Επισκέπτης
καλά δεν χρειάζεται να τα πούμε και όλα
θα σου δώσω μια άλλη απάντηση...!Οι 'συναγωνίστές ' σου με πλήγωσαν με τα σκληρά τους λόγια και εγώ στεναχωρήθηκα και δεν θα ξαναμπώω
βεβαια δεν ειναι ολοι ετσι
καλά δεν χρειάζεται να τα πούμε και όλα
θα σου δώσω μια άλλη απάντηση...!Οι 'συναγωνίστές ' σου με πλήγωσαν με τα σκληρά τους λόγια και εγώ στεναχωρήθηκα και δεν θα ξαναμπώω
τυπε ειναι τσιτα γνωστο οτι οι γκομενες δεν κλανουν και δεν χεζουν ποτε :SΤις προαλλες ειχα πάει με μια γκομενα και οταν την γυρισα ανασκελα έκλασε![]()
![]()
τι σου εκανε ρε τύπε![]()
τυπε ειναι τσιτα γνωστο οτι οι γκομενες δεν κλανουν και δεν χεζουν ποτε :S
Μηπως σε εβαλα κιολας να το κανεις?τιποτα. μου ειπες ιδιαιτερως το απολαμβανεις και σου κανω τη χαρη
Αστον βρε χαρα μου, δεν υπαρχει λογος!!!Μηπως σε εβαλα κιολας να το κανεις?
Μηπως σε εβαλα κιολας να το κανεις?
Αστον βρε χαρα μου, δεν υπαρχει λογος!!!
:-* :-* :-*
Σουζα ουτε τον εχω, ουτε θα θελα να τον εχω. Μου φερεται, οπως του φερομαι.μπραβο χοντρη σουζα τον εχεις
Σουζα ουτε τον εχω, ουτε θα θελα να τον εχω. Μου φερεται, οπως του φερομαι.
Δεν κανει τετοια η συγκεκριμενη...ναι καλα. τον βρηκες βουτυρο και τον απλωνεις στο ψωμι
Ναι καλα... Πασά τον έχω από κάθε άποψη!!!ναι καλα. τον βρηκες βουτυρο και τον απλωνεις στο ψωμι
και μια σημερινη ειδηση ενδεικτικη του iq και της ματαιοδοξιας της μεσης ελλεεινιδας
www.protothema.gr/greece/article/548316/ekane-ton-manatzer-tis-victorias-secret-kai-eihe-gdusei-450-koritsia-/]27χρονος από την Έδεσσα έκανε τον μάνατζερ της Victoria's Secret και είχε γδύσει 450 κορίτσια![/url]
Μετα λεμε για τον Σπαλιαρα...και μια σημερινη ειδηση ενδεικτικη του iq και της ματαιοδοξιας της μεσης ελλεεινιδας
www.protothema.gr/greece/article/548316/ekane-ton-manatzer-tis-victorias-secret-kai-eihe-gdusei-450-koritsia-/]27χρονος από την Έδεσσα έκανε τον μάνατζερ της Victoria's Secret και είχε γδύσει 450 κορίτσια![/url]
αυτο ελειπε,εκανες να δεις χαρα στα σκελια 20 χρονιαΝαι καλα... Πασά τον έχω από κάθε άποψη!!!
αυτο που λες ειναι σωστο και το επιβεβαιωνω καθημερινα οσο μεγαλωνωαχαχαχα τυπε μασανε πολυ με αυτα εγω παλια θυμαμαι ειχα παει σε ενα μπαρ με ενα φιλο και λέω στην μπαργουμαν αν την ενδιαφερει η διαφημιση και αρχισε να κουνιέται και να λεει "εμενα??? μα θα πάρετε εμενα??" το τι γελιο επεσε δεν λεγεται ωραιες εποχες ρε πουστη μουο φιλος γελουσε μολις εστριβε αυτη ... σκασε του εκανα θα μας παρει χαμπάρι. Μπορει να μη γαμησαμε τελικα αλλα 2 ποτάκια κερασμένα τα τσιμπησαμε
![]()
Ποια μωρε, η Ροζυ?αυτο ελειπε,εκανες να δεις χαρα στα σκελια 20 χρονια
αυτο ελειπε,εκανες να δεις χαρα στα σκελια 20 χρονια
να μην υπερβαλουμε. 10 χρονια εκανε. εγω ειμαι δικαιος