Επισκέπτης
εχει βαλει ενα ποτο ακομα
Πάλι έξω πέφτεις.
Δεν πίνω πλέον.
Σχεδόν τίποτε.
Αλλά ... παραμένετε μπάζα .....
εχει βαλει ενα ποτο ακομα
ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ!!!!Εγώ είπα ότι είμαι καραγκόμενος ;;;
Εγώ ας πούμε ότι είμαι σαν τον Ρον Τζέρεμι.
ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Έλα ρε συ γίνεσαι πολύ κακός,μεθυσμένος τουλάχιστον πες ότι τις βλέπεις μουνάρες και θεέςΠάλι έξω πέφτεις.
Δεν πίνω πλέον.
Σχεδόν τίποτε.
Αλλά ... παραμένετε μπάζα .....
Εγω πιστεύω πως είναι το alter ego του Κωστα Λαδάκη.Μα πόσο αρχίζουν και μοιάζουνΣτον πρασινοτσουτσουνακη πιστεύω ότι βρήκε τον εαυτό του τελικά!!!
τα μπερδεψες. υψηλή αυτοεκτιμηση
Mωρο μου, τι γλωσσα ειναι αυτη?ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ!!!!
ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ!!!!
Μαριαννάκι κάνε το ψυχικό κορίτσι μου να ηρεμήσει το παλικάρι.Αιντε κορίτσι μου...Τι να ρουφήξω ;;;
Έδωσες 7000€ σε πλαστικό για βυζιά ;;;
Έβαλες σουτιέν 2 νούμερα μικρότερο ;;;
Τι δείχνει ;;;
Τίποτε δεν δείχνει.
Η Μαριάνα, έβαλε φωτό που αποδεικνύουν ότι ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ.
Μήπως πρέπει να τις μελετήσετε ;;
Να δείτε τι έχει , που δεν έχετε ;;
Να δείτε τι φωτό έβαλε ;;;;
Ξυπνάτε ρε ....
Σκληρά σας ομιλώ , αλλά αν το χωνέψετε αυτό που λέω,
καλό θα σας κάνει .....
ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΜΟΥΝΑΡΑ, ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΟ ΤΑ 13 ........
σα να σε βλεπω να της κανεις γουτσου γουτσου τωρα :SMωρο μου, τι γλωσσα ειναι αυτη?
λούφαξε ρε χεστη στη γωνια σου μη βρεθει κάνας moderated κ αρχισεις να ξεφωνιζεις!!!Και χεσμένες οι μουνάρες, παραμένουν μουνάρες.
Κι εσείς ... ΠΑΝΤΑ ΜΠΑΖΑ ....
Έλα ... δεν είναι κακό ....
η ομορφιά δεν είναι το παν ....
πολυ σοβαρα το βλεπεις το θεμαΠως ακριβώς ?με το να διαβαζεις βρισίδια για πυρφορους,οτι όλες οι γυναικες ειναι πουτάνες κτλ απο αγάμητους?Η σου δίνει αξια σαν γυναικα ,οι γαμπροι του πληκτρολογίου?Δεν λεω ότι εισαι θεομπαζο,αλλά κατι δεν πάει καλα... :S
Alex πες απλά μια καληνύχτα και τράβα για ύπνο καλύτερα...Απόψε τα κορίτσια κάνουν πολλαπλή πεσιματική στον Laki και ο αθεόφοβος τις φτύνει!!Άκου τον δάσκαλο λοιπόν και μάθε μπαλίτσα αγόρι μου ;)Mωρο μου, τι γλωσσα ειναι αυτη?
Mωρο μου, τι γλωσσα ειναι αυτη?
Τι να ρουφήξω ;;;
Έδωσες 7000€ σε πλαστικό για βυζιά ;;;
Έβαλες σουτιέν 2 νούμερα μικρότερο ;;;
Τι δείχνει ;;;
Τίποτε δεν δείχνει.
Η Μαριάνα, έβαλε φωτό που αποδεικνύουν ότι ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΜΟΥΝΑΡΑ, ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΟ ΤΑ 13 ........
πολυ σοβαρα το βλεπεις το θεμα
Moderator καλο μου, moderator...λούφαξε ρε χεστη στη γωνια σου μη βρεθει κάνας moderated κ αρχισεις να ξεφωνιζεις!!!
μαθημα πρωτο: τον αντρα που τον γουσταρεις δεν τον ξεφτιλίζεις... ;) τον θαυμαζειςAlex πες απλά μια καληνύχτα και τράβα για ύπνο καλύτερα...Απόψε τα κορίτσια κάνουν πολλαπλή πεσιματική στον Laki και ο αθεόφοβος τις φτύνει!!Άκου τον δάσκαλο λοιπόν και μάθε μπαλίτσα αγόρι μου ;)
οχι τους παρακαλαμε κ μας φτυνουν!!!οκ...δηλαδη απλά δουλευείς αγάμητους,γαμπρουληδες,κουμμουνιστοφαγους...
λούφαξε ρε χεστη στη γωνια σου μη βρεθει κάνας moderated κ αρχισεις να ξεφωνιζεις!!!