Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
Αν μεταναστευσετε θα λυθει το προβλημα δλδ??

Αν πας στο καταλληλο μερος ναι. Οποιος ζησει σε καποιες χωρες που εννοω και στις καταλληλες πολεις με καταλαβαινει. Τα αλλα ειναι τζαμπα κλαψα σε αυτο το θρεντ.
Αν καποιον τον καιει τοσο το σεξ και ειναι καβλιαρης και δεν θελει να εχει μονο σαν επιλογη το πληρωμενο ε ας παει εξω.

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
τυπε, μην αφησεις και τη χωρα σου για τα μουνια, ειπαμε.

Τι λες ρε τρελε?!και να αναλωσω τα νιατα μου σε αυτη την μαλακισμενη χωρα τον αρχιδοκαμπο?!
Εφοσον εχω την δυνατοτητα θα την κανω...

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Αν πας στο καταλληλο μερος ναι. Οποιος ζησει σε καποιες χωρες που εννοω και στις καταλληλες πολεις με καταλαβαινει. Τα αλλα ειναι τζαμπα κλαψα σε αυτο το θρεντ.
Αν καποιον τον καιει τοσο το σεξ και ειναι καβλιαρης και δεν θελει να εχει μονο σαν επιλογη το πληρωμενο ε ας παει εξω.
Προβλεπω να αδειαζει το σαιτ ετσι  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Βλεπω εχασα καλο τζερτζελο ε?

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Τι λες ρε τρελε?!και να αναλωσω τα νιατα μου σε αυτη την μαλακισμενη χωρα τον αρχιδοκαμπο?!

να την κανεις για αλλους λογους ρε μαν, οχι επειδη ειναι αρχιδοκαμπος  :2funny: :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε θα ακολουθησεις τα βηματα του δημητρακη του πορνομεταναστη;

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
να την κανεις για αλλους λογους ρε μαν, οχι επειδη ειναι αρχιδοκαμπος  :2funny: :2funny:

Το καθενα εχει τα συν του και τα πλην του.
Εξω πχ μπορει να μου την σπαει το εργασιακο και η ολη "πρεσα" που σε εχουν εξωτερικο.
Αλλα πιο ασχημο πραγμα για εμενα απο τον αρχιδοκαμπο δεν υπαρχει. Να βλεπεις τωρα νεους ανθρωπους να βγαινουν ακομα και στα 30 τους και βαλε σαν πομπη τζιχαντιστων εξω απο την Ρακα καπου σκαλωνεις....
Κριμα να αναλωνονται ετσι τα παλικαρια λογω κακων αναλογιων.

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
τυπε θα ακολουθησεις τα βηματα του δημητρακη του πορνομεταναστη;

Οποιος εχει ζησει σε Σκανδιναβικες χωρες αλλα και Ολλανδια μπορει να με επιβεβαιωσει ;) Απο κει και περα πιστευω οτι δεν εχει νοημα να βγαζουμε τα νευρα μας και την κακια μας σε ενα θρεντ για τον γυναικειο πλυθησμο εδω. Δεν θα αλλαξει κατι στην ζωη μας. Απλα να ξερουμε πως ειναι τα πραγματα και οποιος εχει την δυνατοτητα και οι καβλες του ειναι μεγαλες οσο ειναι νεος ας παει λιγο εξω να δει ποσο διαφορετικα ειναι τα πραγματα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οποιος εχει ζησει σε Σκανδιναβικες χωρες αλλα και Ολλανδια μπορει να με επιβεβαιωσει ;) Απο κει και περα πιστευω οτι δεν εχει νοημα να βγαζουμε τα νευρα μας και την κακια μας σε ενα θρεντ για τον γυναικειο πλυθησμο εδω. Δεν θα αλλαξει κατι στην ζωη μας. Απλα να ξερουμε πως ειναι τα πραγματα και οποιος εχει την δυνατοτητα και οι καβλες του ειναι μεγαλες οσο ειναι νεος ας παει λιγο εξω να δει ποσο διαφορετικα ειναι τα πραγματα.
Σλοβακια να πας,η Πολωνια.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Κριμα να αναλωνονται ετσι τα παλικαρια λογω κακων αναλογιων.
δεν ειναι οι αναλογιες που φταινε τυπε
στο ελλαδισταν ειναι 51% γυναικες και 49% αντρες
η νοοτροπια της ελλεεινιδας φταιει που της εχει πιπιλησει τα μυαλα η μανα της απο το δημοτικο
οτι εχει απαιτησεις για 100 αλλα η ιδια προσφερει 5
5151 σελιδες αυτα λεμε

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
Σλοβακια να πας,η Πολωνια.

Εχω παει αδερφε! Σαν ερασμους ειμουν Πολωνια!3-4 χρονια πριν βεβαια. Και εκει οι αναλογιες ειναι καλυτερες απο Ελλαδα αλλα αυτο που εζησα σε Ολλανδια - επαρχια δεν υπηρχε. Εχω συγγενεις απο εκει και η μητερα μ απο Σκανδιναβια οποτε εχω την τυχη να εχω γυρισει αρκετα αυτες τις χωρες. Τι να πω παιδια. Να βλεπεις παντου πανω απο 7αρακι. Αναλογια τωρα 8-10/1 σε γυναικες-αντρες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
η νοοτροπια της ελλεεινιδας φταιει που της εχει πιπιλησει τα μυαλα η μανα της απο το δημοτικο
5151 σελιδες αυτα λεμε
Παιδιά χιλια συγνωμη αλλά προσωπικα θεωρω οτι αυτα ειναι μαλακίες.
Δεν ειναι τερατα οι γυναικες, ούτε φταινε που δεν πεφτουν ξερες με την καγκουριά, την αναιδεια και την ανοησια του καθενος. Εδω εσεις αν εχει λιγα περιττα κιλα η κοπελα ξεκινατε να την λετε μπαζο, γοριλα, μπετονιερα κλπ κλπ και εχετε την απαιτηση οι γυναικες να σας καθονται επειδη ετσι?

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
5151 σελιδες αυτα λεμε

Πιανεις γενικευμενα το θεμα. Για πηγαινε σε καμια επαρχια και ελα πες μου για αναλογιες.
Η νοοτρπια της ελληνιδας ειναι συνηθως συντηρητικη οπως και του αντρα που του εχουν πιπιλισει πως δεν πρεπει να ειναι πουτανα η γυναικα του (αρα καβλιαρα) και κανει σαν μουνονενιες ολη την ωρα στα τηλεφωνα και κλαιγεται.
Αλλα η απαρχη του κακου συνηθως ειναι στο θεμα αναλογιων. Αχ αυτα τα ατιμα μαθηματικα  :grin: :grin: :grin:  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom