Φιλε ειχα παρει τα πρωτα σημαδια στις διακοπες οπου ειχα νοικιασει ενα σκουτερ για τις βολτες στο νησι.Μου λεει γιατι πηραμε αυτο?Γιατι λεω τι εχει.Δεν ξερω μου λεει απο αυτα αλλα το αλλο το ακριβοτερο εμοιαζε καλυτερο και ποιο ομορφο.Αμα το πληρωνεις εσυ παρτο της λεω. Μοκο η κιουρια.Μετα απο 2 μερες αχ τη ωραιο σκουτερ πολυ το ερωτευτηκα εμ βεβαια αμα πηγαινεις τσαμπα σε ολαμα αυτες που περιμενουν να τις πληρωνεις εσυ ειναι οι χειροτερες γυφτισες απλα επειδη κάποιοι το μονο που τους νοιάζει ειναι να πηδηξουν δεν μπορουν να σκεφτουν τι γινεται
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε εχεις σκαιπ της τυπισσας?Φιλε ειχα παρει τα πρωτα σημαδια στις διακοπες οπου ειχα νοικιασει ενα σκουτερ για τις βολτες στο νησι.Μου λεει γιατι πηραμε αυτο?Γιατι λεω τι εχει.Δεν ξερω μου λεει απο αυτα αλλα το αλλο το ακριβοτερο εμοιαζε καλυτερο και ποιο ομορφο.Αμα το πληρωνεις εσυ παρτο της λεω μοκο η κιουρια.Μετα απο 2 μερες αχ τη ωραιο σκουτερ πολυ το ερωτευτηκα εμ βεβαια αμα πηγαινεις τσαμπα σε ολα
μάλλον τρολαρεις τώραΠαντως μερικες γκομενες δεν εχουν τον θεο τους ειχα μια γκομενουλα ποιο παλια η οποια μολις ειχε τελιωσει το πανεπιστημιο.Οι γονεις της δεν τις διναν πολυ χατζιρλικι και τα οικονομικα της δεν ηταν τοσο καλα.Δεν με πειραζε αυτο καθοτι παιρνουσα καλα και οποτε βγαιναμε της εκανα τα εξοδα (λετε να ειμουν πυρφορος τελος παντων...).Καποια στιγμη στο κεντρο της αθηνας μετα απο βραδυνη εξοδο σταματαμε με το αμαξι σε ενα εβερεστ για σαντουιτσακι.Τα συμπρακαλα κανανε 10,30 δινω 20αρικο στο ταμειο μου λεει εχεις 30λεπτα γιατι δεν εχω ψιλα.Ρε βικυ εχεις 30 λεπτα τις λεω?Ναι μου λεει.Τα δινω στον ταμεια γυρναω στο αμαξι οπου με περιμενε με το πορτοφολι της ανοιχτο.Τα 30λεπτα μου λεει :S .Προς στιγμην τα πηρα στο κρανιο εψαξα στο αμαξι βρηκα ψιλα και της εδωσα τα 30λεπτα τα οποια και εβαλε στο πορτοφολακι της (λετε να εβγαινα με την κορη του σκρουτζ μακ ντακ ).Την επομενη μερα στα καπακια την εστειλα σπιτι της παρολο που μιξοκλαιγε δωσμου μια ακομα ευκαιρια και αλλες τετοιες μαλακιες.Και δεν ηταν μονο για τα 30λεπτα αλλα για ολη την για την συμπεριφορα της...
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
μα αυτες που περιμενουν να τις πληρωνεις εσυ ειναι οι χειροτερες γυφτισες απλα επειδη κάποιοι το μονο που τους νοιάζει ειναι να πηδηξουν δεν μπορουν να σκεφτουν τι γινεται
Θα έχεις ιστορίες να διηγηθείς ε;
οχι καθολου φιλε δεν εχω λογο στα αληθεια μου ζητησε πισω η γκομενα τα 30λεπτα σε οσους το ελεγα δεν το πιστευανεμάλλον τρολαρεις τώρα
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Θα έχεις ιστορίες να διηγηθείς ε;
εσυ εχεις να διηγηθεις περισσοτερες γιατι σε εβαζαν να τις πληρωνεις σα το βλακα για αυτο έχεις κακιωσει τωρα
μπααα το μονο καλο σε αυτην ηταν οτι ειχε καλο σωμα στυλιαρι (σε οσους αρεσουν αυτου του ειδους) και δυνατη στοΤύπε εχεις σκαιπ της τυπισσας?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Α στυλιαρι ηταν?μπααα το μονο καλο σε αυτην ηταν οτι ειχε καλο σωμα στυλιαρι (σε οσους αρεσουν αυτου του ειδους) και δυνατη στο
Σορυ τυπε δεν ενδιαφερομαι.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Φιλε ειχα παρει τα πρωτα σημαδια στις διακοπες οπου ειχα νοικιασει ενα σκουτερ για τις βολτες στο νησι.Μου λεει γιατι πηραμε αυτο?Γιατι λεω τι εχει.Δεν ξερω μου λεει απο αυτα αλλα το αλλο το ακριβοτερο εμοιαζε καλυτερο και ποιο ομορφο.Αμα το πληρωνεις εσυ παρτο της λεω. Μοκο η κιουρια.Μετα απο 2 μερες αχ τη ωραιο σκουτερ πολυ το ερωτευτηκα εμ βεβαια αμα πηγαινεις τσαμπα σε ολα
1. Ρε λιγδιάρη, καλοκαίρι με ήλιο νοίκιασες σκούτερ και όχι αυτοκίνητο; Έκθεση στον ήλιο και κίνδυνος να σπάσετε κανένα πόδι χέρι.
