μπρο δεν εχω ξανακουσει τετοιο πριμιουμ σε στοιχημα , η ανηθικη προταση η ταινια μπροστα στον Λακη ειναι για γατακια
Ποια ανήθικη πρόταση; Ο Φάουστ ο ίδιος είναι γατάκι μπροστά στο Λάκαρο
μπρο δεν εχω ξανακουσει τετοιο πριμιουμ σε στοιχημα , η ανηθικη προταση η ταινια μπροστα στον Λακη ειναι για γατακια
Τράκα λακη όρισε χρόνο τόπο χρήματα οτι νομίζεις και 3 νικ απο εδώ που εμπιστεύεσαι εσυ για εγγύηση δική σου που θα κρατάνε τα λεφτά εγω θα έρθω μόνος μου με το χαρβαλο
τυπε συμφωνώ γκαραντης που λένεφιλε , πιστευω οτι ο καλυτερος για να κραταει τα λεφτα ειναι ο παπαζολης , εγγυηση δεν θα λειψει ουτε σεντσι
Τράκα λακη όρισε χρόνο τόπο χρήματα οτι νομίζεις και 3 νικ απο εδώ που εμπιστεύεσαι εσυ για εγγύηση δική σου που θα κρατάνε τα λεφτά εγω θα έρθω μόνος μου με το χαρβαλο
εχει 10 ευρω στην τσεπη του τωρα. τα οποια και σαφως ντρεπεται να εμφανισει και πρεπει να παμε στους συμβολαιογραφους
στον παραδιδω
[size=13pt]οπλο δεν εχεις βαζω και 1000αρικο στοιχημα. μολις τιθεται ζητημα φωτο με πειστηρια που δεν ευνοουν το φωτοσοπ κανεις το παπακι. [/size]
ε ας φέρει τον συμβολαιογραφο του μαν ας φέρει την στριπτιζου απ το ραςπουτιν ξέρω γω όποιον θέλει εμένα το ιδιο μου κάνει.εγγύηση μιλάμε ;)
ε ας φέρει τον συμβολαιογραφο του μαν ας φέρει την στριπτιζου απ το ραςπουτιν ξέρω γω όποιον θέλει εμένα το ιδιο μου κάνει
βάλε αριθμo vin για να μην χρειαστεί να κάψεις και μπετζιναΓια ποιό σκοπό ;;;
Κόντρες γενικώς, δεν κάνω.
Πολύ περισσότερο με μαλακιστήρια.
Εσύ θέλεις κόντρα ή να διαπιστώσεις αν κατέχω το όχημα ;;;
βάλε αριθμo vin για να μην χρειαστεί να κάψεις και μπετζινα
τους μαθαινεις σφεντονα λακη;πρέπει να παίξω με τα τέκνα .....
μπορεί να σας ξανα-απολαύσω μετά τις 11 ....
δεν με ενδιαφέρει τι κανεις με τον Λόπεζ εγω κάνω μνημόσυνα με τα δικά μου κόλυβαΤο στοίχημα που έβαζε ο Λόπεζ παραπάνω το είδες ;;
Το ήξερες ;;;
Πως σου φαίνεται ;;;
Αρκετά πούστικα φέρθηκε ;;
δεν με ενδιαφέρει τι κανεις με τον Λόπεζ εγω κάνω μνημόσυνα με τα δικά μου κόλυβα
τα 7 τελευταία ψηφια απο το vin Δεν προκύπτει απο αυτα η ταυτότητα σου ούτε η πινακίδα σουθέλεις και αριθό αστυνομικής ταυτότητας ;;
ΑΦΜ ;;
διαβατηρίου ;;;;
μητρώο στον οδοντιατρικό σύλλογο ;;;
έτη αποφοίτησης ;;;
να τα βάλω όλα μαζεμένα, ,μην ξαναασχολούμαστε .....
Τι ξένες ρε φίλε εσύ στα τελευταία σου μηνύματα μόνο για πούστηδες με περούκες γράφεις.
Άντε από 'κει φαντασιόπληκτε μπινέ.
εχω ενα υποθήκη και σένα για την αποθήκηΗ μοναδικη που μπορεί να διασφαλίσει την εξέλιξη αυτού του στοιχήματος είμαι εγώ. Θα ερευνήσω προσωπικώς τις περιουσίες και τα ακίνητα τα προς μεταβίβαση θα ετοιμάσω ολα τα απαραίτητα έγγραφα και θα φροντίσω για την μυστικότητα της διεξαγωγής της διαδικασίας. Είμαι ο μοναδικός άνθρωπος εμπιστοσύνης