Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Τι βλακειες έγραψε ο τυπος ρε εστιατοριο λεει 1ο ραντεβου χαχαα θα τον περάσει για ψώνιο η γκομενα εκτος και αν ειναι κανενας διευθυνων συμβουλος ξερω γω οποτε ειναι λογικο να συχνάζει σε τέτοια λογω του sdtatus του ...

Εμενα δεν μου αρέσει να κερνάω γιατι το θεωρώ δωροδοκία. Ολοι αυτο κάνουν και θελω να διαφοροποιηθώ. Αμα δεν σου αρεσει μην το κάνεις δεν στο επέβαλα.

στις εισαγωγικές για μούτσος στο Λιμενικό προφανώς δεν σας εξετάζουν αγγλικά, αλλιώς θα ήξερες τι είναι το dinner date.

βγες από τον ασφυκτικό μικροαστικό ελληνικό μικρόκοσμο σου.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ρε συ Μπολντη στο πρωτο ραντεβου πρεπει να κερασεις, μην ειμαστε γυφτοι. Τωρα πρωτο ραντεβου σε εστιατοριο κι εγω δεν το συνηθιζω. Ή τουλαχιστον δεν το συνηθιζα, μιας και δυστυχως δεν εχω πλεον τοσο πολυ ελευθερο χρονο για να ασχοληθω με τις γυναικες οπως παλιοτερα. Πρωτο ραντεβου συνηθως καπου χαλαρα, ωστε να γινει το πρωτο ξεσκαρταρισμα, και δευτερο για ποτο σε μαγαζι που ο κοσμος ερχεται κοντα.

Καφέ εννοείς?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
να κερασει η αλλη.παλια περναμε προικα για να τις παρουμε.αν κερασει δειχνει οτι δεν ειναι εγωιστρια
Συγγνωμη που το μαθαινειs απο μενα  αλλα τουλαχιστον το πρωτο κερασμα το κανειs εσυ, αν θεs συνεχεια

Και η ....προικα  εχει καταργηθει αν δεν το ξερειs

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στις εισαγωγικές για μούτσος στο Λιμενικό προφανώς δεν σας εξετάζουν αγγλικά, αλλιώς θα ήξερες τι είναι το dinner date.

Το dinner date με αυτα που πετάς αγορι μου θα καταλήξει σε freek date. Σοβαρέψου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Kαλα ρε,  ουτε εναν  καφε???  4  ευρω??

Εσυ αμα ησουν γκομενα δεν θα βαριοσουν να ειχες βγει 10 ραντεβου στη σειρα και να σε πληρωναν ΟΛΟΙ????

Εγω με οσες βγαινω βάζουν χαλαρα το χερι στην τσέπη και δεν με αφήνουν. Το λες μια φορα για τα μάτια αμα δεν δεχθεί δεν επιμένεις μετα αμα θες της κάνεις κάποιο δωρο αλλα οχι επειδη έτσι πρεπει αλλα επειδη το θες. Μλκες κανετε μεγαλο κακο στην πιάτσα περα απο την πλάκα τωρα ελεος

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τι βλακειες έγραψε ο τυπος ρε εστιατοριο λεει 1ο ραντεβου χαχαα θα τον περάσει για ψώνιο η γκομενα εκτος και αν ειναι κανενας διευθυνων συμβουλος ξερω γω οποτε ειναι λογικο να συχνάζει σε τέτοια λογω του sdtatus του ...

Εμενα δεν μου αρέσει να κερνάω γιατι το θεωρώ δωροδοκία. Ολοι αυτο κάνουν και θελω να διαφοροποιηθώ. Αμα δεν σου αρεσει μην το κάνεις δεν στο επέβαλα.

Κοιτα εγω το θεωρω αδιανοητο να μην κερασω πρωτο ραντεβου. Βεβαια αυτο εχει να κανει και με το πως εχει μεγαλωσει ο καθενας. Εγω απο οταν ξεκινησα να βγαινω, και δεν εννοω μονο με γκομενες αλλα και με φιλους, ποτε δεν πληρωνε ο καθενας τα δικα του. Μια φορα κερνουσε ο ενας, μια ο αλλος κτλ. Τωρα με τις γκομενες, θα κερασεις εσυ τις δυο πρωτες φορες, μετα θα την κοψεις και την αλλη, εγω παντως θα περιμενα την τριτη φορα να τα πληρωσει ολα αυτη. Και να επιμεινει σε αυτο.

