Επισκέπτης
έλα φτάνει με τους πούστηδες,δεν αντέχουν τα μάτια μου αυτά που διαβαζω
Ποιος σε εκανε να ξενερωσεις με αυτα που γραφηκαν?
έλα φτάνει με τους πούστηδες,δεν αντέχουν τα μάτια μου αυτά που διαβαζω
Ρε δωδεκαχρονο αντε παιξε με τα αλλα παιδακια. Ωχου. Αρκετα ασχοληθηκες μαζι μου. Αιντε.
δε σου ηρθε εμετος τυπε;
Δεν ειναι προφανες???Ποιος σε εκανε να ξενερωσεις με αυτα που γραφηκαν?
Θα σου πω αλλά μην τον κάνεις ντα!!!Ποιος σε εκανε να ξενερωσεις με αυτα που γραφηκαν?
Θα σου πω αλλά μην τον κάνεις ντα!!!
τυπε μου χαρα στην ψυχραιμια σου...ρε μαν εσυ φανταζεσαι τωρα τον μπαμπη τον υδραυλικο με την μπυροκοιλια και το μουστακι.
καμια σχεση. μια χαρα παιδι ητανε ο αλλος και ειχαμε τελεια χημεια. δεν τα κανονιζεις αυτα. ερχονται απο μονα τους.
ασχετο αν το σταματησα εγω μετα απο 1 μηνα. δεν το μετανιωνω ομως και οτι το εκανα γιατι περασα καλα.
αν θα το ξαναεκανα ? οχι. γιατι θεωρω πως δεν μου ταιριαζει πλεον
Να ρε γιατι με τόση μανία με έλεγε τρανς...ήθελε να παίξει φάση.Ελα Ιησού Χριστέ
τυπε μου χαρα στην ψυχραιμια σου...
εγω στην ιδεα οτι θα με ακουμπαγε εστω και στο μικρο δαχτυλακι αλλος αντρας με την παραμικρη ερωτικη διαθεση θα κλεινομουν στο ντουζ με ανοιχτο το νερο για καμια μερα και θα εκλαιγα σε εμβρυακη σταση :S
τυπε μου χαρα στην ψυχραιμια σου...
εγω στην ιδεα οτι θα με ακουμπαγε εστω και στο μικρο δαχτυλακι αλλος αντρας με την παραμικρη ερωτικη διαθεση θα κλεινομουν στο ντουζ με ανοιχτο το νερο για καμια μερα και θα εκλαιγα σε εμβρυακη σταση :S
http://[URL unfurl="true"]www.toratora.gr/wp-content/uploads/2015/02/marantinis.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η κοιταγε απο την κλειδαροτρυπα και τον επαιζε τύπεαφου ρε τρελε ο συγκατοικος του κλειδωνοτανε μεσα στο δωματιο χααχααχαχα δεν μπορουσε να βλεπει το θεαμα.
Η κοιταγε απο την κλειδαροτρυπα και τον επαιζε τύπε
μειναμε μαλακες τυπε με τη φαση σου :Sπειτε κανα σκηνικο ρε μλκς. μονο εγω θα λεω
Τι να πουμε ρε τύπε, μια παγωμαρα επεσε στο νήμα :Sτωρα που αρχισαμε να λεμε μαλακιες πειτε καμια καφριλα.
γαμαγα μια τυπισσα και φερνει την κολλητη της παμε βγαινουμε πινουμε πολυ πραμα.
παραταμε την τυπισσα πισω γιατι ητανε κομματια τελειως και παω με την κολλητη της πισω στο δωματιο της αλλης και σκυλοπηδιομαστε και μετα πειναγα και αδειασα και ολο το ψυγειο της αλλης.
την αλλη μερα οταν το εμαθε εβαλε τα κλαματα η αλλη και δεν μου ξαναμιλησε χααχαχαχ..
τσακωθηκε και με την κολλητη της.
πειτε κανα σκηνικο ρε μλκς. μονο εγω θα λεω
μειναμε μαλακες τυπε με τη φαση σου :S
Τι να πουμε ρε τύπε, μια παγωμαρα επεσε στο νήμα :S