wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Εχω κανει τα παντα εκτος απο μελαχροινο. Ξανθια ειμαι τωραΕίσουν μελαχροινή και τώρα είσαι κοκκινομάλλα;;; Φτιοάξε μας βραδιάτικα!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχω κανει τα παντα εκτος απο μελαχροινο. Ξανθια ειμαι τωραΕίσουν μελαχροινή και τώρα είσαι κοκκινομάλλα;;; Φτιοάξε μας βραδιάτικα!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχεις δικιο τυπε
δεν πρεπει να κανουμε εκπτωσεις στις αρχες μας και στην αξιοπρεπεια μας λογω της καυλας
τωρα μου ειπε η αλλη οτι αμα καυλωσει ζηταει μονη της κι απο πισω και ειδα χολυγουντ
ειναι μια κηλιδα αυτο στην ιστορια του πουλιου
δεν ξερω πως θα επανορθωσω... :-
Εχω κανει τα παντα εκτος απο μελαχροινο. Ξανθια ειμαι τωρα
Αυτό το κακό που θέλετε όλες να μοιάζετε σε Βόρεια ευρώπη ποτέ δεν το κατάλαβα... :S :S :S :S :S
Οι αυθεντικές γέυσεις είναι πάντα οι καλύτερες!!!
Και το φυσικο μου ειναι ανοιχτο πολυ, γ αυτο δεν τα χω βαψει ποτε μαυρα γτ δεν μου παει καθολουΑυτό το κακό που θέλετε όλες να μοιάζετε σε Βόρεια ευρώπη ποτέ δεν το κατάλαβα... :S :S :S :S :S
Οι αυθεντικές γέυσεις είναι πάντα οι καλύτερες!!!
Και περσι το κανεςμαγκες λεω να κανω σοβαρη σχεση τωρα και να κοψω τις μαλακιες.
τι λετε θα δουλεψει ? ή θα ειμαι σωστος για κανα μηνα και μετα θα αρχισω παλι τις πουτανες ?
θα ξεκινησω το πειραμα απο αυριο και βλεπουμε
μαγκες λεω να κανω σοβαρη σχεση τωρα και να κοψω τις μαλακιες.
τι λετε θα δουλεψει ? ή θα ειμαι σωστος για κανα μηνα και μετα θα αρχισω παλι τις πουτανες ?
θα ξεκινησω το πειραμα απο αυριο και βλεπουμε
"Το χούι της πολιτικής εξέρχεται του πολιτικού 6 μήνες μετά το θάνατό του!!!"
Ελευθέριος Βενιζέλος
It's in your bones dude!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Και το φυσικο μου ειναι ανοιχτο πολυ, γ αυτο δεν τα χω βαψει ποτε μαυρα γτ δεν μου παει καθολου
πετυχημενη σχεση δεν ειναι αυτη που δε γαμας παραλληλα και αλλεςαπλα εχω πολλες ανασφαλειες μονο στην σκεψη οτι θα κατσω με μια γκομενα 2-3 χρονια και ΔΕΝ θα γαμησω αλλη σε αυτο το διαστημα χλωμιαζει το προσωπο μου και με πιανουνε τασεις πανικου και αυτοκαταστροφης.
πετυχημενη σχεση δεν ειναι αυτη που δε γαμας παραλληλα και αλλες
πετυχημενη σχεση ειναι αυτη που η γκομενα σου δε μαθαινει οτι γαμας παραλληλα και αλλες
(το πουλι - 26/1/2016)
πετυχημενη σχεση δεν ειναι αυτη που δε γαμας παραλληλα και αλλες
πετυχημενη σχεση ειναι αυτη που η γκομενα σου δε μαθαινει οτι γαμας παραλληλα και αλλες
(το πουλι - 26/1/2016)
Ναι ειμαι ανοιχτοχρωμη σε ολαΈχεις και λευκό δερμα;;
Καλά μην ανυσηχείς θα σε περάσω ένα μίνιο τώρα το χειμώνα για την σκουριά και το καλοκαίρι θα σε πάω στο φαναρτζή που κοιτάω το αμάξι να σε βάλει στο φούρνο κι όλα καλά!!! Μεταλλικο χρώμα θα σου βάλω να ταιριάζεις με το αμάξι μην κάνεις αντίθεση!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποσο χρονων εισαι?γιατι σε επιασε κωλοπιλαλα για σοβαρες σχεσεις τυπε κωστη;
ειπες να σοβαρευτεις να κανεις και κανενα κουτσουβελο;
μπαι δε γουει ευτυχως που δε μου εχει μπει κι εμενα καμια τετοια ιδεα ακομα γιατι αν μου βγει κανενα πατρικο φιλτρο και θελω να κανω πουλακια την πουτσισαμε :S
31Ποσο χρονων εισαι?