artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
που σαι μωρη καριολα εσυ ? ειχες παει στο χωριο και εγινες τσοπανης ?
ναι ρε... καπως ετσι.. ειμαι εκτος ενημερωσης καιρο κ ειπα να κανω ενα ντου
που σαι μωρη καριολα εσυ ? ειχες παει στο χωριο και εγινες τσοπανης ?
Ο νιπλ δεν τσακώνεται ποτέ,μόνο κώλο στήνει/δίνει
Ναι δεν προλάβαινες να μπεις
Νομίζεις ξεχάσαμε που έλεγες οτι ήσουν σε εστιατόριο και έμπαινες στο σάιτ απ' το κινητό!
Τόσο τρόμπας!
Εγώ θέλω να μας πει γιατί δε γράφει πλέον στο "τραβέλια με προσόντα" στις συλλογές. Περιμένω αντρίκια απάντηση. (άχα καλό ε )
γιατι γνωρισα εσενα :-* :-* :-* :-* :-*
Όπως το περίμενα, σιγά μην έδινες αντρίκια απάντηση ;)
Άντε καλό απόγευμα!
καλο απογευμα φιλε μας , πως το κοβεις θα βγεις? θα πας απο το δωματιο στο σαλονι να ξεσαλωσεις ? , βαλε κατι χοντρο αν πας στο σαλονι γιατι εχει ρευματα και θα κρυωσεις
καλο απογευμα φιλε μας , πως το κοβεις θα βγεις? θα πας απο το δωματιο στο σαλονι να ξεσαλωσεις ? , βαλε κατι χοντρο αν πας στο σαλονι γιατι εχει ρευματα και θα κρυωσεις
πιο κακος απο ποτε!! η ζεστη σου κανει καλο!!
Θανατηφόρες ατάκες πετάει! Είναι τύπος!
λιγοι τον κουλαντριζουν... ο νικ07 και κατι αλλοι
Είπε το άτομο που έχει 40 μηνύματα ανά ημέρα
Δείτε ποιοι άνθρωποι έχουν λεφτά στην ελλάδα σήμερα! (ή λένε ότι έχουν τουλάχιστον)
Όπως το περίμενα, σιγά μην έδινες αντρίκια απάντηση ;)
Άντε καλό απόγευμα!
Γιατί μερικοί είτε κλάνουν είτε μιλάνε ειναι το ίδιο
Κάπου είδα ανοίξατε και θέμα για γλωσσολογία ή κατι τέτοιο
Ημουν μεσοβδομαδα για καφε και το καφε ειχε μια μοντελισια για υποδοχη αλλα τερμα ψωνισμενη αγελαστη. Περναει μια φαση απο διπλα μου της λεω κατι και εκανε οτι δε μεακουσε δε γυρισε καν να με κοιταξει. Αντε λεω μπορει να μην το ακουσε. Ξαναπερναει της λεω κατι αλλο πιο δυνατα παλι τα ιδια. Ε τσατιστηκα τοσο πολυ που οταν εφυγα οπως καθοταν μπροστα στην εισοδο περασα απο διπλα της και εκλασα. Μαλλον δεν ακουσε την κλανια επειδη ηταν δυνατα η μουσικη αλλα ελπιζω να τη μυρισε
Και μου αρεσε το κονσεπτ και σκεφτηκα να τις κλανω ολες οσες μου φερονται ετσι απο εδω και μπρος.
Τύποι υπάρχουν και πολυ σωστές Ελλεηνιδες πάντως. Λίγες αλλα υπάρχουν.
Ποιος σου ειπε ότι οι παντρεμένες χανονται από την πιατσα?Δεν είναι λίγες,
απλά οι καλές παντρεύονται νωρίς και χάνονται απ την πιάτσα