για τη γυναικα το σεξ ειναι αλλη μια βαρετη υποχρεωση που περιμενει να πληρωθει για να την ολοκληρωσει και αυτο γιατι δεν παιρνει τιποτα μεσω της πραξης.βεβαια με τις πορνες ειναι αλλιως αφου υπαρχουν αρκετες που πραγματικα γουσταρουν το σεξ ![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
γιατι το λες αυτοΜηπως εισαι νταβας? :S
Α δηλαδη οι γκομενες εξω που σου ειναι δυσκολο να ριξεις δεν γουσταρουν το σεξ αλλα οι πορνες που μπορεις να γαμησεις αφου εχεις ενα 20ρικο το φχαρηστιουνται.για τη γυναικα το σεξ ειναι αλλη μια βαρετη υποχρεωση που περιμενει να πληρωθει για να την ολοκληρωσει και αυτο γιατι δεν παιρνει τιποτα μεσω της πραξης.βεβαια με τις πορνες ειναι αλλιως αφου υπαρχουν αρκετες που πραγματικα γουσταρουν το σεξ![]()
ισχυει.και αυτο γιατι πολλες απο αυτες διαλεξαν ακριβως για αυτο το λογο το επαγγελμα.βεβαια δεν ειναι ολες ετσι.αλλα οπως και να το κανουμε την βρισκουν και αυτες καπωςΑ δηλαδη οι γκομενες εξω που σου ειναι δυσκολο να ριξεις δεν γουσταρουν το σεξ αλλα οι πορνες που μπορεις να γαμησεις αφου εχεις ενα 20ρικο το φχαρηστιουνται.![]()
![]()
![]()
![]()
Τον ανοητο παριστανεις η τον αφελη;Ποσες νεες γυναικες στο περιγυρο μας μεχρι και κοντα σαρανταρες ακουμε να λενε ψαχνω μονο για σοβαρα η εχω να το κανω 5 χρονια,δε βρισκω αυτο που θελω.Μου αξιζει μονο το καλυτερο.Ο αντρας στο διαστημα που αυτη θα ψαχνει θα χει παει με 100 γυναικες,η τσεπη να ναι καλα και ολα τα αλλα βρισκονται.Α δηλαδη οι γκομενες εξω που σου ειναι δυσκολο να ριξεις δεν γουσταρουν το σεξ αλλα οι πορνες που μπορεις να γαμησεις αφου εχεις ενα 20ρικο το φχαρηστιουνται.![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτα τα λενε σε κατι σαβουρηδες ρε μανΤον ανοητο παριστανεις η τον αφελη;Ποσες νεες γυναικες στο περιγυρο μας μεχρι και κοντα σαρανταρες ακουμε να λενε ψαχνω μονο για σοβαρα η εχω να το κανω 5 χρονια,δε βρισκω αυτο που θελω.Μου αξιζει μονο το καλυτερο.Ο αντρας στο διαστημα που αυτη θα ψαχνει θα χει παει με 100 γυναικες,η τσεπη να ναι καλα και ολα τα αλλα βρισκονται.
Δεν χρειαζεται να παριστανεις τιποτα για να εχεις την αποψη σου.Και η γυναικα χρειαζεται και γουσταρει το σεξ.Απλα ισως οχι τοσο οσο ο αντρας.Και παλυ δεν μπορεις να το βαλεις σαν κανονα.Υπαρχουν γυναικες που γουσταρουν να γαμιουνται τρελα και αντρες που ειναι ανεραστοι.Ο κρισσ λεει οτι δεν το γουσταρουν καθολου.Εχει διαφορα.Τον ανοητο παριστανεις η τον αφελη;Ποσες νεες γυναικες στο περιγυρο μας μεχρι και κοντα σαρανταρες ακουμε να λενε ψαχνω μονο για σοβαρα η εχω να το κανω 5 χρονια,δε βρισκω αυτο που θελω.Μου αξιζει μονο το καλυτερο.Ο αντρας στο διαστημα που αυτη θα ψαχνει θα χει παει με 100 γυναικες,η τσεπη να ναι καλα και ολα τα αλλα βρισκονται.
για αυτο ακριβως συμβουλευω να νεα παιδια να παψουν να ασχολουνται.οι μεγαλοι ειναι συνηθως πιο εμπειροι.υπαρχουν τοσες γυναικες που θα κανουν ερωτα μαζι τους με ενα μικρο αντιτιμο και πολλες φορες θα το ευχαριστηθουν και αυτεςΤον ανοητο παριστανεις η τον αφελη;Ποσες νεες γυναικες στο περιγυρο μας μεχρι και κοντα σαρανταρες ακουμε να λενε ψαχνω μονο για σοβαρα η εχω να το κανω 5 χρονια,δε βρισκω αυτο που θελω.Μου αξιζει μονο το καλυτερο.Ο αντρας στο διαστημα που αυτη θα ψαχνει θα χει παει με 100 γυναικες,η τσεπη να ναι καλα και ολα τα αλλα βρισκονται.
