Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Η δεσποινις στο αβαταρ ποια ειναι?
ε ρε τυπε και σε αυτη θα τη πέσεις?
Η δεσποινις στο αβαταρ ποια ειναι?
ισως ενα 3%φιλε το 80% των μουνιων το χειριζονται το 20% των alpha male ... η πορνο εκδοση του Pareto δικε μου![]()
Γιατι ρε τύπε ξαδέρφη σου ειναι?ε ρε τυπε και σε αυτη θα τη πέσεις?![]()
Γιατι ρε τύπε ξαδέρφη σου ειναι?
Οχι τυπε αλλα με τη φορα που έχεις πάρει εσυ μπορει να τη πέσεις και σε καμια ξαδέρφη μου στο τέλος![]()
εσυ εχεις παρει κινητο στο μετρο ποτε?
Δεν ξερεις την Μιριελλα ρε μαν;Η δεσποινις στο αβαταρ ποια ειναι?
τυπε τωρα που το λες,με την εγκεφαλικη ανωμαλια που δερνει τις ελλεϊνιδες,πιο φυσιολογικο ειναι να κανουν σχεση με δροσερα αγορια
ηδη ο λεγκολας εχει πει οτι γαμαει και ελλεϊνιδες,και ο λιλας εχει παντρευτει ελλεϊνιδα![]()
τους κανουν κ κουμπαρους![]()
![]()
![]()
μετα τυπε
![]()
δεν κρατανε πλεον τις παραδοσεις οι ατιμες :S :S :S :S :S
Εξαρταται και σε τι γυναικα απευθυνεσαι. Αν πας και μιλησεις σε γυναικα 25-30 ετων που δειχνει σοβαρη, το πιο πιθανο να φας ακυρο. Αν μιλησεις σε καμια μικρουλα που κολακευεται με το παραμικρο και πεταξεις μια εξυπνη ατακα, τοτε δεν ειναι δυσκολο να το συνεχισεις και να παρεις τηλεφωνο. Ο τυπος θα ειχε μπροστα του την δευτερη περιπτωση.
Οχι τυπε αλλα με τη φορα που έχεις πάρει εσυ μπορει να τη πέσεις και σε καμια ξαδέρφη μου στο τέλος![]()
εχετε πεσει όλοι να τον φάτε!! !
ρε πόση κακία κυκλοφορεί σ αυτόν τον κόσμο
καθονται μιλανε για ελληνιδες ενα τρολ ενας παρθενος ενας μπουλης ενας μπουρδελιαρης
ο κλωνος του γιδοβοσκου κ γω (γυφτολατρης)
το μπου ειναι μαγικο λεμε:S :S :S
![]()
![]()
*P *P
![]()
:S :S :S
τα φιλαράκια μου μια χαρα τα πανε με τις 20αρες και ας είναι αυτοι 40ριδες.οι μικρές υπερτερούν σε ολα.στο σεξ .μυαλο.χαρακτηρα.30αριζουμε σιγα σιγα θα μας πάνε μέσα
Ρεσιταλ δινεις σημερα ρε τύπε.τα φιλαράκια μου μια χαρα τα πανε με τις 20αρες και ας είναι αυτοι 40ριδες.οι μικρές υπερτερούν σε ολα.στο σεξ .μυαλο.χαρακτηρα.
εσυ εχεις παρει κινητο στο μετρο ποτε?
γιατί ρε φιλε.αφου τα πιπινια είναι καλυτερη επιλογή γενικώς .είναι πολύ πιο ανοιχτομυαλα.ομορφα και cool απο τις μεγαλύτερες γυναίκες.επισης μπορούν να αγαπήσουν πραγματικάΡεσιταλ δινεις σημερα ρε τύπε.
πολλη τυπε :S να φανταστεις ειναι τοση που δεν χωραει στην σουφρα του Λιλα :S :S :S
Δεν χωραει γιατι την εχει γεμισει με κουτσουρα τυπε.:S
Με κλύσμα.:S ο Λιλας κερδιζει χωρο και εμεις ξυλεία για τον χειμωνα.![]()