mikroula*
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Καλος με τους καλούς.
Με ποιους?
με τους φορουμιτες :S
Καλος με τους καλούς.
Με ποιους?
γιατι οι εξω ειναι πιο καθαρες νομιζειςΔεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομυριο να κανεις σεξ χωρις προφυλακτικο με ιεροδουλες
και να την γλιτωσεις. Μλκιες γράφουν τρολάρουν απλά.
Μονη λυση οι παρθενες μαν.γιατι οι εξω ειναι πιο καθαρες νομιζεις
Δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομυριο να κανεις σεξ χωρις προφυλακτικο με ιεροδουλες
και να την γλιτωσεις. Μλκιες γράφουν τρολάρουν απλά.
Μην το βάλεις στοίχημα.
με τους φορουμιτες :S
αυτο λεω και εγω.ειτε με πουτανα ακαποτο. ειτε με αδηλωτη πουτανα πανω κατω τα ιδια ειναι.με ολες πρεπει να προσεχειςΜονη λυση οι παρθενες μαν.
εισαι καλουλης τελικα!!
εχεις συναντηθει απο κοντα με αυτους;
Ναι ρε αστειευτεσαι? Και καλυτερα με πουτανες...τουλαχιστον αυτες ξερουμε οτι πανε με 40-50 πακιδες τη μερα...που να μπλεξεις τωρα με κανενα κοριτσακι που ποιος ξερει με ποιον εχει παει...αυτο λεω και εγω.ειτε με πουτανα ακαποτο. ειτε με αδηλωτη πουτανα πανω κατω τα ιδια ειναι.με ολες πρεπει να προσεχεις
Ναι ρε αστειευτεσαι? Και καλυτερα με πουτανες...τουλαχιστον αυτες ξερουμε οτι πανε με 40-50 πακιδες τη μερα...που να μπλεξεις τωρα με κανενα κοριτσακι που ποιος ξερει με ποιον εχει παει...
δεν εννοουσες αυτό τις προαλλες ε ?Malakas είναι, αλλά ας το παρακάμψουμε.
Με ποιους θέλεις να τον φέρω σε επαφή;![]()
Ναι ρε αστειευτεσαι? Και καλυτερα με πουτανες...τουλαχιστον αυτες ξερουμε οτι πανε με 40-50 πακιδες τη μερα...που να μπλεξεις τωρα με κανενα κοριτσακι που ποιος ξερει με ποιον εχει παει...
Σοβαρα τωρα δεν εχω τι να απαντησω.Ωραια τα παραμυθακια αλλα τα πιστευουν μονο οσοι δεν ξερουν.......
Οι πακηδες δεν δινουν 1 ευρω για να φανε,θα δωσουν 10 να γαμησουν?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πες μου ποσες φορες εχετε δει πακι να βγαινει απο το δωματιο......
Μια στις 100?.......
Ναι ξυσε το κεφαλι σου τωρα......
![]()
![]()
![]()
![]()
Σοβαρα τωρα δεν εχω τι να απαντησω.
Εκτος απο το οτι στα μπουρδελα του μεταξουργειου πανε και γαμανε με 10 ευρω πολλοι πακιδες-μπλαγκλαντεσιανοι-ιδνοι κτλπ..και καλα κανουν ανθρωποι ειναι και αυτοι γιατι να μην ικανοποιησουν τις αναγκες τους?...Αν νομιζεις οτι οι πουτανες ειναι στην ιδια κατηγωρια επικυνδινοτητας με τις απλες τις καθημερινες κοπελες εισαι το λιγο ανενημερωτος και αστοιχειωτος.
Ναι ξερω αντι να πανε συνταγμα να περπατησουν πανε και περπατανε αναμεσα στα μπουρδελα.Δε μιλαμε για το ποιος κανει βολτες στα μπουρδελα αλλα ποιος γαμαει......
Ναι,οι <<κανονικες>> γυναικες δεν κανουν ποτε εξετεσεις......
Ναι ξερω αντι να πανε συνταγμα να περπατησουν πανε και περπατανε αναμεσα στα μπουρδελα.
Συγγρινεις τις ξεπετες που κανουν οι γκομενες οι κανονικες με τα 50 ατομα που πανε καθε μερα οι πουτανες?
Να μετρας ξερεςι μαν? :S
ξερω οτι ισως να ακουστει περιεργο αλλα οι πιθανοτιτες δεν αλλαζουν και τοσο πολυΝαι ξερω αντι να πανε συνταγμα να περπατησουν πανε και περπατανε αναμεσα στα μπουρδελα.
Συγγρινεις τις ξεπετες που κανουν οι γκομενες οι κανονικες με τα 50 ατομα που πανε καθε μερα οι πουτανες?
Να μετρας ξερεςι μαν? :S
Δεν εχω να πω κατι πιο συγγεκριμενο.Οταν μια γυναικα εξορισμου πηγαινει με τεραστιο αριθμο ατομων καθε μερα τις περισσοτερες φορες δεν υπαρχει κανενας ελεγχος στο τι ειναι αυτα τα ατομα και προφανως δεν ξερει την κατασταση της υγειας τους τοτε ειναι σε ομαδα υψηλου κυνδινου για σμν.Δεν το λεω εγω το λεει η επιστημη.Αν νομιζειες οτι μπορεις να ξερεις καλυτερα επειδη πηδας στη φυλης τοτε τι να σου πω?Αν ηταν τα μπουρδελα σε αλλες περιοχες νομιζεις θα βλεπατε πακιστανους και τετοιους?
Γινε πιο συγκεκριμενος.....
Για να απαντησω...
Σοβαρα ε? Πιστευεις εχεις την ιδια πιθανοτητα να πετυχεις γυναικα με χλαμυδια πχ σε μπουρδελο και την ιδια σε μια καφετερια εκει εξω?ξερω οτι ισως να ακουστει περιεργο αλλα οι πιθανοτιτες δεν αλλαζουν και τοσο πολυ![]()