mikroula*
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
τον παρακολουθεις;Μάλλον δεν μπαίνεις και στο Κοσμοπόλιταν, όπως ο παραπάνω Πρωταθλητής Μαλακίας 2010 του μπου.κομ.
εμπαινα λιγο παλιοτερα!!
τι κολλημα εχει φαει; εμπαινες κ εσυ;
τον παρακολουθεις;Μάλλον δεν μπαίνεις και στο Κοσμοπόλιταν, όπως ο παραπάνω Πρωταθλητής Μαλακίας 2010 του μπου.κομ.
πως μπορεις να ξερεις για αυτον αν ο ιδιος δεν τα λεει;Είσαι πολύ λίγο εδώ για να τα γνωρίζεις...
Με τον καιρό θα καταλάβεις... ;)
τον παρακολουθεις;
εμπαινα λιγο παλιοτερα!!
τι κολλημα εχει φαει; εμπαινες κ εσυ;
Πραγματικα ρε,γιαννη προτιμας τα βυζια απο εναν ωραιο σεξυ κωλο;
:S
που το ξερεις οτι προκειται γι αυτον;Στο Κοσμοπόλιταν όχι, αλλά εδώ μέσα έχει σπάσει αρχίδια και έκανε θητεία ολόκληρη στην Αεροπορία... Τρίπολη.
Αγγελικούλα.
ναι εχω θεμα .... μου αρεσουνε υπερβολικα....και η κωλαρα καλη ειναι...ειδικα στα 4 και αν ξερει να στηνεται καλα η αλλη...αλλα ειναι πρωτα κοιταω βυζους και μετα ολα τα υπολοιπα...
προτιμω ακομα να βαλει σιλικονη και ας ειναι πετρα....παρα να ειναι πλακα το βυζι η εστω μικρο
που το ξερεις οτι προκειται γι αυτον;
μπορει να τν μπερδευεις
Απάντηση: δες τί γράφει κάτω από το nick μου...
προτιμας βυζαρα και απο κωλο δεν σε νοιαζει κ τοσο; Δεν μπορω να το πιστεψω δηλαδη!!!
ε ποσες βυζαρες να βρεις... :S
Δηλαδη θα απερριπτες καποια ομορφη με ωραιο τουρλωτο κωλαρακι και μικρο ή κανονικο βυζι; :S
κανεις κ σχεσεις; δεν το περιμενα!!ρε πας καλα ??? καμια δεν απορριπτω...σεξομανης μεχρι αηδιας ειμαι...το μουνι δεν παυει να ειναι μουνι....απλα αν μου αρεσε αρκετα και σκοπευα να την πηδαω για αρκετο καιρο θα της πεταγα σποντες για να τα φουσκωσει...αλλα μακροχρονια να κρατησω σχεση με αβυζη δεν παιζει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ
κανεις κ σχεσεις; δεν το περιμενα!!
ποσες φορες εχεις γαμησει σε μια μερα δλδ;
Νομιζω δώδεκα ειχες πει, θυμαμαι.δεν λεω γιατι θα με λενε μυθομανη παλι...τα κραταω για εμενα
δεν λεω γιατι θα με λενε μυθομανη παλι...τα κραταω για εμενα
με 1 δωδεκα ή με διαφορετικες;
πολυ περιεργη εχεις γινει εσυ !
εδω ολα τα εχεις πει αυτο σε πειραξε
ταχα μου ταχα μου
παιδια στα κλαμπακια οταν πανε τουαλετα τα μουνια γτ πανε παντα 2 μαζι?
μα για παρεα!!Δεν λεει να μας μονη σου!
μαγκες ειμαι εθισμενος στους μεγαλους βυζους...πως γινεται να απεξαρτηθω ?
Και στο Μπουρνάζι πάνε μαζί με τον αράπη (όχι με κάποια φιλενάδα παρέα) και τους πιάσανε μέσα στις αντρικές τουαλέτες να ξεσκίζονται, όταν τελικά βγήκαν στην έξοδο τους κοίταζαν όλοι οι πιτσιρικάδες, ρεζίλι των σκυλιών οι βρωμιάρες...
τι θα κερδισεις αν το πω ? να σου πω...
αν πω οτι ητανε μια θα πεις 1)μα καλα αντεξε 12 φορες τοσο ξεσκισμα πια...ελεος
αν πω οτι ητανε 12 διαφορετικες ...θα πεις 2) ε κλασικα πηδαει πουτανες ολη την ωρα....
αν πω οτι δεν ισχυει το 12 θα πεις ε καλα το περιμενα...σιγα μην ειχε γαμησει 12 φορες...
βλεπεις ? και στις τρεις περιπτωσεις οδηγουμαστε σε ατοπο