Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.010

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
Ρε δωδεκαχρονο αντε παιξε με τα αλλα παιδακια. Ωχου. Αρκετα ασχοληθηκες μαζι μου. Αιντε.

Αιντε εκει που σε παιρνει ρε γουρουνοπουλο  :grin: Εγω αποφασιζω ποτε θα σταματησω να ασχολουμε μαζι σου και να σε ξεφτυλιζω. Βλακα και ξιπασμενε!Διεκδικεις τωρα και τον τιτλο της λουγκρας?

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
δε σου ηρθε εμετος τυπε;

ρε μαν εσυ φανταζεσαι τωρα τον μπαμπη τον υδραυλικο με την μπυροκοιλια και το μουστακι.

καμια σχεση. μια χαρα παιδι ητανε ο αλλος και ειχαμε τελεια χημεια. δεν τα κανονιζεις αυτα. ερχονται απο μονα τους.

ασχετο αν το σταματησα εγω μετα απο 1 μηνα. δεν το μετανιωνω ομως και οτι το εκανα γιατι περασα καλα.

αν θα το ξαναεκανα ? οχι. γιατι θεωρω πως δεν μου ταιριαζει πλεον

Επισκέπτης
Να ρε γιατι με τόση μανία με έλεγε τρανς...ήθελε να παίξει φάση.Ελα Ιησού Χριστέ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ρε μαν εσυ φανταζεσαι τωρα τον μπαμπη τον υδραυλικο με την μπυροκοιλια και το μουστακι.

καμια σχεση. μια χαρα παιδι ητανε ο αλλος και ειχαμε τελεια χημεια. δεν τα κανονιζεις αυτα. ερχονται απο μονα τους.

ασχετο αν το σταματησα εγω μετα απο 1 μηνα. δεν το μετανιωνω ομως και οτι το εκανα γιατι περασα καλα.

αν θα το ξαναεκανα ? οχι. γιατι θεωρω πως δεν μου ταιριαζει πλεον
τυπε μου χαρα στην ψυχραιμια σου...
εγω στην ιδεα οτι θα με ακουμπαγε εστω και στο μικρο δαχτυλακι αλλος αντρας με την παραμικρη ερωτικη διαθεση θα κλεινομουν στο ντουζ με ανοιχτο το νερο για καμια μερα και θα εκλαιγα σε εμβρυακη σταση  :S

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
εγω στην ιδεα οτι θα με ακουμπαγε εστω και στο μικρο δαχτυλακι αλλος αντρας με την παραμικρη ερωτικη διαθεση θα κλεινομουν στο ντουζ με ανοιχτο το νερο για καμια μερα και θα εκλαιγα σε εμβρυακη σταση  :S

αφου ρε τρελε ο συγκατοικος του κλειδωνοτανε μεσα στο δωματιο χααχααχαχα δεν μπορουσε να βλεπει το θεαμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.683
Πόντοι
606
χυσε κωστα να κανουμε κομποστα :wanker:

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
τωρα που αρχισαμε να λεμε μαλακιες πειτε καμια καφριλα.

γαμαγα μια τυπισσα και φερνει την κολλητη της παμε βγαινουμε πινουμε πολυ πραμα.

παραταμε την τυπισσα πισω γιατι ητανε κομματια τελειως και παω με την κολλητη της πισω στο δωματιο της αλλης και σκυλοπηδιομαστε και μετα πειναγα και αδειασα και ολο το ψυγειο της αλλης.

την αλλη μερα οταν το εμαθε εβαλε τα κλαματα η αλλη και δεν μου ξαναμιλησε χααχαχαχ..

τσακωθηκε και με την κολλητη της.

πειτε κανα σκηνικο ρε μλκς. μονο εγω θα λεω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
τωρα που αρχισαμε να λεμε μαλακιες πειτε καμια καφριλα.

γαμαγα μια τυπισσα και φερνει την κολλητη της παμε βγαινουμε πινουμε πολυ πραμα.

παραταμε την τυπισσα πισω γιατι ητανε κομματια τελειως και παω με την κολλητη της πισω στο δωματιο της αλλης και σκυλοπηδιομαστε και μετα πειναγα και αδειασα και ολο το ψυγειο της αλλης.

την αλλη μερα οταν το εμαθε εβαλε τα κλαματα η αλλη και δεν μου ξαναμιλησε χααχαχαχ..

τσακωθηκε και με την κολλητη της.

πειτε κανα σκηνικο ρε μλκς. μονο εγω θα λεω
Τι να πουμε ρε τύπε, μια παγωμαρα επεσε στο νήμα  :S

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
μειναμε μαλακες τυπε με τη φαση σου  :S

ναι ρε ειχε φαση. να την βλεπεις την αλλη να κλαιει και να προσπαθεις να κρατιεσαι να μην γελασεις γιατι δεν ειχες αφησει τιποτα μεσα στο ψυγειο της και πηδιοσουνα με την κολλητη της στο κρεβατι της.

δεν σου εχει τυχει ? ειναι εμπειρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom