ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
σοφη κουβεντα
αμα ειναι μπατιρης λενε α ο ασχημομουρης, στην αντιθετη περιπτωση εχει...τυπο
σοφη κουβεντα
Αν μεταναστευσετε θα λυθει το προβλημα δλδ??
τυπε, μην αφησεις και τη χωρα σου για τα μουνια, ειπαμε.
Προβλεπω να αδειαζει το σαιτ ετσιΑν πας στο καταλληλο μερος ναι. Οποιος ζησει σε καποιες χωρες που εννοω και στις καταλληλες πολεις με καταλαβαινει. Τα αλλα ειναι τζαμπα κλαψα σε αυτο το θρεντ.
Αν καποιον τον καιει τοσο το σεξ και ειναι καβλιαρης και δεν θελει να εχει μονο σαν επιλογη το πληρωμενο ε ας παει εξω.
τυπε ο φτωχος ασχημος ειναι ασχημοςαμα ειναι μπατιρης λενε α ο ασχημομουρης, στην αντιθετη περιπτωση εχει...τυπο
Προβλεπω να αδειαζει το σαιτ ετσι
Τι λες ρε τρελε?!και να αναλωσω τα νιατα μου σε αυτη την μαλακισμενη χωρα τον αρχιδοκαμπο?!
Εφοσον εχω την δυνατοτητα θα την κανω...
τυπε θα ακολουθησεις τα βηματα του δημητρακη του πορνομεταναστη;Τι λες ρε τρελε?!και να αναλωσω τα νιατα μου σε αυτη την μαλακισμενη χωρα τον αρχιδοκαμπο?!
Εφοσον εχω την δυνατοτητα θα την κανω...
Βλεπω εχασα καλο τζερτζελο ε?
να την κανεις για αλλους λογους ρε μαν, οχι επειδη ειναι αρχιδοκαμπος
τυπε θα ακολουθησεις τα βηματα του δημητρακη του πορνομεταναστη;
Βλεπω ομως οτι εσυ ειδικα εκμεταλλευτηκες την απουσια μου και χωθηκες στο Μυστικο ε???
Σλοβακια να πας,η Πολωνια.Οποιος εχει ζησει σε Σκανδιναβικες χωρες αλλα και Ολλανδια μπορει να με επιβεβαιωσει ;) Απο κει και περα πιστευω οτι δεν εχει νοημα να βγαζουμε τα νευρα μας και την κακια μας σε ενα θρεντ για τον γυναικειο πλυθησμο εδω. Δεν θα αλλαξει κατι στην ζωη μας. Απλα να ξερουμε πως ειναι τα πραγματα και οποιος εχει την δυνατοτητα και οι καβλες του ειναι μεγαλες οσο ειναι νεος ας παει λιγο εξω να δει ποσο διαφορετικα ειναι τα πραγματα.
Βλεπω ομως οτι εσυ ειδικα εκμεταλλευτηκες την απουσια μου και χωθηκες στο Μυστικο ε???
δεν ειναι οι αναλογιες που φταινε τυπεΚριμα να αναλωνονται ετσι τα παλικαρια λογω κακων αναλογιων.
Σλοβακια να πας,η Πολωνια.
Παιδιά χιλια συγνωμη αλλά προσωπικα θεωρω οτι αυτα ειναι μαλακίες.δεν ειναι οι αναλογιες που φταινε τυπε
στο ελλαδισταν ειναι 51% γυναικες και 49% αντρες
η νοοτροπια της ελλεεινιδας φταιει που της εχει πιπιλησει τα μυαλα η μανα της απο το δημοτικο
οτι εχει απαιτησεις για 100 αλλα η ιδια προσφερει 5
5151 σελιδες αυτα λεμε
Σλοβακια να πας,η Πολωνια.
δεν ειναι οι αναλογιες που φταινε τυπε
στο ελλαδισταν ειναι 51% γυναικες και 49% αντρες
η νοοτροπια της ελλεεινιδας φταιει που της εχει πιπιλησει τα μυαλα η μανα της απο το δημοτικο
οτι εχει απαιτησεις για 100 αλλα η ιδια προσφερει 5
5151 σελιδες αυτα λεμε