alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Μην σε κραταμε τύπεγιατι;εγω εσενα θελω
Μην σε κραταμε τύπεγιατι;εγω εσενα θελω
δε θελω εγω ισως???
Δεν πας καλα ο γουλου ειναι ο ζεν πρεμιε του σαιτ ολες τον θελουν.δε θελω εγω ισως???
Τι λες ρε τυπε???? Δε μας ξεφορτωνεσαι αντε κ παραγινε!!!Κατάλαβα την έφαγες και σου έπεσε ξινή.
δεν υπαρχει δεν θελω....θα ρθεις ειναι υποχρεωση σου σαν νεο μελος.....δε θελω εγω ισως???
Μην χαλιεσαι αγαπουλα. Προσπαθουν να μπουν αναμεσα μας αλλά δεν γνωριζουν οτι δεν γινεται.Τι λες ρε τυπε???? Δε μας ξεφορτωνεσαι αντε κ παραγινε!!!
τυπε αυτο ειναι απο τα αγραφα....πρωτη φορα θηλυκο λεει οχι σε μενα.....χαλασε η πιατσαχυλοπιτα στον gl
χυλοπιτα στον gl
Αφήνει ανοιχτες τις πόρτες της με το ίσως. ;)Δεν πας καλα ο γουλου ειναι ο ζεν πρεμιε του σαιτ ολες τον θελουν.
Μάθαμε και το τύπε. Πότε σε πήγα καβάλα για να με ξεφορτωθείς.Τι λες ρε τυπε???? Δε μας ξεφορτωνεσαι αντε κ παραγινε!!!
μπαναρισε τηνα ρε (ενδεχεται να χαθει και ο αλεξ )τυπε αυτο ειναι απο τα αγραφα....πρωτη φορα θηλυκο λεει οχι σε μενα.....χαλασε η πιατσα
μπαναρισε τηνα ρε (ενδεχεται να χαθει και ο αλεξ )
μπαναρισε τηνα ρε (ενδεχεται να χαθει και ο αλεξ )
Αντε ας ξεμαλλιαστουν ποια θα τον πρωτοπαρει να αποκτησει κ ενδιαφερον η βραδια μας!!!Δεν πας καλα ο γουλου ειναι ο ζεν πρεμιε του σαιτ ολες τον θελουν.
Μ' αρεσει που διαβαζεις πισω αο τις λεξειςΑφήνει ανοιχτες τις πόρτες της με το ίσως. ;)
Μάθαμε και το τύπε. Πότε σε πήγα καβάλα για να με ξεφορτωθείς.
περνα το πρωι απο το γραφειο να πληρωθεις μαν....Δεν πας καλα ο γουλου ειναι ο ζεν πρεμιε του σαιτ ολες τον θελουν.
Μήπως αν μπαναριστεί ο gl ενδέχεται να χαθεί κι ο Λάκης;;μπαναρισε τηνα ρε (ενδεχεται να χαθει και ο αλεξ )
Μην χαλιεσαι αγαπουλα. Προσπαθουν να μπουν αναμεσα μας αλλά δεν γνωριζουν οτι δεν γινεται.
Μιλάει η πείρα.Μ' αρεσει που διαβαζεις πισω αο τις λεξεις
Μωρο μου :-* :-* :-*Μην χαλιεσαι αγαπουλα. Προσπαθουν να μπουν αναμεσα μας αλλά δεν γνωριζουν οτι δεν γινεται.
Μήπως αν μπαναριστεί ο gl ενδέχεται να χαθεί κι ο Λάκης;;