Τι ειναι το dinner date?

Συνηθως ναι. Αλλα στο εξωτερικο που δεν εχουν την κουλτουρα του καφε το αντιστοιχο θα μπορουσε να ειναι ενα ποτο το απογευμα. Ή ακομα και μια βολτα σε ενα παρκο, αναλογα την κατασταση, την γκομενα, κτλ.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αυτό είναι το σύνηθες στο 95% των πρώτων ραντεβού μεταξύ ανδρών-γυναικών.
ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ....
Αυτό το 95% , θα "φάει" τη γκόμενα ;;;
ή θα πάει σπίτι για παχιές ;;;;

θεωρώ οτι έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να το φάει από ότι αν ΔΕΝ πληρώσει.

για μια πιθανότητα ζούμε.

αν ήταν όλα τόσο σίγουρα αγαπητοί χύστες δεν θα υπήρχαν μπουρδέλα, κωλόμπαρα, πιάτσες, στριπτιζάδικα, ct, cg.

και σε κάποια από αυτά τα μέρη συχνά μένεις με τον πούτσο στο χέρι (αν και πλήρωσες...)

μην το ψάχνετε, το υπεραναλύετε και εν τέλει το γαμάτε το θέμα με ψευτοθεωρίες, μαγκιές και  ξερολίαση.

Επισκέπτης

Πολύ σωστός ο Μπόλντης.
Αρχίζει και μαθαίνει τις βασικές αρχές της θεωρίας του Καμακιού.

Ταϊζουμε , μόνο όσες έχουν πιεί το σπέρμα μας.

(Εξαιρούνται φίλες που γνωρίζουμε άνω της 10ετίας, παλιές συμμαθήτριες, συναδέλφισσες , ξαδέλφες και άλλες προστατευόμενες).

Επισκέπτης
1)Δεν έχει σχέση με το πως μεγαλώσαμε και εγω παλια κερνουσα οπως το λες αλλα σε καποια φαση αρχισα να αναρωτιεμαι τι ακριβως κάνω? η διαφορα ειναι οτι εσυ την κοβεις στο 3ο ραντεβου ενω εγω απο την αρχή. Αμα με κοψει μονο επειδη δεν την κέρασα καληνυχτα σας.

2)Αμα πάτε σε κανα μαγαζι μπορεις να κεράσεις κανα σφηνάκι.

1)Πολύ σωστός ο Μπόλντης.
Έχει μάθει πράγματα.

2)Εδώ είναι λάθος.
ΟΥΤΕ ΣΦΗΝΑΚΙ , ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κοιτα εγω το θεωρω αδιανοητο να μην κερασω πρωτο ραντεβου. Βεβαια αυτο εχει να κανει και με το πως εχει μεγαλωσει ο καθενας. Εγω απο οταν ξεκινησα να βγαινω, και δεν εννοω μονο με γκομενες αλλα και με φιλους, ποτε δεν πληρωνε ο καθενας τα δικα του. Μια φορα κερνουσε ο ενας, μια ο αλλος κτλ. Τωρα με τις γκομενες, θα κερασεις εσυ τις δυο πρωτες φορες, μετα θα την κοψεις και την αλλη, εγω παντως θα περιμενα την τριτη φορα να τα πληρωσει ολα αυτη. Και να επιμεινει σε αυτο.

Τι ειναι το dinner date?

Συνηθως ναι. Αλλα στο εξωτερικο που δεν εχουν την κουλτουρα του καφε το αντιστοιχο θα μπορουσε να ειναι ενα ποτο το απογευμα. Ή ακομα και μια βολτα σε ενα παρκο, αναλογα την κατασταση, την γκομενα, κτλ.

Δεν έχει σχέση με το πως μεγαλώσαμε και εγω παλια κερνουσα οπως το λες αλλα σε καποια φαση αρχισα να αναρωτιεμαι τι ακριβως κάνω? η διαφορα ειναι οτι εσυ την κοβεις στο 3ο ραντεβου ενω εγω απο την αρχή. Αμα με κοψει μονο επειδη δεν την κέρασα καληνυχτα σας.

