Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ετυχε προχτες και εκανα ζαπινγκ και επεσα πανω στα καρντασιανς, ειχε μια ελλεηνιδα μπαζο με ενα μαλλι αφανα που εκανε σταντ απ κομεντι στην αγγλια και την αυστραλια αν καταλαβα καλα, και πεφτω πανω στην ερωτηση που της κανουν πως ειναι τα ερωτικα στο εξωτερικο σε  σχεση με την ελλαδα
και τι λεει το μπαζο  :jerking:
στην αγγλια εκανε να με κοιταξει ανδρας ενα χρονο  :uglystupid:
η ελλαδα ειναι παραδεισος, στη πεφτουν οι (μουνοδουλοι)(εννοειτε)  παντου και παντα  
ποση αξια εχουμε δοσει σε ολες τις ελλεηνιδες και μπαζα και μετριες και μουναρες
με το να τις την πεφτουμε συνεχεια και απλα να ενισχυουμε την φιλαρεσκεια τους  :uglystupid:
στις περισσοτερες ευρωπαικες χωρες τις εχουν στο κλασιμο πινουν οι ανδρες τις μπυρες τους στις παμπ
και αυτες τρεχουν απο πισω τους  :uglystupid:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΑΥΤΟ...   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να λεμε παλι καλα, που τα συμπαθη τετραποδα δεν μπορουν να γινουν οικοσιτα ζωακια μεσα στιs πολυκ/κιεs και στα ισογεια...
Τωρα απλα εχουν σκυλακια........με αδιευκρινιστη χρηση  :grin: :grin:

aktinologos21

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Πιθανον τουχανε βαλει καποτα σε μεγεθοs σακουλαs σκουπιδιων
Το αρθρο δεν τα ξεκαθαριζει αυτα.....Ολοι ξερουμε οτι τα γαιδουρια ειναι καθαρα ζωα

Μάλλον πρόκειται για μια ακόμη μούφα είδηση του αναξιόπιστου ATHENS MAGAZINE.Την είχα ξαναδιαβάσει στο fb και πριn από κανα χρόνο περίπου

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κατω οι ελλεεινιδες και τα μπαζα που το παιζουν και ντιβες παναθεμα τους  :tickedoff:

Κατω οι μουνοδουλοι αγαπουληδες πυρφοροι που μας εφτασαν εδω τις ελλεινιδες και τα μπαζα  :tickedoff:

Ζητω τα ρωσσιδιαα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.486
Πόντοι
5.006
το γαιδουρι τι λεει για ολα αυτα???  :think: :think: :think: :think:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μάλλον πρόκειται για μια ακόμη μούφα είδηση του αναξιόπιστου ATHENS MAGAZINE.Την είχα ξαναδιαβάσει στο fb και πριn από κανα χρόνο περίπου
αμεσως να χαλασεις το χιουμορ και την πλακα....

Ελεος δηλαδη !!!!!  :S

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ετυχε προχτες και εκανα ζαπινγκ και επεσα πανω στα καρντασιανς, ειχε μια ελλεηνιδα μπαζο με ενα μαλλι αφανα που εκανε σταντ απ κομεντι στην αγγλια και την αυστραλια αν καταλαβα καλα, και πεφτω πανω στην ερωτηση που της κανουν πως ειναι τα ερωτικα στο εξωτερικο σε  σχεση με την ελλαδα
και τι λεει το μπαζο  :jerking:
στην αγγλια εκανε να με κοιταξει ανδρας ενα χρονο  :uglystupid:
η ελλαδα ειναι παραδεισος, στη πεφτουν οι (μουνοδουλοι)(εννοειτε)  παντου και παντα  
ποση αξια εχουμε δοσει σε ολες τις ελλεηνιδες και μπαζα και μετριες και μουναρες
με το να τις την πεφτουμε συνεχεια και απλα να ενισχυουμε την φιλαρεσκεια τους  :uglystupid:
στις περισσοτερες ευρωπαικες χωρες τις εχουν στο κλασιμο πινουν οι ανδρες τις μπυρες τους στις παμπ
και αυτες τρεχουν απο πισω τους  :uglystupid:

