life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Τα παντα οργιαζουν σε μαs ........Κυρια/κυριεμαλακιες λεει...πιστευει οτι ειμαι ο αλεξ...μιλαμε η φαντασια σας οργιαζει!!
Τα παντα οργιαζουν σε μαs ........Κυρια/κυριεμαλακιες λεει...πιστευει οτι ειμαι ο αλεξ...μιλαμε η φαντασια σας οργιαζει!!
αν ισχυει αυτό ψηνομαι να βγαλω κατι πμ στη φορα να τον κανω ρομπα τον αλεξ
απουσιαζαΟλοι το ξερουν για το καρφωμα που ειχε κανει στο κ. Μηδα. Εκεινες τις μερες το εγραφαν σε ολα τα νηματα.
αν ισχυει αυτό ψηνομαι να βγαλω κατι πμ στη φορα να τον κανω ρομπα τον αλεξ
Επαναδημοσιεύουμε το βιογραφικό του κ. Alex14, όπως το είχαμε αναρτήσει στο νήμα του Αγίου.
Ο Αλέκος από μικρός κατάλαβε ότι για να τον πλησιάσουν οι γυναίκες, έπρεπε να τις προσφέρει το κάτι τις παραπάνω ...
Στη συνέχεια κάποιος του μίλησε για δραστικότερα μέσα προσέγγισης ...
Άρχισε λοιπόν να εφαρμόζει το μάθημα που είχε πάρει ...
Η ζωή όμως τον προσγείωσε απότομα. Σύντομα κατάλαβε ότι θα έπρεπε να πληρώνει τα διπλάσια από τους άλλους για να πείσει μία εργαζόμενη να τον πλησιάσει ...
Μάταια όμως. Κανένα αποτέλεσμα. Άρχισε να προβληματίζεται και να μοιράζεται τους προβληματισμούς του αυτούς ...
Άρχισε να ψάχνει πιο προχω καταστάσεις ...
Και πάλι μάταια. Κανένα θηλυκό σε απόσταση βολής ...
Και τότε τον γνώρισε. Ο Μπάρμπι. Εγχειρισμένος τρανσέξουαλ. Πλαστικό στήθος και αιδοίο. Πρόσωπο που θυμίζει Αμερικανό πεζοναύτη. Ο Αλέκος όμως βρήκε αυτό που ήθελε ...
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=9877.0;attach=592148;image[/img[/URL]]
Άρχισε να επικοινωνεί μαζί του ...
Τον ποθεί ...
Του αρέσουν οι επιλογές του Μπάρμπι ...
Τον ζηλεύει ...
Και όπως πολλοί ερωτευμένοι, τον προσφωνεί με υποκοριστικό ...
Ο Μπάρμπι [ επαγγελματίας ων ] δήθεν ανταποκρίνεται ...
Ο Αλέκος όμως έχει πάρει τον δρόμο του ...
Τον αγαπά!!!
Τώρα λοιπόν όλοι ξέρετε ...
Ας του ευχηθούμε να περνά καλά με τον έρωτά του ...
Και εμείς πάμε για άλλα θέματα!
[/quote]
το 2015 ειπαμε να βγαινουν ολα στην φορα.σαν το διαυγεια.
γραφει διπλα. ;)ο γλιτσας τι λες να κανει τωρα
γραφει διπλα. ;)
μονο ενημερωση.σκετα (χωρις ζαχαρη)
διπλα.διπλα η παραδιπλα
Ειστε και δικηγορος (νομιζω γτ σας λεει συναδερφο ο Αλεξ) και οσο να πεις περιμενεις μια σοβαροτητα..Ολοι το ξερουν για το καρφωμα που ειχε κανει στο κ. Μηδα. Εκεινες τις μερες το εγραφαν σε ολα τα νηματα.
Ειστε και δικηγορος (νομιζω γτ σας λεει συναδερφο ο Αλεξ) και οσο να πεις περιμενεις μια σοβαροτητα..
Αλλα τελικα απ οτι καταβαινω κατινα...Σορρυ κιολας!!
Τύπε κάνεις μεταπτυχιακό στα πληροφοριακά συστήματα; Αν ναι, σε ποιό πανεπίστημιο;
Πως ακριβως αποδειχτηκε οτι ειμαι κλωνος καποιου;ρε παληκάρια αφού ειστε το ίδιο προσωπο δεν ειναι πιο ευκολο να τα λέτε κατ' ιδιαν και να μην ζαλίζεται και εμας τους υπόλοιπους!!!
Δεν θα πάρετε βραβείο αν έχετε τα περισσότερα πόστ εδω μέσα
Θα σου λεγα τιποτατο τερματισεςςς εσυ !!
ρε μικρουλα μην το βασανιζεις εισαι αντρας 100%Πως ακριβως αποδειχτηκε οτι ειμαι κλωνος καποιου;
Αυτο ειναι που λενε............γυναικεια αλληλεγγυηρε μικρουλα μην το βασανιζεις εισαι αντρας 100%