alfreewind
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2012
- Κριτικές
- 32
- Like
- 220
- Πόντοι
- 616
Αφου δεν ηταν στην Πατρα και ηταν στα Γρεβενα... το πιστεψαμε
;) ;) ;) ;) ;)
Αφου δεν ηταν στην Πατρα και ηταν στα Γρεβενα... το πιστεψαμε
τι αγχος να εχω μωρη φακλανα????εχεις αγχος;
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΑΥΤΟ...Πιθανον τουχανε βαλει καποτα σε μεγεθοs σακουλαs σκουπιδιων
Να λεμε παλι καλα, που τα συμπαθη τετραποδα δεν μπορουν να γινουν οικοσιτα ζωακια μεσα στιs πολυκ/κιεs και στα ισογεια...ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΑΥΤΟ...
Πιθανον τουχανε βαλει καποτα σε μεγεθοs σακουλαs σκουπιδιων
Το αρθρο δεν τα ξεκαθαριζει αυτα.....Ολοι ξερουμε οτι τα γαιδουρια ειναι καθαρα ζωα
αμεσως να χαλασεις το χιουμορ και την πλακα....Μάλλον πρόκειται για μια ακόμη μούφα είδηση του αναξιόπιστου ATHENS MAGAZINE.Την είχα ξαναδιαβάσει στο fb και πριn από κανα χρόνο περίπου
ετυχε προχτες και εκανα ζαπινγκ και επεσα πανω στα καρντασιανς, ειχε μια ελλεηνιδα μπαζο με ενα μαλλι αφανα που εκανε σταντ απ κομεντι στην αγγλια και την αυστραλια αν καταλαβα καλα, και πεφτω πανω στην ερωτηση που της κανουν πως ειναι τα ερωτικα στο εξωτερικο σε σχεση με την ελλαδα
και τι λεει το μπαζο
στην αγγλια εκανε να με κοιταξει ανδρας ενα χρονο
η ελλαδα ειναι παραδεισος, στη πεφτουν οι (μουνοδουλοι)(εννοειτε) παντου και παντα
ποση αξια εχουμε δοσει σε ολες τις ελλεηνιδες και μπαζα και μετριες και μουναρες
με το να τις την πεφτουμε συνεχεια και απλα να ενισχυουμε την φιλαρεσκεια τους
στις περισσοτερες ευρωπαικες χωρες τις εχουν στο κλασιμο πινουν οι ανδρες τις μπυρες τους στις παμπ
και αυτες τρεχουν απο πισω τους
όχι ρε μαν.Απλά και γω τότε είχα σκαλώσει .Φυσικά και υπάρχουν αρρωστημένες συνευρέσεις με ζώα , αλλά το να μοιράζονται 3-4 φοιτήτριες τον ίδιο γάιδαρο, μου χε φανεί κάπως .Τέσπα.Μπορεί τα κορίτσια να ήταν προοδευτικές στην γαιδαροκαβάλααμεσως να χαλασεις το χιουμορ και την πλακα....
Ελεος δηλαδη !!!!! :S
Ξανανοιωσε......Αφου περιμενει καθε μερα την ιδια ωρα την επισκεψητο γαιδουρι τι λεει για ολα αυτα???
απο τα 138.000 μελη περιπου του σαιτ,αφου βρεθηκε και ενας ηρωας να σαλιαριζει μ αυτες τις σαυρες, παλι καλα να λενε οι παλιοκαμπιες....Πάντως και δω δεν πάμε πίσω!!!Τόσα θηλυκά στο bourdellacom μοιράζονατι εις γνώση τους τον Αλεξ και αυτός ο γάιδαρος(με την καλή έννοια και ζητώ την κατανοησή του στον χαρακτηρισμό..), συνεχίζει ακάθεκτος να γαμπρίζει!!!
Eτσι ειναι τυπε μου.
Και εχω μαρτυριες απο φιλες μου συμφοιτητριες που ειχαν κανει erasmus.
Τους ειχε τυφλωσει η μαλακια για κανα 6μηνο, το μαξιλαρι και η βουρτσα ειχε παει συννεφο.
Νιωθουν πολυ "μικρες" στο εξωτερικο, την επεφταν σε μευθσμενους μπας και τις πηδηξουν.
Δεν εχει τιποτα εκει που εισαι???εγω που ειμαι εξωτερικο και ζαχαρωνω Ελλεηνιδα ποσο πιρφορος ειμαι
Δεν εχει τιποτα εκει που εισαι???
Δεν ειναι οτι δεν εχω αλλες επιλογες αν ρωτας αυτο. Απλα η τυπισσα με μαγνητισε με τη μια, στα ματια της καθρεπτιζονται ολα τα φωτα του Μεταξιου <-- πιρφορος αλερτ
ότι πρέπει είσαι για την τύπισσα....Ένας αληθινός <γαμπρός απ το Λονδίνο>εγω που ειμαι εξωτερικο και ζαχαρωνω Ελλεηνιδα ποσο πιρφορος ειμαι
Τοχουνε αυτο οι Ελλ(ε)ηνιδεs...Μαγευουν τα αρσενικα...Ολο μελι μελι και τηγανιτα τπτ....Παντωs καλου κακου μην απορριπτειs τιs αλλεs "επιλογεs"Δεν ειναι οτι δεν εχω αλλες επιλογες αν ρωτας αυτο. Απλα η τυπισσα με μαγνητισε με τη μια, στα ματια της καθρεπτιζονται ολα τα φωτα του Μεταξιου <-- πιρφορος αλερτ