azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 218
- Like
- 17.834
- Πόντοι
- 38.177
Alex δεν πιστεύω να πάσαρες την Rose στον Gianni Aggiani; Οι φωτογραφίες παραπέμπουν
σε πολύ πληθωρική κοπέλα...
Ειχαμε φωτο και γω δεν πηρα χαμπαρι?
Alex δεν πιστεύω να πάσαρες την Rose στον Gianni Aggiani; Οι φωτογραφίες παραπέμπουν
σε πολύ πληθωρική κοπέλα...
τώρα που το παρατηρώ και συ φέρνεις λίγο σε ρίτσαρντ γκιρ
με κοψες απο τα χείλη κ εσύκαυλιαρα μου πρεπει να εχεις αρκετα κιλακια βαρυ κορμι βυζουβιος
τώρα που το παρατηρώ και συ φέρνεις λίγο σε ρίτσαρντ γκιρ
American Zigolo τυπε.Αλλά που να φτουρίσω μπροστά στονΆλεξ ;)Ο τύπος της έχει πάρει όλες εδώ
Πότε έγινε αυτό ν αλλάξω Avatari;;ο οποιος δηλωνε λεσβια επισης
ο οποιος δηλωνε λεσβια επισηςτώρα που το παρατηρώ και συ φέρνεις λίγο σε ρίτσαρντ γκιρ
Να μην αλλάξεις!!! Ο Ρίτσρντ είναι θεός και ειδικα στο αμερικαν ζίγκολο. Νομίζω οτι είχαν ακουστεί διάφορα με το χωρισμό από τη σίντι.Πότε έγινε αυτό ν αλλάξω Avatari;;
Ποιος εισαι εσυ που θα μπαναρεις ενα απο τα ιστορικοτερα νικς του σαιτ?σε μενα να μην απευθυνθεις μονο γιατι θα φας μπαν
Να μην αλλάξεις!!! Ο Ρίτσρντ είναι θεός και ειδικα στο αμερικαν ζίγκολο. Νομίζω οτι είχαν ακουστεί διάφορα με το χωρισμό από τη σίντι.
Οχι ολες, υπαρχουν 2-3 που αντισταθηκανAmerican Zigolo τυπε.Αλλά που να φτουρίσω μπροστά στον Άλεξ ;)Ο τύπος της έχει πάρει όλες εδώ
βελόνα την εχεις???Θέλω να σου σκάσω τα μάγουλα με βελόνα
Θέλω να σου σκάσω τα μάγουλα με βελόνα
Τώρα ησύχασα κοπελιά.Προς στιγμήν σκέφτηκα ν ανεβάσω την ψωλάρα μου για Avatar αλλά δεν ήθελα να τραβήξω τα ζόρια που τράβηξε ο Lakis απ τα πουσταριάΝα μην αλλάξεις!!! Ο Ρίτσρντ είναι θεός και ειδικα στο αμερικαν ζίγκολο. Νομίζω οτι είχαν ακουστεί διάφορα με το χωρισμό από τη σίντι.
Χοντρόβελόνα την εχεις???
Μην ανησυχείς τύπε.Για τ απόρθητα κάστρα υπάρχει και ο Giannis AgiannisΟχι ολες, υπαρχουν 2-3 που αντισταθηκαν
Χοντρό
Κανενα. Καινουργια ειναι.Με ποιο νικ ήταν παλιά;
Ρε θα ρθει κανα μουνι στο thrend να καυλαντίσουμε καμπόσο..ή όλες βρήκατε γαμιά.Το Thrend καταρρέει