The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Φαντασου να μην ημουν και παρών τύπε τι θα της ελεγετη ροζυ την εχει πιο πολυ αχτι απο ολες
γραφεις βιβλιο με τα γαμιολικια που της εχει ριξει
ΠαλιοΚαλόν!![]()
τυπε ευτυχως που σε σεβεται και κραταει καποια προσχηματα...Φαντασου να μην ημουν και παρών τύπε τι θα της ελεγε
Φαντασου να μην ημουν και παρών τύπε τι θα της ελεγε
Φαντασου να μην ημουν και παρών τύπε τι θα της ελεγε
Και μυξουλες και κοκκινιζουν πολυ τα ματια μου και δεν σταματαω κ ευκολαΣου τρέχουν και μυξούλες;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Τι θελεις να πεις τύπεΑυτό το πράγμα που είστε και οι 2 παρόν πάντα μαζί και΄ποτέ η ρόζυ μόνη της θα ήθελα να μου το εξηγήσεις κάποτε κ.συνηγορε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το μεσημερι μονη ημουνΑυτό το πράγμα που είστε και οι 2 παρόν πάντα μαζί και΄ποτέ η ρόζυ μόνη της θα ήθελα να μου το εξηγήσεις κάποτε κ.συνηγορε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε χτες ειχε φυγει ο αλεξ και την ξεμοναχιασαμε τη ροζυ οι υποδελοιποιΑυτό το πράγμα που είστε και οι 2 παρόν πάντα μαζί και΄ποτέ η ρόζυ μόνη της θα ήθελα να μου το εξηγήσεις κάποτε κ.συνηγορε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην μπερδευεσθε. Με εχει σε εκτιμηση οντως.Ναι!
Φαίνεται καθάρά ότι σας έχει σε εκτίμηση ο κ. Λόπεθ, και επιφυλάσσεται.
τυπε ευτυχως που σε σεβεται και κραταει καποια προσχηματα...
Και μυξουλες και κοκκινιζουν πολυ τα ματια μου και δεν σταματαω κ ευκολα![]()
Ναι τωρα θορυβηθηκε!!!ναι ρε το μεσημερι μονη της ητανε η ροζυ που εκανε cyber sex με το μισο bou εν αγνοια του αλεξ
Για που??Μόλις τελείωσαν τα καρβέλια σου...!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι θελεις να πεις τύπε![]()
Μην μπερδευεσθε. Με εχει σε εκτιμηση οντως.
ε ναι μου φευγει κλανιτσα με κρυο ιδρωτα αμα εισαι μπροστα![]()
Παλιο και ξεπερασμενο. Εχει επιβεβαιωθει απο πολλους οτι δεν ειμαι κλωνοςΣτο δικό μου μυαλό αν δεν είσαι κανενας παραλυτος από τη μέση και κάτω που δε βγαίνει από το σπίτι σε καταχωρώ ως το δικηγόρο του αντισθένη και τη ρόζυ ως κλώνο σου...Με κάθε επιφύλαξη βεβαίως βεβαίως!!!