alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Εμ, αφου πας και μπλέκεις με τον κάθε τυχαρπαστο αντι να πας στη σιγουρη λυση...Εμένα,2 -3 που έχω δει σε facebook ,μου ήρθε εμετός.Τρελά μπάζα.
Εμ, αφου πας και μπλέκεις με τον κάθε τυχαρπαστο αντι να πας στη σιγουρη λυση...Εμένα,2 -3 που έχω δει σε facebook ,μου ήρθε εμετός.Τρελά μπάζα.
Εδω ειναι μελη στο μπου, το φεις σου κανει εντυπωση???
οχι ρε,γιατι εχουν φορουμ εκει;Μάστερ έχεις λογαριασμό στο gazzetta????
Αυτοί που αφήνουν σχόλια ρε συ!Είναι ένας Αεκτσής, Μαντσεστεράκιας και έχει την ίδια φωτό με σένα!οχι ρε,γιατι εχουν φορουμ εκει;![]()
Μπα δεν ασχολουμαι εκει καθολου.Αυτοί που αφήνουν σχόλια ρε συ!Είναι ένας Αεκτσής, Μαντσεστεράκιας και έχει την ίδια φωτό με σένα!
Εδω ειναι μελη στο μπου, το φεις σου κανει εντυπωση???
εσυ που εισαι μελος?![]()
εριξες κανα γκομενακι τελευταια τυπε ?
ασε εχω αλλο προβλημα τωρα εγω ... πηγα να παιξω φιλικα με τις παρεες και τις γκομενες οπως ειχαμε πει με σκοπο να μεγαλωσω τον κυκλο και μερικές την έκαναν επειδη δεν πιστευουν σε φιλιες μεταξυ αντρα και γυναικας![]()
![]()
παμπονηρες
εκει που ειχα 3-4 φιλες στανταρακια και ημουν έτοιμος να ανοιχθω και αλλο τις έχασα ολες
ασε εχω αλλο προβλημα τωρα εγω ... πηγα να παιξω φιλικα με τις παρεες και τις γκομενες οπως ειχαμε πει με σκοπο να μεγαλωσω τον κυκλο και μερικές την έκαναν επειδη δεν πιστευουν σε φιλιες μεταξυ αντρα και γυναικας![]()
![]()
παμπονηρες
εκει που ειχα 3-4 φιλες στανταρακια και ημουν έτοιμος να ανοιχθω και αλλο τις έχασα ολες
και ποιο ειναι το σχεδιο απο δω και μπρος τυπε ? θα αλλαξεις τακτικη ?
τυπε μηπως αργησες να κανεις κινηση?ασε εχω αλλο προβλημα τωρα εγω ... πηγα να παιξω φιλικα με τις παρεες και τις γκομενες οπως ειχαμε πει με σκοπο να μεγαλωσω τον κυκλο και μερικές την έκαναν επειδη δεν πιστευουν σε φιλιες μεταξυ αντρα και γυναικας![]()
![]()
παμπονηρες
Στο alex71 fun club.εσυ που εισαι μελος?![]()
τυπε μηπως αργησες να κανεις κινηση?
Δηλαδή έπρεπε να τις αιφνιδιάσει φίλε?
Σαν ενέδρα ένα πράγμα?![]()
![]()
Προσεχω πολυ τις κινησεις τυπε μην φάω καμια χυλοπιτα και χαλασει το ιματζ![]()
Προσεχω πολυ τις κινησεις τυπε μην φάω καμια χυλοπιτα και χαλασει το ιματζ![]()