wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Λες να γουσταρει ψαριλα?Παίρνεις μάτι σε τουαλέτες?
Λες να γουσταρει ψαριλα?Παίρνεις μάτι σε τουαλέτες?
Λες να γουσταρει ψαριλα?
Eγω θυμαμαι μια αλλη στιγμη, που ειμαι σιγουρος οτι καποιος σε κοιταξε εμβροντητος οταν ανοιξες την πορτα ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΕγω εχω μπει κατα λαθος στις αντρικες κ ειναι εκεινηη στιγμη που μολις συναντας καποιον τον κοιτας παραξενα και σκεφτεσαι ποιος μπηκε αναποδα στο μονοδρομο??
Εγω εχω μπει κατα λαθος στις αντρικες κ ειναι εκεινηη στιγμη που μολις συναντας καποιον τον κοιτας παραξενα και σκεφτεσαι ποιος μπηκε αναποδα στο μονοδρομο??
Τον ξερουμε και οι δυο??Eγω θυμαμαι μια αλλη στιγμη, που ειμαι σιγουρος οτι καποιος σε κοιταξε εμβροντητος οταν ανοιξες την πορτα ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
Εχεις δικιο τωρα τελευταια καπου στεκομουν στην πορτα κ παρατηρουσα για λιγο το σημα για να καταλαβωOλοι το έχουμε πάθει.
Οι σημάνσεις δεν βοηθούν και τόσο όταν είναι καλλιτεχνικές :S
Πραγματι εχω φιλη που επιτηδες πηγαινει στις αντρικες γτ ειναι πιο καθαρεςεγω κατουραω και σε αντρικες και σε γυναικειες. οπου με βολευει εαν ειναι κατειλημμενες η εχουν κοσμο οι αλλες. και κοιταω με απαξιωση οσες με κοιτανε με απορια. α, οι γυναικειες ειναι πιο βρωμικες να τα λεμε και αυτα.
Γι αυτο το λογο πηγαινει ή για να παρει καμια πιπα στα κρυφα? Αθωο μου παιδι...Πραγματι εχω φιλη που επιτηδες πηγαινει στις αντρικες γτ ειναι πιο καθαρες
Εγω δεν τον ειδα!!!Τον ξερουμε και οι δυο??
Εσυ εκανες τη μουμια!!!!Εγω δεν τον ειδα!!!
Επιτηδες το κανουν. Δειγμα αντικοινωνικης συμπεριφορας.πάντως πραγματικά ποτέ δεν κατάλαβα τους τύπους που πάνε σε δημόσιες τουαλέτες και τα κάνουν πουτάνα... κατουράνε έξω,πετάνε χαρτιά έξω και δεν ξέρω και εγώ..
δλδ σπίτια τους έτσι κάνουν ?
πόσο ζώα...
Μηπως εχει πουτσα και δεν το εχεις παρει χαμπαρι;Πραγματι εχω φιλη που επιτηδες πηγαινει στις αντρικες γτ ειναι πιο καθαρες
Πω ρε φιλε το θυμαμαι αυτο το κομπινεζον. Πώς δεν λιποθυμισε ο ανθρωπος. Για βιζιτα θα σε περασε.Ναι τωρα θυμηθηκα. Ο γκρουμ στο ξενοδοχειο που αφηρημενη του ανοιξα φυσικοτατα με το κομπινεζον και καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα γτ κοιτουσε σαν προβληματικο!!!
Και εγω στον κοσμο μου πηγα πηρα κ του εδωσα το δισκο, εκεινος ειχε το ιδιο ηλιθιο χαμογελο... παλι καλα που δεν του ειπα να μπει να του τον δωσω!!!Πω ρε φιλε το θυμαμαι αυτο το κομπινεζον. Πώς δεν λιποθυμισε ο ανθρωπος. Για βιζιτα θα σε περασε.
θα τρομαξε ο ανθρωπος.Ναι τωρα θυμηθηκα. Ο γκρουμ στο ξενοδοχειο που αφηρημενη του ανοιξα φυσικοτατα με το κομπινεζον και καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα γτ κοιτουσε σαν προβληματικο!!!