Eτσι ειναι τυπε μου.
Και εχω μαρτυριες απο φιλες μου συμφοιτητριες που ειχαν κανει erasmus.
Τους ειχε τυφλωσει η μαλακια για κανα 6μηνο, το μαξιλαρι και η βουρτσα ειχε παει συννεφο.
Νιωθουν πολυ "μικρες" στο εξωτερικο, την επεφταν σε μευθσμενους μπας και τις πηδηξουν.

aktinologos21

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
αμεσως να χαλασεις το χιουμορ και την πλακα....

Ελεος δηλαδη !!!!!  :S
όχι ρε μαν.Απλά και γω τότε είχα σκαλώσει :headbang:.Φυσικά και υπάρχουν αρρωστημένες συνευρέσεις με ζώα , αλλά το να μοιράζονται 3-4 φοιτήτριες  τον ίδιο γάιδαρο, μου χε φανεί κάπως :think:.Τέσπα.Μπορεί τα κορίτσια να ήταν προοδευτικές στην γαιδαροκαβάλα :2funny:

aktinologos21

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως και δω δεν πάμε πίσω!!!Τόσα θηλυκά στο bourdellacom μοιράζονται εις γνώση τους τον Αλεξ και αυτός ο γάιδαρος(με την καλή έννοια και ζητώ την κατανοησή του στον χαρακτηρισμό..), συνεχίζει ακάθεκτος να γαμπρίζει!!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.486
Πόντοι
5.006
Πάντως και δω δεν πάμε πίσω!!!Τόσα θηλυκά στο bourdellacom μοιράζονατι εις γνώση τους τον Αλεξ και αυτός ο γάιδαρος(με την καλή έννοια και ζητώ την κατανοησή του στον χαρακτηρισμό..), συνεχίζει ακάθεκτος να γαμπρίζει!!!
απο τα 138.000 μελη περιπου του σαιτ,αφου βρεθηκε και ενας ηρωας να σαλιαριζει μ αυτες τις σαυρες, παλι καλα να λενε οι παλιοκαμπιες....

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Eτσι ειναι τυπε μου.
Και εχω μαρτυριες απο φιλες μου συμφοιτητριες που ειχαν κανει erasmus.
Τους ειχε τυφλωσει η μαλακια για κανα 6μηνο, το μαξιλαρι και η βουρτσα ειχε παει συννεφο.
Νιωθουν πολυ "μικρες" στο εξωτερικο, την επεφταν σε μευθσμενους μπας και τις πηδηξουν.

εγω που ειμαι εξωτερικο και ζαχαρωνω Ελλεηνιδα ποσο πιρφορος ειμαι  :think:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Δεν εχει τιποτα εκει που εισαι???

Δεν ειναι οτι δεν εχω αλλες επιλογες αν ρωτας αυτο. Απλα η τυπισσα με μαγνητισε με τη μια, στα ματια της καθρεπτιζονται ολα τα φωτα του Μεταξιου <-- πιρφορος αλερτ

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ειναι οτι δεν εχω αλλες επιλογες αν ρωτας αυτο. Απλα η τυπισσα με μαγνητισε με τη μια, στα ματια της καθρεπτιζονται ολα τα φωτα του Μεταξιου <-- πιρφορος αλερτ

Η παραδοχη ειναι το πρωτο βημα, σε καλο δρομο εισαι , δεν ανησυχω για σενα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Τοχουνε αυτο οι Ελλ(ε)ηνιδεs...Μαγευουν τα αρσενικα...Ολο μελι μελι και τηγανιτα τπτ....Παντωs καλου κακου μην απορριπτειs τιs αλλεs "επιλογεs"
Μπορει να μην ξερουν απο καλο λαδι......αλλα αυτεs καθρεφτιζουν καλυτερα στα φωτα του Μεταξουργ εεεεε   Μεταξιου ηθελα να πω  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom