kostas-mk37
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Ναι. Στα ναυαγια (οπως λεει ο "φιλος μου" ο Rick )Μόνο πρώτη έρχομαι κύριος!
Ναι. Στα ναυαγια (οπως λεει ο "φιλος μου" ο Rick )Μόνο πρώτη έρχομαι κύριος!
μμ σιγά μωρέ το ίδιο υφάκι έχω και έξω!Για να μη πω χειρότερο..δεν με τραμπούκισε κανείς όμως!Εδώ μέσα είστε τιγράκια και έξω βρωμόγατοι
Ναι. Στα ναυαγια (οπως λεει ο "φιλος μου" ο Rick )
[size=11pt]Σιχαμένη Ελλεηνίδα, κατάφερες να μαγαρίσεις ένα καλτ θρεντάκι. Σύρε στη σελίδα του κοσμοπόλιταν βρωμερή ύπαρξη![/size]μμ σιγά μωρέ το ίδιο υφάκι έχω και έξω!Για να μη πω χειρότερο..δεν με τραμπούκισε κανείς όμως!Εδώ μέσα είστε τιγράκια και έξω βρωμόγατοι
όχι βρε δεν πάει για σένααυτο παει για ολους τους αντρες του site?
οταν λες οτι εχεις χειροτερο υφακι εξω,τι κανεις δηλαδη?
όχι βρε δεν πάει για σένα
δεν κάνω τίποτα απλά δεν σηκώνω πολλά πολλά από λιγούρια.
Είδες?καταλαβαινόμαστε εμείς.σωστη η παικτρια.
λιγουρια υπαρχουν πολλα.και φυσικα ειναι ηλιθιοι ή καφροι,αγενεις.
ειπα να αλλαξω και εγω φωτο.
Είδες?καταλαβαινόμαστε εμείς.
Μπράβο τέλεια!
sorry φιλος. Απο αυτο τον π@@@@η το ειδα γραμμενο εγω.
[size=11pt]Σιχαμένη Ελλεηνίδα, κατάφερες να μαγαρίσεις ένα καλτ θρεντάκι. Σύρε στη σελίδα του κοσμοπόλιταν βρωμερή ύπαρξη![/size]
sorry φιλος. Απο αυτο τον π@@@@η το ειδα γραμμενο εγω.τον ορο ναυαγια εγω τον καθιερωσα κυριος
όχι βρε δεν πάει για σένα
δεν κάνω τίποτα απλά δεν σηκώνω πολλά πολλά από λιγούρια.
επιβεβαιωση πουλιου για τα περι στρατιας πιρφοροαγαπουληδωνΣημασία έχει ότι από κοντά όλοι μας φαίρεστε καλά!Τώρα το τι λέτε στα μπουρδέλα......ποιος δίνει σημασία;;;;
ενταξει;
[size=11pt]Αφού τα βρήκατε, ανταλλάξτε και κανά τηλέφωνο, φβ κ.τ.λ.Είδες?καταλαβαινόμαστε εμείς.
Μπράβο τέλεια!
επιβεβαιωση πουλιου για τα περι στρατιας πιρφοροαγαπουληδων
φωτια και τσεκουρι
Κωστα εχεις φαει καψουρα με το μωρο μου φαινεται.οχι αλλο καρβουνο ρε τραβελε. μας εχεις ταραξει στην μαλακια σημερα. δειξε λιγο ελεος
Είτε πιρφοροαγαπουληδες εξω, είτε σκληροί πορνομυστες εδώ μεσα το αποτέλεσμα είναι ένα, ολοι πίσω από ένα μουνί τρέχετε, είτε το παραδέχεστε, είτε οχι!!!επιβεβαιωση πουλιου για τα περι στρατιας πιρφοροαγαπουληδων
φωτια και τσεκουρι
Είτε πιρφοροαγαπουληδες εξω, είτε σκληροί πορνομυστες εδώ μεσα το αποτέλεσμα είναι ένα, ολοι πίσω από ένα μουνί τρέχετε, είτε το παραδέχεστε, είτε οχι!!!