life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
γουαιλντ παρτουζες εχεις κανει;
Τι ρωταs τωρα κι εσυ
γουαιλντ παρτουζες εχεις κανει;
Αν έχει κάνει μιά φορά σε χαλάει θές και πληθυντικογουαιλντ παρτουζες εχεις κανει;
Είδες μαλακιες ερωτήσεις που κάνει,έδω μετά βίας να βρείς ένα θύμα και ο αλλός ρωτάει για πολλούς.δε μ' αρεσουν τα ομαδικα σπορ
ετσιΕίδες μαλακιες ερωτήσεις που κάνει,έδω μετά βίας να βρείς ένα θύμα και ο αλλός ρωτάει για πολλούς.
Σαν εκφραση δεν θαλεγα οτι ταιριαζει....Δηλαδη σ αρεσουν τα ατομικα???δε μ' αρεσουν τα ομαδικα σπορ
εγω τρελαινομαι να παιρνω μαζι δυο γκομενακια......δε μ' αρεσουν τα ομαδικα σπορ
Το χω δηλωσει, συριζα για να σφιξουν λιγο οι κωλοι, για κανεναν αλλο λογοRose ο Άλεξ είπε παλιότερα πως θα θυσιαστεί για την παράταξη .Αλήθεια τι σκέφτεσαι να ψηφίσεις μεθαύριο μανάρι μου;;; ;)
Τα γκομενάκια τα ρώτησες;;εγω τρελαινομαι να παιρνω μαζι δυο γκομενακια......
Τελικά δεν γάμησε ο σύντροφος Άλεξ....Το χω δηλωσει, συριζα για να σφιξουν λιγο οι κωλοι, για κανεναν αλλο λογο
ειδες...δεν ταιριαζουμεεγω τρελαινομαι να παιρνω μαζι δυο γκομενακια......
πλακοφ δεν μας γαμας και συ με τις εκλογες;τωρα μιλαμε για γαμησιαRose ο Άλεξ είπε παλιότερα πως θα θυσιαστεί για την παράταξη .Αλήθεια τι σκέφτεσαι να ψηφίσεις μεθαύριο μανάρι μου;;; ;)
δεν εχεις δοκιμασει γλειφομουνι να χυσεις δυο τρεις φορες.....δοκιμασε και μετα δεν θα ξεκολλαςειδες...δεν ταιριαζουμε
Υπαρχει κ ο αντιπαλοςΣαν εκφραση δεν θαλεγα οτι ταιριαζει....Δηλαδη σ αρεσουν τα ατομικα???
Οτι πληρώνεις δεν το ρωτάς. ;)Τα γκομενάκια τα ρώτησες;;
Τελικά δεν γάμησε ο σύντροφος Άλεξ....
μια χαρα εχω δοκιμασει τα παντα trust me!!!πλακοφ δεν μας γαμας και συ με τις εκλογες;τωρα μιλαμε για γαμησιαδεν εχεις δοκιμασει γλειφομουνι να χυσεις δυο τρεις φορες.....δοκιμασε και μετα δεν θα ξεκολλας
Αααα μαλιστα.....Μαν του μαν δλδΥπαρχει κ ο αντιπαλος
Αααα μαλιστα.....Μαν του μαν δλδ
Της είχε τάξει σεξάκι ο αθεόφοβος προκειμένου να το ρίξει στη ΝΔΛεs δλδ η παραταξιακη συνειδηση να υπερισχυσε τηs καβλαs??
θυμιζει παπαζολη μουσατο αυτοΑααα μαλιστα.....Μαν του μαν δλδ