alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι τα "βυζια" εντος εισαγωγικων?κοπελια΄τα βυζια΄της φωτος ειναι τα δικα σου;
Γιατι τα "βυζια" εντος εισαγωγικων?κοπελια΄τα βυζια΄της φωτος ειναι τα δικα σου;
;)έτρωγες καλα ε..
μαυτα που βλεπω και διαβαζω..το λιγοτερο που μπορω να κανω ειναι να γελαω... τι γουσταρες σοβαροτητα και ετσι?? αφου δε το χεις
δεν ξέρω πως το έκανα.Γιατι τα "βυζια" εντος εισαγωγικων?
καλα δεν ντρεπεσαι να βγαζεις φορα παρτιδα τα βυζια σου εξω ?
αυτο καταλαβες???Α συγνωμη γλυκια μου, σοβαρους ψαχνεις?
Α συγνωμη γλυκια μου, σοβαρους ψαχνεις?
H ντροπη ειναι οτι μας δειχνει μονο το ενα τυπεκαλα δεν ντρεπεσαι να βγαζεις φορα παρτιδα τα βυζια σου εξω ?
Καταλαβα οτι δεν σου κανω επειδη δεν ειμαι σοβαρος. Αν το γυριζεις τωρα, πες.αυτο καταλαβες???
H ντροπη ειναι οτι μας δειχνει μονο το ενα τυπε
δεν είναι σοβαρή όποια δείχνει το βυζί της;εσεις θα γινετε μανες σε μερικα χρονια. σοβαρευτειτε !
Τύπε αυτη δεν τρεχει σε κατι τσοντοσινεμα ή θυμαμαι λαθος?θα της τα εγλυφες ?
δεν είναι σοβαρή όποια δείχνει το βυζί της;
και με πατεραδες σα τη παρτη σου θα νιωθουμε και περηφανες.. χαχαχαχεσεις θα γινετε μανες σε μερικα χρονια. σοβαρευτειτε !
καλα θυμασε... ειμουν στη διπλα καμπινα απο εσενα...εσυ δεν εισουν ενας τυπος στα 4??Τύπε αυτη δεν τρεχει σε κατι τσοντοσινεμα ή θυμαμαι λαθος?
Αχου....θελει να το παιζει και μαγκίτισσα. Ολο υφάκι εισαι χαρα μου. Κουραστική. Παιξε με αλλα παιδακια.καλα θυμασε... ειμουν στη διπλα καμπινα απο εσενα...εσυ δεν εισουν ενας τυπος στα 4??
χαχχαχα καλα... επειδη νυσταξα και βαρεθηκα με τους μισογυνησμους... παω να ξεκουραστω... καλα γελασαμε ... το θεμα ειναι ομως οτι εγω ειμαι δε το παιζω..σε σχεση με εσενα που τι λες και δε δεχεσε απαντηση... αυτο λεγετε ΚΟΜΠΛΕΞΑχου....θελει να το παιζει και μαγκίτισσα. Ολο υφάκι εισαι χαρα μου. Κουραστική. Παιξε με αλλα παιδακια.
Αχου....θελει να το παιζει και μαγκίτισσα. Ολο υφάκι εισαι χαρα μου. Κουραστική. Παιξε με αλλα παιδακια.
χαχχαχα καλα... επειδη νυσταξα και βαρεθηκα με τους μισογυνησμους... παω να ξεκουραστω... καλα γελασαμε ... το θεμα ειναι ομως οτι εγω ειμαι δε το παιζω..σε σχεση με εσενα που τι λες και δε δεχεσε απαντηση... αυτο λεγετε ΚΟΜΠΛΕΞ