2. Και μόνο για αυτό θα έπρεπε να σε χωρίσει αλλά ήθελε πιο ακριβό σκούτερ; Kαλό βλαχομπαρόκ ούφο και αυτή.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
1. Ρε λιγδιάρη, καλοκαίρι με ήλιο νοίκιασες σκούτερ και όχι αυτοκίνητο; Έκθεση στον ήλιο και κίνδυνος να σπάσετε κανένα πόδι χέρι.
2. Και μόνο για αυτό θα έπρεπε να σε χωρίσει αλλά ήθελε πιο ακριβό σκούτερ; Kαλό βλαχομπαρόκ ούφο και αυτή.
εχω δει πολλά. Οπότε θα σε πιστέψωοχι καθολου φιλε δεν εχω λογο στα αληθεια μου ζητησε πισω η γκομενα τα 30λεπτα σε οσους το ελεγα δεν το πιστευανε
Φιλε σορρυ αλλα πριν μιλησεις και πεις τον αλλο λιγδιαρη καλο θα ηταν να τον ξερεις οπως και το να ξερεις οτι στο νησι που πηγαμε επιτρεποταν μονο το μηχανακι .Ηταν τοσο μικρο που αν ειχες ορεξη και με τα ποδια το γυρνουσες.Για αυτο μην ξαναβιαστεις να χαρακτηρισεις τον αλλο.Ειναι το μονο ευκολο και αυτο δεν δειχνει και τοσο νοημονα ανθρωπο1. Ρε λιγδιάρη, καλοκαίρι με ήλιο νοίκιασες σκούτερ και όχι αυτοκίνητο; Έκθεση στον ήλιο και κίνδυνος να σπάσετε κανένα πόδι χέρι.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Φιλε σορρυ αλλα πριν μιλησεις και πεις τον αλλο λιγδιαρη καλο θα ηταν να τον ξερεις οπως και το να ξερεις οτι στο νησι που πηγαμε επιτρεποταν μονο το μηχανακι .Ηταν τοσο μικρο που αν ειχες ορεξη και με τα ποδια το γυρνουσες.Για αυτο μην ξαναβιαστεις να χαρακτηρισεις τον αλλο.Ειναι το μονο ευκολο και αυτο δεν δειχνει και τοσο νοημονα ανθρωπο
Συγχώρα με Κύριε, αμάρτησα Μεγάλη Πέμπτη, είπα έναν συνάνθρωπο μου λιγδιάρη την ώρα που κρεμάσαι επί ξύλου.
Καλύτερα να το γυρνούσες το νησί με τα πόδια τέκνον μου.
Συγχώρα με Κύριε, αμάρτησα Μεγάλη Πέμπτη, είπα έναν συνάνθρωπο μου λιγδιάρη την ώρα που κρεμάσαι επί ξύλου.
Καλύτερα να το γυρνούσες το νησί με τα πόδια τέκνον μου.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Φιλε σορρυ αλλα πριν μιλησεις και πεις τον αλλο λιγδιαρη καλο θα ηταν να τον ξερεις οπως και το να ξερεις οτι στο νησι που πηγαμε επιτρεποταν μονο το μηχανακι .Ηταν τοσο μικρο που αν ειχες ορεξη και με τα ποδια το γυρνουσες.Για αυτο μην ξαναβιαστεις να χαρακτηρισεις τον αλλο.Ειναι το μονο ευκολο και αυτο δεν δειχνει και τοσο νοημονα ανθρωπο
Ρε απαραδεκτε, γιατι πηγες το κοριτσι σε μικρο νησι
Δικη της επιλογη απαρεδεκτεΡε απαραδεκτε, γιατι πηγες το κοριτσι σε μικρο νησι
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Δικη της επιλογη απαρεδεκτε
Εκεινη επελεξε το νησι κι εσυ το σκουτερ δηλαδη
Δικαιο μου φαινεται
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Καλα ρε αχαιρευτε ενα μεταφορικο σ εβαλε να διαλεξεις, κι εσυ αντι να την πας με μια φερραρι στο νησι, που εχει και δρομους να την τρεξεις, τη βαζεις σε σκουτερ την πριγκιπισσα!! Πτου σου βρωμιαρη!!Δικη της επιλογη απαρεδεκτε