ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.360
- Πόντοι
- 506
Εγω περίμενα οτι θα βαλεις αλλη..
Αυτηνης που μου εστειλες 569φωτογραφιες
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
που να δεις τι εχει στείλει σε εμενα
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Εγω περίμενα οτι θα βαλεις αλλη..
Σου εστειλε φωτογραφιες??? Και αντι να στειλει τον εαυτο του, σου εστειλε γυναικας???Εγω περίμενα οτι θα βαλεις αλλη..
Την αγαπας την Κριστα τύπε?οχι εδω μιλαμε για αγαπη.
εχει και παιδι....
Ναι, συνέχεια το έκανε.Σου εστειλε φωτογραφιες??? Και αντι να στειλει τον εαυτο του, σου εστειλε γυναικας???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
που να δεις τι εχει στείλει σε εμενα![]()
Ναι, συνέχεια το έκανε.
Crazy bianconero μη παρεξηγηθεις
Την αγαπας την Κριστα τύπε?
για πεςθελω την βοηθεια σας,για να αλλαξω κατι στο προφιλ.
αν ξερετε....
Αν αγαπας μια γυναικα πραγματικα, αγαπας και το παιδι της.αυτην ναι.
το παιδι της οχι.
Αν αγαπας μια γυναικα πραγματικα, αγαπας και το παιδι της.
για πες
πεντε χρονια ριχνω στον γιο της,λες να τα παμε καλα?
ασε και εγω απο τι μια ακουγα cradle of filth και μου ερχοταν πμ καιτο γυρνούσα σε ΠιερίδηΕμενα που παραλιγο να με κανει να ακουω σκυλαδικα χθες και να γραφτω στο holmes σημερα τι να πω;;; Ευτυχως το ειχανε μπλοκαρει τα τρακτερ και δεν πληρωσα συνδρομη![]()
![]()
Αν αγαπας μια γυναικα πραγματικα, αγαπας και το παιδι της.
Κορη η γιο εχει;
ρυθμίσεις προφιλπροσθετο τιτλο πως βαζουμε?
ασε και εγω απο τι μια ακουγα cradle of filth και μου ερχοταν πμ καιτο γυρνούσα σε Πιερίδη![]()