Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.010

Επισκέπτης
Δεν ξερω κοπελια. Τωρα τα εχετε κανει οι καινουργιοι ολα αχταρμα.
Εγω μεγαλωσα σε ενα περιβαλλον που το να γινεις πούστης ηταν ισοδυναμο της γελοιοτητας, της λεπρας, της καταρας, της ξεφτιλας και της αιωνιας ντροπής. Τωρα τα καναμε ολα αποδεκτά.
Να σου πω κάτι άμα το πεις έξω αυτό θα σε χιλιοβρίσουν επειδή είσαι οπισθοδρομικός. Το θέμα είναι πως άμα συμβεί στο παιδί σου δεν μπορείς να κάνεις κάτι,γίνεται να τον κάνεις από γκεί ..άντρα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
πουλι ειχες ποτε ερωτικη εμπειρια με αντρα ?

εγω πριν 5 χρονια κοιμομουνα με εναν τυπο επι ενα μηνα γλωσσοφιλα καθε βραδυ αλλα οταν πηγε να βαλει χερι απο κατω τον εκοβα.

αλλα δεν ελεγε και πολλα. μετα το γυρισα στις γκομενες
θα ξερασω ρε μαλακα.

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Ναι ενω να γαμας μπαζα και να σου τρεχουν τα σαλια εδω και εκει ειναι λιγοτερο ξεφτυλα...

φιλε καποιος πρεπει να τα γαμησει και τα μπαζα. δεν γινεται να μεινουνε μια ζωη παρθενες.

οποιοι εμφανισιμοι παντως κανουνε το ψυχικο και τις γαμανε πρεπει να τους φτιαχνουνε αγαλμα πιστευω.

Επισκέπτης
Μπούρδες. Τα προτυπα που βλεπουν τα παιδια τα φτιαχνουν αυτα. Οταν το παιδι βλεπει παντου γυρω του πούστηδες σαν κατι αποδεκτο και φυσιολογικο, λογικο ειναι να την δει αλλιως. Μονο η οικογενεια ευθυνεται φυσικα. Και κυριως οι μαναδες.
Δεν το πιστεύω απόλυτα αυτό, μπορεί η οικογένεια να είναι μια χαρά.Άμα του αγοριού του ξυπνάνε γυναικεία ένστικα δεν φταίει η μητέρα ή ο πατέρας αποκλειστικά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ναι ναι τα χρωμοσωματα. Τωρα τα θυμηθηκαμε τα χρωμοσωματα. Ο καθε μυστηριος το παιζει γκέι για μοδα και φταινε τα...χρωμοσωματα. Εισαι γραφικος ρε τύπε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δεν το πιστεύω απόλυτα αυτό, μπορεί η οικογένεια να είναι μια χαρά.Άμα του αγοριού του ξυπνάνε γυναικεία ένστικα δεν φταίει η μητέρα ή ο πατέρας αποκλειστικά.
Αποκλειστικα. Τι παει να πει γυναικεια ενστικτα. Αυτα ειναι αλλοθι αδιαφορων γονιων. Μαλακίες.

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
θα ξερασω ρε μαλακα.

υπηρχε τελεια χημεια. δεν μου εχει ξανατυχει. αλλα βαρεθηκα μετα απο ενα μηνα.

bisexual ητανε πηγαινε και με αντρες και με γυναικες. εγω περιοριστικα μονο στα γλωσσοφιλα.

απο τοτε δεν εχω ξανα ποτε ερωτικη εμπειρια με αντρα. μονο γυναικες

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
φιλε καποιος πρεπει να τα γαμησει και τα μπαζα. δεν γινεται να μεινουνε μια ζωη παρθενες.

οποιοι εμφανισιμοι παντως κανουνε το ψυχικο και τις γαμανε πρεπει να τους φτιαχνουνε αγαλμα πιστευω.

Με αυτη την λογικη βλεπουμε κατι γουρουνοπουλα να παριστανουν τα αλογα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Οχι προτιμαω να γαμαω απο 7αρακι και πανω γκομενες. Γιατι προφανως δεν ειμαι μεσηλικας και κοιλαρας οπως εισαι εσυ.
Ρε τύπε με πληγωνεις ανεπανορθωτα αλλά λεω να δειξω κατανοηση στα προβληματα σου. Τραβα παρακει τωρα γιατι μιλαμε.

Επισκέπτης
Αποκλειστικα. Τι παει να πει γυναικεια ενστικτα. Αυτα ειναι αλλοθι αδιαφορων γονιων. Μαλακίες.
Μην παίρνεις και όρκο, δεν είσαι γκέι για να ξέρεις από πρώτο χέρι.Το παιδί σου πάντως το αγαπάς είτε έτσι είτε αλλιώς

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
Ναι ναι τα χρωμοσωματα. Τωρα τα θυμηθηκαμε τα χρωμοσωματα. Ο καθε μυστηριος το παιζει γκέι για μοδα και φταινε τα...χρωμοσωματα. Εισαι γραφικος ρε τύπε.

Κατσε ρε φιλε. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Μην τσουβαλιαζεις ολες τις περιπτωσεις. Προφανως και σιχαινομαι το lifestyle που εχει στηθει γυρω απο τις λουγκρες αλλα πολλες φορες δεν ειναι και θεμα ανατροφης. Ξεκαβαλα λιγο το καλαμι και μεινε στα δικηγοριστικα σου. Οχι στα βιολογικα.Ελεος!

Επισκέπτης
χαχαχαχαχα λύσσα κακιά με τα γουρουνόπουλα τα έχετε  βάλει;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μην παίρνεις και όρκο, δεν είσαι γκέι για να ξέρεις από πρώτο χέρι.Το παιδί σου πάντως το αγαπάς είτε έτσι είτε αλλιώς
Πιθανον. Δεν εχω παιδια για να ξερω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Κατσε ρε φιλε. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Μην τσουβαλιαζεις ολες τις περιπτωσεις. Προφανως και σιχαινομαι το lifestyle που εχει στηθει γυρω απο τις λουγκρες αλλα πολλες φορες δεν ειναι και θεμα ανατροφης. Ξεκαβαλα λιγο το καλαμι και μεινε στα δικηγοριστικα σου. Οχι στα βιολογικα.Ελεος!
Εσυ με ειπες βλακα με το καλησπερα και τωρα μου λες και "ελεος"? Παρακει λεμε. Αιντε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom