρχες εγω δεν ανηκω σε αυτη τη κατηγορια σκεψου οτι πριν τα 35 δεν το σκεφτομαι καθολου εκει γυρω στα 40 ενταξει εχουμε ακομα καμια 10αρια χρονια![]()
Εσυ ποσο εισαι?
Ξερουν, γ αυτο σου λενε!!! Ο,τι και να σου πω δεν θα με καταλαβεις αν δεν δεις τη διαφορα μονη σου.Εμενα οι γονείς μου είναι αλλο πραμα..μου λενε μετά τα τριαντα..
Κοντα ειμαστε. Ενταξει για αντρα ειναι νωρις ακομα.30 κλεισμενα
Α εχεις πιάσει τα 30 δηλαδή; νομιζα οτι μικροτερος θα ήσουν.
Ο καθένας με τις επιλογές του...!!!καλυτερα πάντως ανυπαντρος..παρα παντρεμενος απο 20 και να κυνηγάς στα 30 σου ερωτες αλλου ενώ εχεις παιδια
Έχεις δικιο. Και ενώ πολλές φορές ξερουμε την επιπολαιοτητα μας δεν μπορούμε να την ελεγξουμεΞερουν, γ αυτο σου λενε!!! Ο,τι και να σου πω δεν θα με καταλαβεις αν δεν δεις τη διαφορα μονη σου.
Κοντα ειμαστε. Ενταξει για αντρα ειναι νωρις ακομα.
ολοι οι καλοι χωρανε τρικουβερτο γλεντι...θα σφαξουμε 40 αρνια για παρτι σου χαχαχαχαχαχΟπα οχι όλοι. Αυτοι που μιλαμε