Αμα πάτε σε κανα μαγαζι μπορεις να κεράσεις κανα σφηνάκι.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Κοιτα, γκομενα που θα επιμεινει να πληρωσει στο πρωτο ραντεβου την τοποθετω στο friend zone και δεν ξανασχολουμαι παρα μονο αμα το κυνηγησει αυτη. Θεωρω πως αμα δε σε αφησει να κανεις κατι για αυτη μαλλον δε σε βλεπει ως πιθανο επιβητορα αλλα ως φιλο.

Σφηνακια κερναω αυστηρα και μονο την παρεα μου. Παλαιοτερα καναμε χαιλικια και στελναμε σφηνακια σε γκομενες, αλλα τα αποτελεσματα ηταν πενιχροτατα.

εχεις γκομενα?

Επισκέπτης
δεν υπάρχει περίπτωση σε πρώτο ραντεβού δείπνο σε εστιατόριο να μην πληρώσει ο άνδρας σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέρος στον δυτικό κόσμο.

Ἡ Δύσις εὑρίσκεται εἰς τὴν ἐπιθανάτιον κλίνην της. Τὸ μέλλον ἀνήκει εἰς ἰσχυρωτέρους λαούς.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Πρώτο ραντεβού κερνάς, δεύτερο κερνάς, τρίτο (αν υπάρξει) γαμάς... :grin: :grin: :grin:   απο κει και πέρα μισά μισά   ;) ;) ;)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Εσυ αμα ησουν γκομενα δεν θα βαριοσουν να ειχες βγει 10 ραντεβου στη σειρα και να σε πληρωναν ΟΛΟΙ????

Εγω με οσες βγαινω βάζουν χαλαρα το χερι στην τσέπη και δεν με αφήνουν. Το λες μια φορα για τα μάτια αμα δεν δεχθεί δεν επιμένεις μετα αμα θες της κάνεις κάποιο δωρο αλλα οχι επειδη έτσι πρεπει αλλα επειδη το θες. Μλκες κανετε μεγαλο κακο στην πιάτσα περα απο την πλάκα τωρα ελεος

Κοιτα, γκομενα που θα επιμεινει να πληρωσει στο πρωτο ραντεβου την τοποθετω στο friend zone και δεν ξανασχολουμαι παρα μονο αμα το κυνηγησει αυτη. Θεωρω πως αμα δε σε αφησει να κανεις κατι για αυτη μαλλον δε σε βλεπει ως πιθανο επιβητορα αλλα ως φιλο.

Δεν έχει σχέση με το πως μεγαλώσαμε και εγω παλια κερνουσα οπως το λες αλλα σε καποια φαση αρχισα να αναρωτιεμαι τι ακριβως κάνω? η διαφορα ειναι οτι εσυ την κοβεις στο 3ο ραντεβου ενω εγω απο την αρχή. Αμα με κοψει μονο επειδη δεν την κέρασα καληνυχτα σας.

Αμα πάτε σε κανα μαγαζι μπορεις να κεράσεις κανα σφηνάκι.

Σφηνακια κερναω αυστηρα και μονο την παρεα μου. Παλαιοτερα καναμε χαιλικια και στελναμε σφηνακια σε γκομενες, αλλα τα αποτελεσματα ηταν πενιχροτατα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Δεν ξερω παντως η διαδικασια στην οποια καθε φορα που βγαινεις με κάποια ειναι σταντε οτι πρέπει να πληρώσεις εμενα με ενοχλει ρε φιλε λες και το κανεις ρομποτικά και μηχανικά σαν να μην έχει κανενα νοημα. Δεν με ενοχλουν τα λεφτά οσο η διαδικασια που εχει παγιωθει
Αφου εχει παγιωθει οτι ο ανδραs ειναι ο κυνηγοs τοτε παγιωνεται κι αυτο
Μην κολλαs σε μικροποσα χανεται η ουσια
Θα καταλαβειs στη συνεχεια αν αξιζει η γκομενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom