alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Α δεν μας τα ειπες αυτα τύπε. Το γυρισες?Ναι ενω να γαμας μπαζα και να σου τρεχουν τα σαλια εδω και εκει ειναι λιγοτερο ξεφτυλα...
Α δεν μας τα ειπες αυτα τύπε. Το γυρισες?Ναι ενω να γαμας μπαζα και να σου τρεχουν τα σαλια εδω και εκει ειναι λιγοτερο ξεφτυλα...
Να σου πω κάτι άμα το πεις έξω αυτό θα σε χιλιοβρίσουν επειδή είσαι οπισθοδρομικός. Το θέμα είναι πως άμα συμβεί στο παιδί σου δεν μπορείς να κάνεις κάτι,γίνεται να τον κάνεις από γκεί ..άντρα;Δεν ξερω κοπελια. Τωρα τα εχετε κανει οι καινουργιοι ολα αχταρμα.
Εγω μεγαλωσα σε ενα περιβαλλον που το να γινεις πούστης ηταν ισοδυναμο της γελοιοτητας, της λεπρας, της καταρας, της ξεφτιλας και της αιωνιας ντροπής. Τωρα τα καναμε ολα αποδεκτά.
την ειπες τη μαλακια σου
θα ξερασω ρε μαλακα.πουλι ειχες ποτε ερωτικη εμπειρια με αντρα ?
εγω πριν 5 χρονια κοιμομουνα με εναν τυπο επι ενα μηνα γλωσσοφιλα καθε βραδυ αλλα οταν πηγε να βαλει χερι απο κατω τον εκοβα.
αλλα δεν ελεγε και πολλα. μετα το γυρισα στις γκομενες
Ναι ενω να γαμας μπαζα και να σου τρεχουν τα σαλια εδω και εκει ειναι λιγοτερο ξεφτυλα...
Α δεν μας τα ειπες αυτα τύπε. Το γυρισες?
Δεν το πιστεύω απόλυτα αυτό, μπορεί η οικογένεια να είναι μια χαρά.Άμα του αγοριού του ξυπνάνε γυναικεία ένστικα δεν φταίει η μητέρα ή ο πατέρας αποκλειστικά.Μπούρδες. Τα προτυπα που βλεπουν τα παιδια τα φτιαχνουν αυτα. Οταν το παιδι βλεπει παντου γυρω του πούστηδες σαν κατι αποδεκτο και φυσιολογικο, λογικο ειναι να την δει αλλιως. Μονο η οικογενεια ευθυνεται φυσικα. Και κυριως οι μαναδες.
Ναι ναι τα χρωμοσωματα. Τωρα τα θυμηθηκαμε τα χρωμοσωματα. Ο καθε μυστηριος το παιζει γκέι για μοδα και φταινε τα...χρωμοσωματα. Εισαι γραφικος ρε τύπε.διαβασε να ξεστραβωθεις και εσυ
Αποκλειστικα. Τι παει να πει γυναικεια ενστικτα. Αυτα ειναι αλλοθι αδιαφορων γονιων. Μαλακίες.Δεν το πιστεύω απόλυτα αυτό, μπορεί η οικογένεια να είναι μια χαρά.Άμα του αγοριού του ξυπνάνε γυναικεία ένστικα δεν φταίει η μητέρα ή ο πατέρας αποκλειστικά.
θα ξερασω ρε μαλακα.
φιλε καποιος πρεπει να τα γαμησει και τα μπαζα. δεν γινεται να μεινουνε μια ζωη παρθενες.
οποιοι εμφανισιμοι παντως κανουνε το ψυχικο και τις γαμανε πρεπει να τους φτιαχνουνε αγαλμα πιστευω.
Ρε τύπε με πληγωνεις ανεπανορθωτα αλλά λεω να δειξω κατανοηση στα προβληματα σου. Τραβα παρακει τωρα γιατι μιλαμε.Οχι προτιμαω να γαμαω απο 7αρακι και πανω γκομενες. Γιατι προφανως δεν ειμαι μεσηλικας και κοιλαρας οπως εισαι εσυ.
Μην παίρνεις και όρκο, δεν είσαι γκέι για να ξέρεις από πρώτο χέρι.Το παιδί σου πάντως το αγαπάς είτε έτσι είτε αλλιώςΑποκλειστικα. Τι παει να πει γυναικεια ενστικτα. Αυτα ειναι αλλοθι αδιαφορων γονιων. Μαλακίες.
Εισαι και γιατρος ρε μυρωδιά?Ειναι θεμα γονιδιου πολλες φορες. Βλακα.
Ναι ναι τα χρωμοσωματα. Τωρα τα θυμηθηκαμε τα χρωμοσωματα. Ο καθε μυστηριος το παιζει γκέι για μοδα και φταινε τα...χρωμοσωματα. Εισαι γραφικος ρε τύπε.
Πιθανον. Δεν εχω παιδια για να ξερω.Μην παίρνεις και όρκο, δεν είσαι γκέι για να ξέρεις από πρώτο χέρι.Το παιδί σου πάντως το αγαπάς είτε έτσι είτε αλλιώς
Εισαι και γιατρος ρε μυρωδιά?
Πιθανον. Δεν εχω παιδια για να ξερω.
Εσυ με ειπες βλακα με το καλησπερα και τωρα μου λες και "ελεος"? Παρακει λεμε. Αιντε.Κατσε ρε φιλε. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Μην τσουβαλιαζεις ολες τις περιπτωσεις. Προφανως και σιχαινομαι το lifestyle που εχει στηθει γυρω απο τις λουγκρες αλλα πολλες φορες δεν ειναι και θεμα ανατροφης. Ξεκαβαλα λιγο το καλαμι και μεινε στα δικηγοριστικα σου. Οχι στα βιολογικα.Ελεος!