wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
ρωτα την τι νουμερο σουτιεν φοραει να μας λυθει η απορίαβυζομαχιες τρελε ! σκεψου να σε πνιγουνε 2 βυζοι απο την μια και 2 απο την αλλη....πωωωω ονειροοοοοο
ρωτα την τι νουμερο σουτιεν φοραει να μας λυθει η απορίαβυζομαχιες τρελε ! σκεψου να σε πνιγουνε 2 βυζοι απο την μια και 2 απο την αλλη....πωωωω ονειροοοοοο
τι κανουμε σαββατιατικο εδω μεσα ρε πουστη γαμω τη σαπιλα μεσα γαμω.... σαπιζουμε εδω μεσα
Καψωνη απο Δευτερα θα παω να αγορασω τσιγκινο πληκτρολογιο
αν θες εχω ενα πολυ δυνατο 18χρονο με ΤΡΕΛΟ ΒΥΖΟ για σημερα...εγω δεν θα παω ....αλλα αν σε ενδιαφερει σου στελνω πμ λεπτομερειες
Εχει ερωτευθει την 32χρονη.γιατι δεν θα πας εσυ?
αν θες εχω ενα πολυ δυνατο 18χρονο με ΤΡΕΛΟ ΒΥΖΟ για σημερα...εγω δεν θα παω ....αλλα αν σε ενδιαφερει σου στελνω πμ λεπτομερειες
Αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχ δεν μπορεις να εισαι και με τους δυο!!! Πρεπει να διαλεξεις!!!ποιος εισαι εσυ επιτελους;
πιπα κωλο εμπλοκη μονο και στην επομενη ;)
ρωτα την τι νουμερο σουτιεν φοραει να μας λυθει η απορία
τα βυζια της 32χρονηςΕχει ερωτευθει την 32χρονη.
μονο κωλο;
μουνι δεν αγγιζεις; :S
ροζυ πληγωνονται οι γκομενες οταν τις παρατας και πας σε αλλες και συνειδητοποιουνε οτι απλα τις ηθελες για γαμησι ?
μερικες δυστυχως πληγωνονται αλλα ετσι ειναι η φυση του αντρα πιστευω...
Δεν σου εχει μιλησει για το γλειφομουνι αερος-αερος?μονο κωλο;
μουνι δεν αγγιζεις; :S
Αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχ δεν μπορεις να εισαι και με τους δυο!!! Πρεπει να διαλεξεις!!!
Δεν ξερω χαρα μου συνηθως αυτο κανω κ εγω!!!ροζυ πληγωνονται οι γκομενες οταν τις παρατας και πας σε αλλες και συνειδητοποιουνε οτι απλα τις ηθελες για γαμησι ?
μερικες δυστυχως πληγωνονται αλλα ετσι ειναι η φυση του αντρα πιστευω...
:SΔεν ξερω χαρα μου συνηθως αυτο κανω κ εγω!!!
γιατι δεν θα πας εσυ?
μπραβο μπολντυ!!!εγω τους κάνω και ρομαντικα δειπνα μετά επειδη ειμαι πιρφοράκος
Οχι παντα ψυχη μου, υπαρχουν και οι εξαιρεσεις!!! :-* :-*