azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.969
- Πόντοι
- 38.177
![]()
![]()
![]()
μολις θααρχισωσυνεχισω να τα παιρνω θα ενημερωσω μη μου ξεφυγει κανενα κ μεινει λειψο!!!
![]()
![]()
![]()
μολις θααρχισωσυνεχισω να τα παιρνω θα ενημερωσω μη μου ξεφυγει κανενα κ μεινει λειψο!!!
τεντοπανο πειραικης-πατραικής!!!!Μην χασειs τα τευχη Σεπτεμβριου-Μαρτιου....Θα εχουν το παρεο
παντως πρεπει να γνωριστεις με την ερι και να αρχισετε τα πλακομουνια,μιας και δεν βλεπω να φιλοτιμηθει κανεις εδω μεσα να σας τον σφυριξει....
σε φτιάχνουν τα λεσβιακά τυπε???παντως πρεπει να γνωριστεις με την ερι και να αρχισετε τα πλακομουνια,μιας και δεν βλεπω να φιλοτιμηθει κανεις εδω μεσα να σας τον σφυριξει....
Μην χασειs τα τευχη Σεπτεμβριου-Μαρτιου....Θα εχουν το παρεο![]()
![]()
![]()
μολις θα αρχισω να τα παιρνω θα ενημερωσω μη μου ξεφυγει κανενα κ μεινει λειψο!!!
παντως πρεπει να γνωριστεις με την ερι και να αρχισετε τα πλακομουνια,μιας και δεν βλεπω να φιλοτιμηθει κανεις εδω μεσα να σας τον σφυριξει....![]()
![]()
![]()
μολις θα αρχισω να τα παιρνω θα ενημερωσω μη μου ξεφυγει κανενα κ μεινει λειψο!!!
Εχουνε πεσει βροχη τα πιμια εδω μεσαπαντως πρεπει να γνωριστεις με την ερι και να αρχισετε τα πλακομουνια,μιας και δεν βλεπω να φιλοτιμηθει κανεις εδω μεσα να σας τον σφυριξει....
ανθρωπος με ματια.εσυ τι είσαι???![]()
σωστό!!!!αγριας φυλης δεν ειμαι μια φορα... ;)
αγριας φυλης δεν ειμαι μια φορα... ;)αριας φυλης???![]()
![]()
οχι.......απο πιτα που δεν τρωω, στα αρχιδια μου...σε φτιάχνουν τα λεσβιακά τυπε???![]()
ααα οκ την ευχη σου μας εδωσες λοιπόν!!! ;)οχι.......απο πιτα που δεν τρωω, στα αρχιδια μου...
Φασίστας![]()
τι κραγιόν είναι αυτό δεν έχεις φίλες να σου πούνε ότι δεν σου πάει![]()