Πειραζει που παω σε απομερα ησυχα μπουρδελα και επειδη ειμαι και λιγο γυμνασμενος και γουσταρει η κοπελα καθομαι 20 λεπτα μεσα με 20 ευρω;Μας φαγαν οι γενικευσεις και οτι τα ξερουμε ολα.Δεν ειναι κακο αν δε γνωριζεις καποιο αντικειμενο να μην εκφερεις γνωμη.Οι δογματισμοι δεν ωφελουν σε τιποτα.Οπως δε μπορω και την αλλη πλευρα.Και γαμοι γινονται και τα πανακριβα κτηματα δεξιωσεων ειναι γεματα για να δωσουν μια περιουσια για μια μερα,ολα υπαρχουν.Και να καθεται κανεις με τη γκομενα επι ωρες στη καφετερια και να προσπαθει να της ικανοποιει ολες τις απαιτησεις,τα παντα.Οτι του ταιριαζει του καθενος.Δεν ειναι ολα για ολους.Αυτο που για καποιον ειναι το ιδεωδες και το κυνηγαει για μενα μπορει να ειναι αγγαρεια.Ο καθενας πρεπει να κανει οτι τον ευχαριστει.Αν δεν εννοεις το 100αρικο σαν μικρο αντιτιμο....το να γαμας μια γκομενα για 10 λεπτα σε ενα βρομικο δομματιο με την τσατσα και αλλους 10 καυλομενους να περημενουν απεξω δε θα το ελεγα και βασσιλιας....
Τι δεν καταλαβαινεις μαν απο το ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΕΓΑ που χρισημοποιησα.Δεν εκανα καμια γενικευση,ειναι μια καθαρα δικη μου αποψη..εγω δεν θα αισθανομουν σαν βασσιλιας.Εσυ μπορεις να αισθανεσαι οπως θελεις.Δεν ειναι ουτε κακο ουτε καλο να την βρισκεις με τα μπουρδελα.Βγαζοντας απεξω το θεμα του τραφικινγκ τα μπουρδελα καλα κανουν και υπαρχουν.Τωρα να το ξαναπω οτι ουτε 20 λεπτα σε ενα τετοιο μερος δεν θα με εκαναν να αισθανομαι βασσιλιας,οπως το ειπες...με οτι αρκειτε ο καθενας.Πειραζει που παω σε απομερα ησυχα μπουρδελα και επειδη ειμαι και λιγο γυμνασμενος και γουσταρει η κοπελα καθομαι 20 λεπτα μεσα με 20 ευρω;Μας φαγαν οι γενικευσεις και οτι τα ξερουμε ολα.Δεν ειναι κακο αν δε γνωριζεις καποιο αντικειμενο να μην εκφερεις γνωμη.Οι δογματισμοι δεν ωφελουν σε τιποτα.Οπως δε μπορω και την αλλη πλευρα.Και γαμοι γινονται και τα πανακριβα κτηματα δεξιωσεων ειναι γεματα για να δωσουν μια περιουσια για μια μερα,ολα υπαρχουν.Και να καθεται κανεις με τη γκομενα επι ωρες στη καφετερια και να προσπαθει να της ικανοποιει ολες τις απαιτησεις,τα παντα.Οτι του ταιριαζει του καθενος.Δεν ειναι ολα για ολους.Αυο που για καποιον ειναι το ιδεωδες και το κυνηγαει για μενα μπορει να ειναι αγγαρεια.Ο καθενας πρεπει να κανει οτι τον ευχαριστει.
σωστος.το θεμα ειναι να καταλαβουν και αλλα παιδια πως το μπουρδελο ειναι η καλυτερη λυση που εχουν αυτη τη στιγμη με τα δεδομενα της εποχης που ζουνε.τον αγνο ερωτα που βρισκεις στο μπουρδελακι δεν τον βρισκεις εξω για κανενα λογο.αν θες να εισαι ειλικρινης με τον εαυτο σου γαμας σε μπουρδελα.οι κοπελες εκτος μπουρδελου ειναι δυσκολες και μη προσεγγισιμες σχεδον για ολους τους αντρες εκτος των λεγομενων alpha males.κτλπΠειραζει που παω σε απομερα ησυχα μπουρδελα και επειδη ειμαι και λιγο γυμνασμενος και γουσταρει η κοπελα καθομαι 20 λεπτα μεσα με 20 ευρω;Μας φαγαν οι γενικευσεις και οτι τα ξερουμε ολα.Δεν ειναι κακο αν δε γνωριζεις καποιο αντικειμενο να μην εκφερεις γνωμη.Οι δογματισμοι δεν ωφελουν σε τιποτα.Οπως δε μπορω και την αλλη πλευρα.Και γαμοι γινονται και τα πανακριβα κτηματα δεξιωσεων ειναι γεματα για να δωσουν μια περιουσια για μια μερα,ολα υπαρχουν.Και να καθεται κανεις με τη γκομενα επι ωρες στη καφετερια και να προσπαθει να της ικανοποιει ολες τις απαιτησεις,τα παντα.Οτι του ταιριαζει του καθενος.Δεν ειναι ολα για ολους.Αυτο που για καποιον ειναι το ιδεωδες και το κυνηγαει για μενα μπορει να ειναι αγγαρεια.Ο καθενας πρεπει να κανει οτι τον ευχαριστει.
παιδια πιστευω οτι καποιοι απο σας μοιαζεται με τον ψυχακια απο την 10 εντολη που ακουγε τα σκυλια
δεν ξερω λεω
τυπε φανταζεσαι αντι για σκυλια, να ακουμε φωνες απο ελλεηνιδες :S :S :S :S :S
για τη γυναικα το σεξ ειναι αλλη μια βαρετη υποχρεωση που περιμενει να πληρωθει για να την ολοκληρωσει και αυτο γιατι δεν παιρνει τιποτα μεσω της πραξης.βεβαια με τις πορνες ειναι αλλιως αφου υπαρχουν αρκετες που πραγματικα γουσταρουν το σεξ![]()