Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
και αντι να ενημερωθω επεσα πανω στο νιπλ που τσακωνεται... ε ρε κατι πραγματα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ο νιπλ δεν τσακώνεται ποτέ,μόνο κώλο στήνει/δίνει :2on1: :kissass: :kissass2: :s&m_1:

Εγώ θέλω να μας πει γιατί δε γράφει πλέον στο "τραβέλια με προσόντα" στις συλλογές. Περιμένω αντρίκια απάντηση. (άχα καλό ε  :dancing:)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Ναι δεν προλάβαινες να μπεις  :2funny:
Νομίζεις ξεχάσαμε που έλεγες οτι ήσουν σε εστιατόριο και έμπαινες στο σάιτ απ' το κινητό!
Τόσο τρόμπας! :pipa2:

μαλακα ποσο χρονων εισαι ? 12-13 ? γιατι για παραπανω δεν σε κοβω , μηπως τελικα δεν εισαι κοντος απλα εισαι μικρουλης ?  :uglystupid:

απο παντου μπορω να μπω , και μεσα στην κωλαρα σου μπαινω  :zfuck:

πρεπει να ειμαι 24 ωρες ονλαιν σαν τα μουτρα σου ?  :jerking: , οποτε ειμαι εξω θα μπαινω απο το κινητο να σου ριχνω ενα  :2on1: για να μην σου λειπω  :2on1:

τι ωρα θες να γυρισω το βραδυ για να μην κλαις μωρη τρύπια κιλοτα ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Όπως το περίμενα, σιγά μην έδινες αντρίκια απάντηση ;)
Άντε καλό απόγευμα!

καλο απογευμα φιλε μας , πως το κοβεις θα βγεις? θα πας απο το δωματιο στο σαλονι να ξεσαλωσεις ?  :2funny: :2funny: :2funny: , βαλε κατι χοντρο αν πας στο σαλονι γιατι εχει ρευματα και θα κρυωσεις  :2funny:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
καλο απογευμα φιλε μας , πως το κοβεις θα βγεις? θα πας απο το δωματιο στο σαλονι να ξεσαλωσεις ?  :2funny: :2funny: :2funny: , βαλε κατι χοντρο αν πας στο σαλονι γιατι εχει ρευματα και θα κρυωσεις  :2funny:

πιο κακος απο ποτε!! η ζεστη σου κανει καλο!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Είπε το άτομο που έχει 40 μηνύματα ανά ημέρα  :idiot:
Δείτε ποιοι άνθρωποι έχουν λεφτά στην ελλάδα σήμερα! (ή λένε ότι έχουν τουλάχιστον)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Είπε το άτομο που έχει 40 μηνύματα ανά ημέρα  :idiot:
Δείτε ποιοι άνθρωποι έχουν λεφτά στην ελλάδα σήμερα! (ή λένε ότι έχουν τουλάχιστον)

δεν φταιμε εμεις τυπε που εισαι αποτυχημενος στα παντα  :dunno:

τον καθρεπτη κοιτα και θα βρεις τον φταίχτη  :idiot:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Εκτός από τις Ελλεηνίδες, υπάρχουν και κάποιες Ρωσσίδες όχι τοπ εμφάνισης αλλά και κάποιες άλλες από ανατολική Ευρώπη που μένουν στην Ελλάδα μίνιμουμ κάποιους μήνες και τα μυαλά τους έχουν "χαλάσει". Φυσικά η αιτία του κακού είναι ο δυτικός τρόπος ζωής και η παρέα που κάνουν με τις Ελλεηνές και τρισάθλιες δικές μας. Ειδικά αν οι ξένες είναι επιρρεπής σε αλλαγή συμπεριφοράς, ανασφαλής και με αδύναμη γενικά προσωπικότητα αντιγράφουν τις δικές μας και την συμπεριφορά τους προς τους άνδρες και το υιοθετούν αυτό ακόμη και για το υπόλοιπο της ζωής τους εντός της χώρας μας, αν παραμείνουν και ζήσουν εδώ.

Εχω πρόσφατα παραδείγματα από Ρωσσίδα και Σλοβάκα. Μιζέρια, ξενέρωμα και μυαλά κουρασμένα αν και νεες σε ηλικία. Μάλιστα η πρώτη παρόλο που είχε οικονομική άνεση, την διέκρινε μια ανασφάλεια και ψαχνόταν για τον άνδρα-πορτοφόλι. Με το καλημέρα μάλιστα σε ραντεβού μαζί της μου τόνισε ότι ξόδεψε πολλά για την άδεια παραμονής της στην Ελλάδα.
Η Σλοβάκα καριόλα ήταν σαν να μιλούσε κάποιος σε Ελληνίδα. Η κουβέντα σταμάτησε ον λάιν από εμένα όταν ψιλιάστηκα ότι πρόκειται για αντίγραφο Ελληνίδας. Παράλληλα μιλάω με Σλοβάκα που δεν μένει Ελλάδα και έρχεται το φθινόπωρο. Καμιά μα καμιά σχέση με την προηγούμενη. Πετάει στην επικοινωνία και είναι ικανή να μιλάει ώρες με τον συνομιλήτή της.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Ημουν μεσοβδομαδα για καφε και το καφε ειχε μια μοντελισια για υποδοχη αλλα τερμα ψωνισμενη αγελαστη. Περναει μια φαση απο διπλα μου της λεω κατι και εκανε οτι δε μεακουσε δε γυρισε καν να με κοιταξει. Αντε λεω μπορει να μην το ακουσε. Ξαναπερναει της λεω κατι αλλο πιο δυνατα παλι τα ιδια. Ε τσατιστηκα τοσο πολυ που οταν εφυγα οπως καθοταν μπροστα στην εισοδο περασα απο διπλα της και εκλασα. Μαλλον δεν ακουσε την κλανια επειδη ηταν δυνατα η μουσικη αλλα ελπιζω να τη μυρισε :grin:
Και μου αρεσε το κονσεπτ και σκεφτηκα να τις κλανω ολες οσες μου φερονται ετσι απο εδω και μπρος. :rockon:

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τύποι υπάρχουν και πολυ σωστές Ελλεηνιδες πάντως. Λίγες αλλα υπάρχουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom