Επισκέπτης
λάκη, εκτός από τον εθισμό σε τσόντες και συνακόλουθες παχιές, κόψε και τα πολλά αμερικάνικα σάιτ.
Για να γίνω σωστό αναρχοκουμμούνι ;;
Που κατά τα άλλα φοράει τζην και ακούει ... ροκ ;;;
λάκη, εκτός από τον εθισμό σε τσόντες και συνακόλουθες παχιές, κόψε και τα πολλά αμερικάνικα σάιτ.
Ποιό ;;
Δεν μαγειρεύω εγώ ...
Εμ τοτε.......τι το θεs το ραντεβου και την καφετερια και την βενζινη και ολα !!!!!!!! Αραξε την σπιτι κι ολα καλατο θεωρω λαθος να πληρωνει ο αντρας την πρωτη φορα.αν δεν υπαρξει δευτερο ραντεβου σημαινει πως ειναι κομπλεξικια.οποτε γλιτωσα
Καλα κατι τετοιες χαζογκομενες ειναι απλα βουτυρο στο ψωμι μου.
Ο τυπος ειναι για τον πουτσο, σταματησα να διαβαζω στο You've gone to a movie... Ποτε πρωτο ραντεβου σε κινηματογραφο, ελεος!
Κοιταξε να δεις οι μουνάρες που λενε ορισμένοι θα σου φάνε και άλλα πράγματα εκτος απο την τσέπη αμα τις καψουρευτείς.
Το ψωνιο κοιταει το μπρελοκ με τα κλειδια του αυτ/του σου η το αιφονι....Αν εχειs κλειδια απο παπι χοντα δεν....
Επισηs αν εχειs νοκια καρτοκινητο μοδελο 2000 δεν...
Wanna play the dating game? - ... um... let's see now...
Αμα ειναι ανεργη τι θα τηs πειs????Για το Συνταγμα και 50-50 ???Κοιταξε να δεις οι μουνάρες που λενε ορισμένοι θα σου φάνε και άλλα πράγματα εκτος απο την τσέπη αμα τις καψουρευτείς. Εμενα μου αρκει να μου αρέσει καποια και ας μην γυρνάνε να την κοιτάνε ολοι οταν βολτάρουμε. Κατα τα αλλα το σωστό ειναι 50-50 διοτι καταρχην οι γυναικες με τους άντρες έχουν ισοτητα συμφωνα και με το Συνταγμα. Οποτε κανονικα το 50-50 ειναι το πιο δικαιο και ισοροπημένο πιστευω εγω.Αλλο τι γινεται στην πράξη
Ετσι....Να εισαι λαρτζ αλλα μεχρι εκει που φτανει η τσεπη σου
Αμα ειναι ανεργη τι θα τηs πειs????Για το Συνταγμα και 50-50 ???
Η μουναρα η τιποτα μπολντι.Και να της βαζεις τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι για να τρεχει πισω σου συνεχεια.Κοιταξε να δεις οι μουνάρες που λενε ορισμένοι θα σου φάνε και άλλα πράγματα εκτος απο την τσέπη αμα τις καψουρευτείς. Εμενα μου αρκει να μου αρέσει καποια και ας μην γυρνάνε να την κοιτάνε ολοι οταν βολτάρουμε. Κατα τα αλλα το σωστό ειναι 50-50 διοτι καταρχην οι γυναικες με τους άντρες έχουν ισοτητα συμφωνα και με το Συνταγμα. Οποτε κανονικα το 50-50 ειναι το πιο δικαιο και ισοροπημένο πιστευω εγω.Αλλο τι γινεται στην πράξη
Σε πρώϊμα στάδια, όταν είχα άγνοια και
ΕΚΑΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ,
όπως
1)έπαιρνα 2η φορά τηλέφωνο
Με άνεργες από φτωχή φάρα, δεν βγαίνεις.
Μαλάκας είσαι ;;;;
Με άνεργες από φτωχή φάρα, δεν βγαίνεις.
Μαλάκας είσαι ;;;;
το παιχνιδι με τα οπλα απο το youtube
Που πας ρε μαλακα 9μιση η ωρα.Τεσπα την κάνω αντε μπάι
ο χοντρος ξεφτιλας εμαθε το καμακι απο pickup guide, το γαμησι με πουτανες απο το bourdela.com καθοτι δεν του σηκωνεται με καποτα, και το παιχνιδι με τα οπλα απο το youtube. μια μικρη υπενθυμιση ηταν, συνεχιστε τη συζητηση με τον αστρατευτο γιωτα.
και αυτό είναι λάθος και ανήκει στον χώρο των ονειρώξεων του λάκη, εκτός ελληνικής πραγματικότητας.
η ελληνίδα χαζογκόμενα που το παίζει καλή κοπέλλα θα αρνηθεί την πρώτη πρόταση για ραντεβού (με κάποια δικαιολογία) και θα αναμένει δεύτερη κρούση, έτσι είναι το DNA τους εδώ.
μου έχει συμβεί, μην με διαψεύσετε άδικα.