alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Πλανάσθε πλάνην οικτράν.Το μόνο που διακρίνω, είναι, το με πόση ζέση σας τρολλάρουν.![]()
Πλανάσθε πλάνην οικτράν.Το μόνο που διακρίνω, είναι, το με πόση ζέση σας τρολλάρουν.![]()
μην υποκλίνεσαι εσύ, βρίσκεσαι στο σωστό τον δρόμο!!!!Μην παίρνεις κακά παραδείγματα 0![]()
![]()
για τα μπουρδέλα.κομ μιλούσαμε όχι για αυτές που ρίχνει έξω απο εδώ. Για τις γκόμενες που έχει ρίξει από το σάητ .Δηλαδή να υποθέσουμε ότι έχει πάρει την άδεια από όλες τις εκατοντάδες (!) των κατακτήσεών (!) του, για να βγάζει στη φόρα τις προσωπικές τους στιγμές.
Μάλιστα!!! Καλά κρασία και καλά καλαμπόκια εύχομαι.
Το μόνο που διακρίνω, είναι, το με πόση ζέση σας τρολλάρουν.![]()
Εσεις γνωριζετε πολυ καλα οτι εχω υπαρξει εξαιρετικα εχεμυθος στο παρελθον για οποια δεν ηθελε καμια δημοσιοποιηση.Δηλαδή να υποθέσουμε ότι έχει πάρει την άδεια από όλες τις εκατοντάδες (!) των κατακτήσεών (!) του, για να βγάζει στη φόρα τις προσωπικές τους στιγμές.
Πλανάσθε πλάνην οικτράν.
Δύο καψούρες σε 6 χρονια τις θεωρειτε πολλες?Σίγουρον
Γι αυτό άλλωστε και η καψούρα αλλάζει τον αριθμό των γραμμάτων με τον οποίον γράφεται.![]()
Εσεις γνωριζετε πολυ καλα οτι εχω υπαρξει εξαιρετικα εχεμυθος στο παρελθον για οποια δεν ηθελε καμια δημοσιοποιηση.
Και παλι καλα που το κρυψαμε και τοσο.Ο προηγούμενος υποτιθέμενος "γρίφος" σας πάντως, ήταν πολύ εύκολος στο να λυθεί.![]()
σοβαράαα???? ψευτης!!! εγώ νομίζω πως είστε 55Τον Απρίλιο κλείνω αισίως τα ενενήντα.![]()
Και παλι καλα που το κρυψαμε και τοσο.
Μικροδειχνεισοβαράαα???? ψευτης!!! εγώ νομίζω πως είστε 55
Ουδεν σχολιον περαιτερω.Θέλει η παουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Οι άλλοι, όχι.
Ο Μεγαλειότατος τουναντίον, μας βομβαρδίζει σχεδόν καθημερινα με τέτοιου είδους πληροφορίες.![]()
σοβαράαα???? ψευτης!!! εγώ νομίζω πως είστε 55
επειδή είστε μεγάλος αλλά όχι και 90 χρονών..Και από που προκύπτει αυτή η πεποίθησή σας;
Είστε προφάιλερ όπως η κ. Άλληντίζα, ή έχετε μαντικό κληρονομικό χάρισμα;![]()
Και από που προκύπτει αυτή η πεποίθησή σας;
Είστε προφάιλερ όπως η κ. Άλληντίζα, ή έχετε μαντικό κληρονομικό χάρισμα;![]()