alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Πριγκίπισσα ε?Τα παράπονα θα πρεπει να τα κανουν στο πατέρα μου. Αυτος με κακομαθε!!
Δεν φταιω εγώ;)
Πριγκίπισσα ε?Τα παράπονα θα πρεπει να τα κανουν στο πατέρα μου. Αυτος με κακομαθε!!
Δεν φταιω εγώ;)
Εγω θα λεγα οτι αν μη τι αλλο μπηκες εχοντας διαθεση να εξερευνησεις διαφοραΓιατί πέρασα απ έξω και μετα μου ρθε και τον έψαξα!
Όταν αρχισα να διάβαζω διαφορα θεματα έγινα μελος!!Εγω θα λεγα οτι αν μη τι αλλο μπηκες εχοντας διαθεση να εξερευνησεις διαφορα
Απο πρωην που ηταν μελος κ το ανακαλυψαΌταν αρχισα να διάβαζω διαφορα θεματα έγινα μελος!!
Εσυ πως το βρηκες;
Αλλά εσυ εχεις αδυναμια στον μπαμπα και οχι στη μαμα.Ναι ναι αυτό ακριβώς πρώτα με κακομαθαίνει και μετά βάζει τις φωνές..αντρες....
Ούτε αυτοι ειχανε ιδιαιτερη σχεση με τη θρησκεια τύπε μουωραιο ακουγεται.Με τη θρησκεία δε τα παω και πολυ καλα βεβαια
Όταν αρχισα να διάβαζω διαφορα θεματα έγινα μελος!!
Εσυ πως το βρηκες;
Απο πρωην που ηταν μελος κ το ανακαλυψα![]()
Σε βρισκω πολύ χαλαρή κοπέλα μου.Απο πρωην που ηταν μελος κ το ανακαλυψα![]()
Δεν μπορω να απαντησω προφανως!!!ποιον?
Φυσικα και ηταν και παρα πολλα!!!Σε βρισκω πολύ χαλαρή κοπέλα μου.
Έψαξες και ολα τα ποσταρισματα του εδώ;
Ω ρε μάνα μου.Φυσικα και ηταν και παρα πολλα!!!
Φυσικα και ηταν και παρα πολλα!!!
Δεν ειχα τετοιο θεμα, το διαστημα που ημασταν μαζι δεν ασχολουνταν με τον σκληρο πυρηνα του σαιτ...Ω ρε μάνα μου.
Αμα ήταν σοβαρή σχέση σε καταλαβαίνω..αν ήταν απλά γκόμενος ντάξει ευκολα ξεπερνιέται![]()
Δεν θα το κανουμε κουιζ!!!εγραφε συχνα δηλαδη?
Τότε δεν υπάρχει πρόβλημα!!!Δεν ειχα τετοιο θεμα, το διαστημα που ημασταν μαζι δεν ασχολουνταν με τον σκληρο πυρηνα του σαιτ...
Η μαμα κάνει την κακιά για να κρατηθει η ισορροπια, καταλαβα.Οχι καλέ απλα αυτος σε όλα ναι λεει!!!!!
Ερωτηματολογιο;;;